Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sugubina, la mine era durere, dar foarte puternica (eu de felul meu sunt rezistenta nu gluma). Acum dupa al doilea no-spa se pare ca m-a lasat. Inca nu ma bucur pentru ca ultima data m-a reluat durerea dupa 10 min

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +

Eu zic ca s-a mai marit uterul, a impins in stanga si-n dreapta si pana la urma a apsat pe un nerv. De aceea si durerea care se rafrangea in picior. Bine ca te-a mai lasat.

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Alexa, deja esti la program part time!!!!!!! Yuhuuuuu

Symo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

alinushca si eu la fel...fac o ora dus pana la serviciu si o ora intors ...cu metroul deci nu prin trafic...si schimb 2 metrouri...nasol ...oamenii nu dau locul gravidelor ca asa e Romania...zilele trecute a urcat o fata gravida cred ca in luna a 7 a ..avea ditamai burta....toata lumea si-a adancit si mai tare nasul in reviste si nu ia dat nimeni locul

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Adevarat a inviat!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

Hristos s-a Inaltat .
felicitari pt fetele care si-au redus programul de lucru.....
eu inca nu am spus la munca k sunt insarcinata.astept pana la sf lui mai cand mai fac un control la gineco..sa vad k e bebe ok si apoi spun
in leg cu prog de 6 ore cum poti sa obtii reducerea asta,conditii?

8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Joy21 frumoasa poveste, mi-au dat si lacrimile am si ras ... ata de frumos scrisa
multumim pentru aceasta poveste, cel putin pe mine ma mai incurajeaza pentru nastere naturala dupa ce am vazut pe net despre asa ceva, multumesc
mirunam, Sugubina multi sa va treaca repede si suntem langa voi

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Daca va plac povestile despre nasteri va invit sa o cititi si pe cea pe care am scris-o Sofiei O gasiti aici, si este impartita in 2, o parte despre sarcina si o parte despre nasterea propriu-zisa.

Sofia, 1 an si 8 luni

am bocit amarnic la povestea ta..

Fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello...imi merge netul f incet asa k de abea am citit ce ati scris pana acum..nu mai stiu ce vroiam sa spun...revin cand imi aduc aminte

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

In mod normal se ia adeverinta de la medicul de familie in care iti recomanda reducerea programului si trece un diagnostic. Doar sa nu fie nevoie de mai mult acolo la tine. Mie mi-a cerut si eco, din care reiesea ca am hematom + cerere facuta de mine.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Daca va plac povestile despre nasteri va invit sa o cititi si pe cea pe care am scris-o Sofiei O gasiti aici, si este impartita in 2, o parte despre sarcina si o parte despre nasterea propriu-zisa.

Sofia, 1 an si 8 luni

am bocit amarnic la povestea ta..

Fericita 13+

sa treaca lacrimile. Asa suntem noi burticile , mai sensibile

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput