***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am stabilit meniul pt ziua lui P: cantitati mici de salata de vinete, de ciuperci cu maioneza si smintina, de cartofi cu jambon, ceapa, alte legume si maioneza, ceva platou cu slanina, cirnat, cas, cascaval, toate bio de la mama de acasa, legume.
Vom chema numai oameni mari care au copii, asa am facut de fiecare data, sunt vreo 9 copii si 14 adulti cu noi cu tot. Am observat ca la ingramadeli de astea copii nu prea maninca aperitive, cel putin al meu pleaca nemincat de la zilele de nastere, dar pizza totdeauna a avut succes, asa ca vom comanda si pizza dupa ce se incalzeste atmosfera si adultii s-au saturat. Tort as face eu acasa, la fel de bio, dar Patrick asta ne-a spus ca vrea cadou: tort in forma de mamaruta(cum a avut si anul trecut), eu nu ma bag la creatie, asa ca vom comanda o mamaruta cu continut de broscuta (dar aduce mai mult a salam de biscuti).

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alina/AlMa, daca era in fatza mea, sigur ca nu taceam. Mi-am dat seama ca l-a urecheat pt ca nu a fost cuminte, dar nu e normal sa faca asta mai ales ca il vede destul de rar. Eu recunosc ca il mai ating pe M, dar numai cand sare calul tare si nu mai suport sa-i repet la infinit acelasi lucru. Cat despre soacra, te rog sa ma crezi dar numai IDEEA ca cei mici vin in contact cu ea ma face sa devin instantaneu nervoasa. Si totusi am nevoie de ajutorul socrilor si nu ar avea sens sa stric relatia. Tot ce am putut face a fost sa-mi pun sotul sa sune si sa intrebe ce s-a intamplat.
Da' de curiozitate tu cum ti-ai pus la punct rudele?
Merci, alyna27, am salvat linkul, poate o incerc si eu.
Ioana13, delicios meniul pt ziua lui Patrick, succes la preparat. Noi vom sarbatori afara cu gratar, ceva aperitive si dulciuri home-made.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Alina lasa-i sa se uite urat,sa spuna ce vor, la urma urmei nimic nu-ti poate umbri bucuria pe care o simti cand stii ca ti-l doresti si reprezinta o binecuvantare.
LA mine asa a fost la STEFAN.Io ma chinuiam sa tin sarcina,iar soacra se uita urat ca puteam sa mai astept(fiul ei nu avea nici o vina) ca este prea devreme(nu se gandea la mine,normal) si ca nu copil ne trebuie noua ci timp sa ne distram.Rautatile continua si in ziua de azi,insa acum la o scala mai mare: a inceput sa-i bage tot felul de fitile lui STEFAN.El mi-a spus ce zice mamaie si asa il vede 1 data la 2 saptamani.DEVREME din partea mea
Voi stiti ce va doriti si asta este cel mai important.Nu lasa rautatea lor sa -ti strice bucuriaTin pumnii sa fie fetita

Liviana imi pare rau pentru ce ai simtit tu cand ti-a fost copilul urecheat!Io am simtit pe pielea mea cand mi l-a urecheat o straina,v-am spus, la locul de joaca...........Nu stiu cum ai reactionat la ce a facut soacra,insa faptul ca l-a urecheat in prezenta ta, denota ca nu era prima data si ca,dupa parerea ei, a facut ce trebuia.
Stiu ca nu sunteti toate deacord,insa copilul se educa si fara sa-l atingi/"atentionezi".Foarte urat din partea unei bunici,care se presupune ca trebuie sa fie mai toleranta,sa reprezinte refugiul copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alynta felicitari, sa va fie de bine si sa ai o sarcina usoara! Cat despre vorbe....peste tot exista o soacra acra care nu tre bagata in seama...si vazut mai rarut ca e mai dragut .

didi felicitari pentru dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Dominic de Mihamora!
Mihai Vladimir de Kid!
Matei de alynta27! Felicitari pentru bebe din burtica!
Didi ai baiat mare! Felicitari!
Chiquitita povesteste-ne mai des despre voi.
O sa caut si eu cartea cu Habarnam, sper sa o gasesc pe la noi. Imi amintesc cu drag de ea de cand eram mica. Chiar ma gandeam zilele trecute cat or sa mai citeasca puiutii nostri in secolul vitezei. Eu imi amintesc ca tare mult imi placea sa citesc cand eram mica. Mereu imi luam mustruluieli de la ai mei cand ma surprindeau cu carti de beletristica ascunse sub cele de scoala. Si ce mai mergeam la biblioteca oraseneasca sa imprumt carti. Ce vremuri...

