Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
ALEXA1985 spune:
Buna dimineata burtici. Daca mitingul este la ora 11, sau chiar 12-14 eu nu pot ajunge. Nu pot spune la servici ca plec la miting. Dar de ce nu a ramas la ora 16?
13+
alinushca spune:
Inteleg ca inca nu s-au lamurit si ca discuta miresicile cu desprecopii sa faca un singur miting. Eu una m-am inscris la miresici la ora 16 si acolo ma duc.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Sunset, o sa ne gandim la tine!! Dar ceva, ceva, n-ai vazut la echo? Vreo urma de putza sau pasa?? Ana 15 |
nu am vazut .....dar peste 2 sapt ma duc din nou cu rezultatul de la bitest ...si poate vedem atunci
Doamne ai grija si de noi 12+
sunset_zuzi spune:
neata burtici ...am citit totul din urma ...multumesc foarte mult pentru incurajari si felicitari ii multumesc lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare ca e bine puiu meu ...si voua va doresc la fel sa veniti numai cu vesti bune
Azi e ziua cu bomba de program redus...astept sa vina bossi acum de diminetata...sa-mi tineti pumnii si va tin la curent
mirunam spune:
Neata!
Azi am inceput ziua cu stangul. M-am trezit cu o durere "de ovare" sau cel putin acolo este localizata, ingrozitoare. Se reflecta pana pe picior . Am mai avut acum cateva saptamani dar m-a lasat dupa no-spa. Acum nici cu asta nu trece , l-am luat de o ora si degeaba. A mai avut cineva asemenea durerei???
Sunset, bafta!
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Buna dimineata burtici. Daca mitingul este la ora 11, sau chiar 12-14 eu nu pot ajunge. Nu pot spune la servici ca plec la miting. Dar de ce nu a ramas la ora 16? 13+ |
Pai la 4 mai e cineva la minister sau la Guvern?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ukume24 spune:
Neatza butici,
Miruna imi pare tare rau de durerea ta. Nu am avut dureri cum spui tu dar poate mai intra si alte fete si iti pot da un sfat. daca nu te lasa durerea suna-l pe docotr sau du-te la un control, nu sta asa.Pupici multi sa treaca
Sunset-suzi mult suuces cu sefii. Noi iti tinem pumnii sa fie bine. Stai linistita nu te stresa ca nu prea au ei ce sa faca.
10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui mirunam Neata! Azi am inceput ziua cu stangul. M-am trezit cu o durere "de ovare" sau cel putin acolo este localizata, ingrozitoare. Se reflecta pana pe picior . Am mai avut acum cateva saptamani dar m-a lasat dupa no-spa. Acum nici cu asta nu trece , l-am luat de o ora si degeaba. A mai avut cineva asemenea durerei??? Sunset, bafta! MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 + |
eu nu am patit asa dar cred ca mai poti lua un nospa....stiu ca e voie 6 pe zi maxim....iar daca pe tine tot nu te lasa durerea
ancadragoman spune:
Miruna poate e de la nervul sciatic
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ana_o spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Miruna, eu m-am trezit cu o durere de cap si cu obisnuita rinita alergica, care trezeste pe toata lumea. Asa dureri de ovare n-am avut, dar ma gandesc ca nu are legatura cu piciorul, n-are cum. Poate ai dormit rau, mai asteapta putin cu no spa, nu si-o face efectul imediat. sau poate ai luat cea mai mica doza. stai intinsa si roaga-l pe Ema sa-ti maseze putin piciorul. Fericito, cu un copil asa mare....
Sunset, ne gandim la tine!!! Trece ea si intalnirea cu bosii!
Mi-e rau, n-am mancat. Merg in piata, sa-mi cumpar pepene rosu. Vrea cineva?
Ana
15