***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***
Raspunsuri - Pagina 7
Irinusha spune:
Dominic!
Pepsi sa-ti traiasca si sa va aduca doar bucurii alaturi de fratiori! Petrecere faina!
Eu pe fuga ... ma scuzati! :)
Sanatate plantatie!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
Irinusha spune:
Wow, Alynta!!!!!
Felicitari din tot sufletul!!!! Sarcina usoara si bb sanatos! Mi-ai inveselit seara! :)
Tot binele din lume!
DidiAlex spune:
Alynta, super..Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
bebe sanatos cum va inchipuiti voi
La multi ani Dominic
doxinu spune:
Felicitari Alina,sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara,un copil sanatos si sa fie ce vrei tu
Dominic la multi ani,sa fii sanatos,sa ai doar zile senine in viata si sa-ti bucuri parintii!
Ioana13 spune:
La multi ani!!!!
Alynta, felicitari! De data asta sa fie cu fundite si rochite!
Mincarea aia ai facut-o singura? Esti o super women.. 2 baietei, o fetita pe drum si mincare cit pentru o firma de catering
Oare Pepsi cum e? E si ea la bb3, nu?
Didi, colegul tau e neamt adevarat? Mi se pare ca gindirea ta e f nemteasca... de aia v-ati gasit voi? ... am si eu intrebari
Si noi (eu si sora-mea) am avut Aventurile lui Habarnam, varianta cartonata si lucioasa, dar nu stiu de ce nu o mai gasim, atit de mult ne-a placut! E ca noua pe undeva...
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
chiquitita spune:
Alynta, ce frumos, initial am crezut ca rememorai momentul de la vreuna din sarcini! Sa fie exact cum iti doresti si nu lasa pe nimeni sa iti strice bucuria! Felicitari!
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
Al_Ma spune:
Super veste de dimineata!!! Bravo, Alina!!! Felicitari si sa fie sanatos sau sanatoasa, indiferent de sex!!!
Legat de Micul print, este o carte pentru toate varstele, merita citita si acum, numai ca o sa aveti alta perspectiva asupra ei decat in copilarie.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
Irinusha spune:
Teodor
Cosmin Cristian
Octavian Andrei
Sa cresteti mari si sanatosi!
An@, mi-ai lipsit! Fara tine (si alte fete dragi pe aici) nu mai are acelas farmec subiectul asta!
Hi,hi, eu mai am "Aventurile lui Habarnam!", sac! Dar nu este ptr. copii de 3 ani, barem ptr. fi-miu n-a fost. Nici Heidi! Micul print nu mi-a placut nici ca copil, poate sa fie carte de capatai, n-o citesc!
Multumesc de vorbele frumoase, Amélie intradevar e o zapacita :), Cris un baiat cuminte si linistit (bine, le are si el pe ale lui, dar in general e super). Fi-mea e cam capatanoasa, dar o buna! Am avut noroc! Ca tine de altfel! :)
Si daca pot sa-ti dau un sfat: fa mai intai bb-le, ca restul se rezolva de la sine! :)
Alynta, tu mai ai 2 surori? Fericito!
Si super masa ai dat, parca era nunta! Bravo tie!
Si in ce saptamana esti tu de simti bble cum misca?! Si tin pumnii sa fie cu codite si ce-i cel mai important, sanatos tun! Am o prietena, soacra cu 3 nurori si e super-fericita de norocul ei.
Didi, nemtoaico, spun doar: Deutschland prägt!
Petrecere faina la nunta! Vreau si eu!
Eu cred ca o sa-i luam un castel/casa de papusi, ceva de genul asta. Ca-i saraca inconjurata de jucarii ptr. baiat :)
Sanatate plantatie!
alynta27 spune:
Salutare!
Irinusha,Didi, Doxinu,, Ioana, Chigui, Al Ma multumesc!
Revin...
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Irinusha nu stiu inca cate sapt am! Da, mai am doua surori! Ai mei si-au dorit si baiat, dar in schib au 3 nepoti- ai mei 2 ai al soramii!
Eu cred ca am peste 2 luni, ca am ramas insarcinata la jumatatea lui februarie! Copilul misca! Nu am avut menstruatie regulata sa stiu! A fost o data pe 29 noem si de atunci nimic! Mi-am mai facut teste de sarcina ce au iesit negative! Pe 31 mai voi afla probabil si sexul! Multumesc de aprecieri! Mi-ar place sa ma reprofilez pe fundite si rochite, dar asta nu tine de mine! Cred ca si baiat sa fie ma voi bucura ca e al meu doar! Ajutoare nu am avut nici pana acum asa ca ne vom descurca in continuare singuri! Voua mi-a fost mai usor sa va impartasesc vestea! Cand am ramas insarcinata "neprogramat" cu Matei soacra mea ne-a zis ca cu ce-l vom creste, iar socrul a zis ca facem echipa de fotbal! M-au durut mult vorbelel lor si am plans! Mi-am zis ca daca voi mai avea copii cu siguranta nu vor sti prea curand! De asta si patrez tacerea! Ei si-au dat seama deja, deoarece de ziua celui mic am primit un mesaj de felicitare de la o prietena, pe care sora cea mica mi l-a citit in auzul tuturor! Si scria in sms ca ma felicita pt bebe din burtica! Dar cu toate ca au auzit susotesc pe la spate si nu au curaj sa zica nimic! Eu sunt foarte linistita!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra