***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Didi multumesc pentru gandurile frumoase!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chiquitita spune:
Eheeei, Didi, pai si voi meritati felicitari pentru eveniment! 

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
DidiAlex, da, o stiu pe Oana de pe bucataras. Si eu ma mai inspir de acolo. Da' ce despotism ai vazut tu pe culinar? F frumoase jucariile de pe site-ul sugerat invitatilor. Hehe, se pare ca va viiziteaza zana maseluta, ai baiat mare! Nu stiu de ce dar nu mi-l pot imagina deloc pe M stirb. Uf, ce repede trece timpul asta!
An@, frumos jocul cu nisipul, eu nu prea am curaj sa ma bag la chestii din astea. Oricum cred ca fetitele au mai multa rabdare cu modelatul decat baietii mei cel putin. Apropo de dubiile tale, decizia e numai a ta, eu pot doar sa zic sa mergi pe varianta cu investitie optima si riscul cel mai mic, adica bb2!
Mica, frumos, noi avem deja bicicleta, nu insa si drum astfaltat, asa ca mai amanam invatatul mersului pe ea. Lui M ii place f mult povetea cu Heidi, asculta chiar si pasajele cu descrierea peisajului. B nu are rabdare, isi gaseste de lucru cu altceva cat o citesc.![]()
alynta27, WOW, FELICITARI pt BB3! Sunteti curajosi dar cu D-zeu inainte sigur va fi bine! Daca deja misca inseamna ca ai vreo 3 luni.
Zi-mi si mie te rog cum ai facut pieptul de pui umplut. E bun tare pateul de casa, l-am facut de 2 ori si e delicios, cei mici l-au mancat cu mare placere!
Lasa, nu te mai necaji cu socra, si a mea isi facea griji ca trebuie sa mai aibe grija (din cand in cand!) de inca un nepot. Si socrul meu ne zicea ca mai bine fara nr 2, dar acum il iubeste mult pe B. Oare asa gandea si cand soacra-mea a ramas gravida a doua oara?!?
Duminica trecuta soacra-mea l-a urechiat pe M si am simtit ca imi vine s-o iau la bataie, mai ales ca inainte de asta B il lovise in acelasi loc pe M. Cu ce drept imi urechestea ea copilul???? Grrr.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
Ioana13 spune:
Didi, bine ca m-ai lamurit... de cind te stiu
mi-am inchipuit ca sunteti o familie mixta romano-germana, iar tu chiar pe jumatate nemtoaica... Ori sunteti f bine integrati in De, ori am eu prejudecati legate la cit de greu e in De pentru un roman
Cred ca depinde si de roman.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Alynta, am citit mesajul tarziu asta noapte si am crezut ca te-am felicitat, dimineata imi cautam mesajul si eram mirata ca nu-i, de fapt am visat! FELICITARI si sa fie cum iti doresti! Multa putere si forta sa ii cresti! Recunosc ca eu nu as avea curajul sa mai fac unul, dar daca l-as simti ca misca pur si simplu, normal ca as fi fericita.
Didi, felicitari pentru baiatul mare! Eu am facut nunta fara dar cu bani, adica puteai sa aduca cadouri daca vroiau si tot pe banii nostrii, dar a fost o nunta micuta. La ziua copiilor as chema de ex o prietena buna care nu are copii si nici nu o sa faca, altfel s-ar simti prost. Altele, prietene care le am, singure, nu stiu daca si-ar dori sau ar avea rabdare sa stea la ziua unui copil, ca doar e o agitatie si 'oamenii mari', vorba andreei nu apuca sa vorbeasca sau sa stea jos si nici parintii nu prea mananca, abia gusta cate ceva, de politete.
chiquitita, ma bucur ca ai mai dat un semn, adica ne mai citesti. Ce mai faci? Cum e Livia? Merge la gradinita?
Ce vreme .... ma apuca depresiile.
chiquitita spune:
Betty, Livia e bine, multumim de intrebare! Inca nu merge la gradinita, din toamna va merge, sper ca am reusit sa o inscriem! Era pe aici o discutie mai demult, referitoare la gradi/bone sau bunici. La Livia veneau bunicile pe rand, deci avea cu cine sa stea insa am ajuns la concluzia ca vreau sa o dau la gradi ca parca nauceam copilul cu 2 bunici, fiecare cu stilul ei. Basca zile de iarna in care se plictisea in casa. Va merge la o gradi de stat, dar e foarte ok gradinita, pana la urma la scoala tot la stat va merge, plus ca e o mare diferenta de pret pe care momentan nu mi-o permit.
Vroiam sa spun ca am vazut poze cu frumoasele tale si mi se pare ca seamana foarte mult una cu alta! 
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
Al_Ma spune:
Alina, ba sa spui, draga mea, ca, trecand peste superstitiile legate de trecerea sub tacere a sarcinii, este o mare realizare, e realizarea voastra si nu trebuie sa dati socoteala nimanui despre ea, cu atat mai mult cu cat nu impovarati pe nimeni. Cui nu-i place sa nu se amestece.
Mama, Liviana, cred ca abia te-ai abtinut sa nu-i zici vreo doua! Nu i-ai zis nimic? Macar, asa, de atentionare?
Lasa ca o sa o tina minte Matei, stai tu fara grija.
Didi, ai baiat mare! Sa pui poze cu stirbul dupa eveniment ![]()
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
alynta27 spune:
Liviana, Betty multumesc!
Al Ma nu am zis din superstitii, dar comentariile de la bb2 m-au inacrit! Ceva de genul "ce o sa-i oferiti sau faceti echipa de fotbal" ne-au bulversat mult timp! Mai ales ca veneau de la soacramea si socrumeu!
Mi-am luat inima in dinti si am discutat cu sora cea mica! Ma simt mai bine! Cealalta tabara nu am de gand sa o anunt!
La petrecerea de mot sotul imi spunea sa mai stau jos sa ma odihnesc si soacramea ii zicea sotului ca am stat, dupa 1 minut sezut pe scaun! Nu spun ca in timp ce surorile si mama carau farfurii murdare ,spalau vase, serveau ele nu s-au deslipit de scaun! in schimb barfa si rautatea....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Liviana uite reteta asta am facut-o, numai ca nu am facut sosul de pe exterior:
http://www.bucataras.ro/retete/6031/rulada-de-pui-cu-cascaval.html
La mine soacra se implica zero! De asta ma si deranjeaza comentariile!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Al_Ma spune:
Da, cunosc, am avut si eu parte de asa ceva, dar eu le-am pus la punct (cu asentimentul sotului, of course
). Pai poti sa le spui ca v-ati hotarat sa urmati sfatul socrului si sa faceti echipa de fotbal, ca se castiga bine din asta
.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)