Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
lorin7774 spune:
buna dimineata si noi...
am citit una bucata poveste frumoasa de dimineata, am plans bine (noroc ca sunt singura in birou) si acu nu mai sunt buna de nimic...
Joy, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
sunset_zuzi spune:
Gata fete...am anuntat....de azi inainte o sa plec la 15:30
Doamne ai grija si de noi 12+
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi Gata fete...am anuntat....de azi inainte o sa plec la 15:30 Doamne ai grija si de noi 12+ |
bravos.....mare doamna...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
MSymo spune:
Buna dimineata! Am citit si eu povestea si normal ca m-am trezit cu ochii in lacrimi! Doamne ce sentimente, dar cat de greu trebuie sa fie!!!!
Sunset, m-ai luat.....pleci inaintea mea cu juma de ora! Bravos, felicitari! Ce-au zis? Ai mei au turbat tacit in ziua aia, dar....putin imi pasa.
Symo 15+
mirunam spune:
Fetelor multumesc pentru sfaturi, am mai luat un no-spa. Daca intr-o ora - doua nu trece sun medicul. Oricum trebuie sa il prind dupa 12 cand e la cabinet.
Am uitat sa va spun ca am pus pozicile de la eco in care bebe se vede super, seamana cu Emanuel , asa doarme si el. Fetisoara in schimb era inca de klingonian
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui MSymo Sunset, m-ai luat.....pleci inaintea mea cu juma de ora! Bravos, felicitari! Ce-au zis? Ai mei au turbat tacit in ziua aia, dar....putin imi pasa. Symo 15+ |
aparent a fost bine...dar cine stie ce se discuta in spate...am bagat si eu fata aia a pisoiului din Shrek 2...si gata ...slava Domnului
BraveGirl spune:
Neatza!
eu n-am talent la scris, asa ca n-am scris povestea nasterii Ariannei. eu pot doar sa va zic ca la mine nasterea in sine a fost parfum. Durerile au fost ok (cel mai dureros mi s-a parut controlul dilatatiei si ruperea membranelor), la ora 8 intram in sala de travaliu, unde eram singura cu o moasa, pe la 8.30 a venit sotul sa asiste la nastere, apoi dr, mi s-a pus perfuzie cu ocitocina, la 10.15 faceam epi (care n-a prins pe partea stanga) si la 12.05 imi tineam in brate printesa. Fara tipete, fara dureri prea mari, intr-o atmosfera super ok, cu tati care ma tinea de mana.
Bine....sa nu credeti ca a fost chiar usor. A trebuit sa imping in timpul a 3 contractii, la prima nu prea am stiut ce fac, la a doua mi-a spus moasa cd s aimping, dupa care am zis pa!pusi! je nu mai poate. imi iesisera ochii din cap ...asa ca la ultima contractie, m-a ridicat o moasa, alta mi-a spus cd sa imping, si am simtit cum iese caputul, am auzit-o cum plange si am vrut sa mai imping, dar m-a orpit dr. apoi am mai impins si am simtit cum aluneca si corpul. Apoi am simtit asa o liniste sufleteasca, dupa ce a curatat-o mi-a dat-o si era asa linistita. Puitn imbufnata, nu vroia sa deschida ochii, dar era asa roz...si frumoasa. M-au dus in salon si mi-au adus-o destul de repede si am pus-o la san, unde a ramas muuuullttt timp
Mi-era asa frica sa stau singura cu ea. Desi avea 3250g, mi se parea tare mica si fragila. toata ziua eu am plutit, am primit vizite si aveam pe fata un zambet tamp, si le spuneam la toti ca e asa frumoasa ...evident vorbea cioara din mine.
Cu o zi inainte nascuse prin cezariana o colega de odisee, careia ii promisesem ca nu o sa o las eu singura la spital si o sa nasc si eu tot atunci, sa o 'deranjez'. asa ca am avut cu cine conversa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sunset_zuzi spune:
fetelor am uitat ce era mai important
HRISTOS S-A INALTAT !!!
ALEXA1985 spune:
Felicitari sunset. Dar de mine ce spuneti ca plec la ora 13???
citat din mesajul lui MSymo Buna dimineata! Am citit si eu povestea si normal ca m-am trezit cu ochii in lacrimi! Doamne ce sentimente, dar cat de greu trebuie sa fie!!!! Sunset, m-ai luat.....pleci inaintea mea cu juma de ora! Bravos, felicitari! Ce-au zis? Ai mei au turbat tacit in ziua aia, dar....putin imi pasa. Symo 15+ |
13+
sugubina spune:
sunset_zuzi sa ne zici cum au reactionat la job cand le-ai zis de 6h!
Kiss
sugubina +10