Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m mirunam si eu am luat tot 6 kg in plus dar nu stiu cum s-au depozitat, ce pot spune este ca am pus putin si pe coapse si solduri caci blugii care nu imi mai veneau pe talie din cauza burticii imi sunt cam stramti acum si pe picior. Nu am luat cam mult in greutate pentru nici 4 luni? 15+ |
Alexxia, dupa toate tabelele e mult, dar sarcinile sunt diferite. La prima aratam asa in luna a 6 - 7-a dar in lunile 8-9 am ajuns de la 8 kg la 18 kg deci am sarit mult peste normal.
Stii ce cred totusi ca daca mancam sanatos si in cantitati umane (ideea cu mancatul cat 2 e gresita), atunci kg nu sunt de la papa. Eu una nu vad de unde am pus 6kg cand nu mananc paine, nu grasime, doar cruditati si lactate slabe. Mai scap cu cate o chestie dar rar si in cantitati mici...
Asta e... pana la urma scopul e minunat, om scapa noi si de kg
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Buna Burtici, Am revenit si eu pe front, dupa cateva zile destul de complicate! Am citit toate problemele discutate legate de indemnizatii si drepturi, sunt alaturi de voi si la fel de indignata de situatia care se va crea... Dar, sotul m-a domolit si m-a incurajat sa gandesc pozitiv pentru bebele care il port cu mine, cumva o sa ne descurcam noi!!! El zice saracu, care o sa fie afectat si el la buget, el fiind din randul inginerilor IT care erau scutiti de impozit, iar venitul nostru o sa se diminueze si cu aceasta masura.![]() Miruna si eu am dureri in dreapta jos, de ieri, care radiaza putin pe picior, tind sa cred ca este ovarul...iar acest lucru se intampla (asta stiu de la persoane care au mai trecut prin sarcina) ca uterul se largeste si pune presiune pe organe...sau ceva de genul! Am luat Nospa aseara, dar vad ca azi dimineata m-am trezit din nou cu durerea. ![]() Burtici, eu tot sunt cu greturile in gat, si ma iubesc cu WC-ul, cred ca azi e o zi mai buna, astept impresii cu idei de papa... Va pup si va doresc o zi cat mai buna! ![]() Madalina 11+ |
Mdalina, la mine a trecut cu 2 pastile. Dupa 1 nu simteam niciun efect.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
marizta spune:
fetelor e ora pranzului..va invit la o portie de cartofi la cuptor cu ciuperci si muraturi,iar k desert 1 felie de cozonac
8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi
lorin7774 spune:
da...noroc ca nu mai are cantarul de baie baterie de cateva saptamani..
nici nu ma indur sa cumpar 

am senzatia ca m-am ingrasat foarte mult, desi numai burta mi-a crescut si toate hainele vechi mi-ar veni, dar nu mai pot sa le inchei....
aveam burta asta pe la 5 luni cu Miruna si luasem in greutate 300 de grame la varsta aia
..
acum, alta gasca in alta traista...as fi instare sa nu ma aplec deloc, ca ma deranjeaza si pe mine.....si statul pe scaun ma deranjeaza la burta.
asa....cine mai urmeaza la vaitat?
si la poftit...am auzit de vinete 

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
allexxia_m spune:
mirunam deci se pare ca eu mananc cam mult ....
la mine este si ciudat, ca pana sa aflu de sarcina am fost intr-o cura de slabire de vreun an. Nu din aia drastica cu infometare ci zic eu sanatoasa: fara prajeli, paine, dulciuri, sucuri.
Dar de cand am aflat de sarcina am inceput sa nu mai tin cont de asta, sa manac si paine si prajeli si dulciuri si ma gandesc ca poate si de asta am luat asa mult in greutate caci nu mai era corpul obisnuit.
Plus ca nu am mai tinut cont nici de ora si manac si mai tarziu seara.
Am si gresit la calcul, am luat 5 kg, de la 64 la 69 kg ![]()
este cam mult totusi la 1,7 m dar am zis sa manac de toate ca poate din cum mancam inainte lipsea ceva si stiu ca nu este bine 
Acum imi cam pare rau ca am luat asa mult, mai ales cand vad ca defapt puteam sa continui cu cura mea asa cum o tineam caci asa vad ca manaca si alte mame 
15+
geniusamb spune:
burtici
http://economie. hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25.htm
tot e mai bine decat plafonarea la acea suma fixa de 600 lei. ce spuneti?
azi papam pepene galben si capsuni .. cand ajungem acasa
deci peste fix 4 ore si 48 minute 
14+ 
mirunam spune:
Azi suntem clubul vaicaritelor 
Anya, eu zic sa iei no-spa, nu face rau si daca cumva sunt contractii le potoleste.
Lorin, suntem in aceiasi oala cu greutatea si sarcinile... al meu sot aseara mi-a mai si spus ca aveam si alta varsta pe atunci ![]()
Alexxia,elimina clar prajelile si dulciurile. Eu sunt dependenta de dulciuri dar pap doar ciocolata neagra cu 80% cacao (e horror la inceput dar daca perseverezi ajungi sa o adori) si fructe. Eu zic ca excetptii ne putem totusi permite... eu nu depasesc mai mult de 2/saptamana. Nici sa stam sa salivam in fata farfuriei nu cred ca e normal.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
mirunam spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb burticihttp://economie. hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25.htm tot e mai bine decat plafonarea la acea suma fixa de 600 lei. ce spuneti? azi papam pepene galben si capsuni .. cand ajungem acasa ![]() 14+ ![]() |
E tot o ipoteza si asta. Oricum 25% e mult. Se puteau multumi si cu 15%. Ieri auzeam ca se duc 300 mil. pe indemnizatii si daca le reduc la 600 lei se vor duce 200 mil. economia fiind doar de 100 mil.
Era si de imaginat. Nu toate mamele ating plafonul maxim.
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 14 +
allexxia_m spune:
Asta era clar de la inceput, nu se strangea cine stie ce la buget din faptul ca iau de la gura copiilor dar ei fac asa ca sa ia cat mai mult de peste tot ....
parca ar face asa numai ca sa ne faca rau
cauta peste tot de unde pot lua 
15+
geniusamb spune:
spunea cineva zilele trecute ceva foarte adevarat: au aruncat pe surse ca indemnizatia scade la 600 lei - suma fixa, pentru ca acum, sa rasufle usurata toata lumea ca a scazut cu "numai" 25%.. este o tehnica de manipulare ff simpla, folosita intens in perioada asta..
ma simt ca o marioneta..
ufff.. si ma gandesc acum ca intr adevar cad in aceasta capcana .. sunt multumita ca au taiat numai 25%!!!

14+