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alina felicitari!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Alina/AlMa, daca era in fatza mea, sigur ca nu taceam. Mi-am dat seama ca l-a urecheat pt ca nu a fost cuminte, dar nu e normal sa faca asta mai ales ca il vede destul de rar. Eu recunosc ca il mai ating pe M, dar numai cand sare calul tare si nu mai suport sa-i repet la infinit acelasi lucru. Cat despre soacra, te rog sa ma crezi dar numai IDEEA ca cei mici vin in contact cu ea ma face sa devin instantaneu nervoasa. Si totusi am nevoie de ajutorul socrilor si nu ar avea sens sa stric relatia. Tot ce am putut face a fost sa-mi pun sotul sa sune si sa intrebe ce s-a intamplat.
Da' de curiozitate tu cum ti-ai pus la punct rudele?
Merci, alyna27, am salvat linkul, poate o incerc si eu.
Ioana13, delicios meniul pt ziua lui Patrick, succes la preparat. Noi vom sarbatori afara cu gratar, ceva aperitive si dulciuri home-made.

My Family

Nu a fost vorba de urecheat/mustrare/etc. Ma refeream la atitudinea despre care povestea Alina, cu statul degeaba, dar prefer sa nu intru in amanunte, ca, vorba lui Didi, e forum public .
Didi, fata mea, aia cu gaina impiedicata se referea la altceva hahahahaha

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Alina, stiu stiu..sigur ca stiu comparatie..dar imi trebuia un exemplu pedagogic..apopo..voi ati facut testul la ING..ca io am iesit mama pedagog..Wow ce surpriza a fost

ma duc sa il iau pe R si sa mergem la un magazin de plante sa isi aleaga planta is pamant si ghiveci ca tre sa aiba recolta in gradinita pan la vara..pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Doxinu, evenimentul nu s-a intamplat in prezenta mea.
Hehe, Madaiulia, si eu citeam carti de beletristica, aventuri, etc peste care puneam repede manualele in caz ca se anunta vreun parinte in zona. Nu stiu de ce, dar ai mei nu priveau cu ochi buni lectura extra-scoalara cu toate ca nu-mi neglijeam temele, asa ca un pic de undercover nu a stricat.
Didi, impresionant ce povestesti tu acolo, R e jumatatea ta, D cred ca sfertul tau, cel putin asa va percep eu. Indragostit de cine era? Care test la ING, fii mai explicita pls. Succes in alegerea plantei, sa ne spui ce luati!

Si acum va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema:

M a primit in iarna de la gradi un Mickey Mouse de plush cu care s-a jucat fix o zi, apoi l-a aruncat in cosul cu plusuri. De vreo 2 zile, B l-a redescoperit si e in mare love cu el. Ei bine, cum il vede M pe B cu obiectul in brate nu stie cum sa faca sa i-l ia, in general cu forta caci B nu i-l da de bunavoie decat pt cateva minute. Avem scandal mare. Am confiscat jucaria o per, dar cand il apuca pe B urlatul nu poti sa-l linistesti decat dandu-i ce vrea. Cedez si ii dau jucaria; cum vede M, incepe iar scandalul. Am incercat sa vb si cu M, sa-i explic ca el e mai mare si mai bine se joaca cu altceva, etc. Ca sa nu-l frustrez prea tare i-am dat si lui jucaria, dar B e tare nefericit daca nu o tine el mai mult.
Cum sa fac sa fie liniste si pace intre ei si deci implicit in casa?

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
Si acum va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema:

M a primit in iarna de la gradi un Mickey Mouse de plush cu care s-a jucat fix o zi, apoi l-a aruncat in cosul cu plusuri. De vreo 2 zile, B l-a redescoperit si e in mare love cu el. Ei bine, cum il vede M pe B cu obiectul in brate nu stie cum sa faca sa i-l ia, in general cu forta caci B nu i-l da de bunavoie decat pt cateva minute. Avem scandal mare. Am confiscat jucaria o per, dar cand il apuca pe B urlatul nu poti sa-l linistesti decat dandu-i ce vrea. Cedez si ii dau jucaria; cum vede M, incepe iar scandalul. Am incercat sa vb si cu M, sa-i explic ca el e mai mare si mai bine se joaca cu altceva, etc. Ca sa nu-l frustrez prea tare i-am dat si lui jucaria, dar B e tare nefericit daca nu o tine el mai mult.
Cum sa fac sa fie liniste si pace intre ei si deci implicit in casa?

My Family

varianta 1: daca ai de unde, mai cumperi unul identic si iti garantez ca in 2 zile vei avea 2 plusuri aruncate in cosul de jucarii .

varianta 2: faci un "orar"de joaca, desenat sau altfel, dar pe intelesul lor: 1 zi (sau o ora, sau alt interval) se joaca unul, apoi celalalt.

varianta 3: in timpul unei "crize" il confisti si apoi il faci disparut o perioada. daca intreaba de el, le spui ca s-a suparat ca se certau si a plecat in lume .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput