***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Poze de la mot:
http://community.webshots.com/album/577703202GDUjIh
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
Mmm, ce bunatati ai pregatit, alyna27, arata grozav! Am vazut toate pozele! Wow, nasul lui Matei e preot! super tare, bravo! Hehe, si eu am pastra fire de par de la motz, dar am folosit banuti de Ag. Imi place cravata lui M. David nu a fost gelos? E drept ca inca-i mic, M al meu ar fi gelos si pt o virgula daca ar avea in plus frate-sau! Surorile tale sunt tare dragute, Alexandra e chiar f frumoasa!
Cum ai facut tortul? E f aspectuos.
Addinel, welcome, te asteptam mai des pe la noi. Ce mai face Maria? Arata-ne poze si cu ea pls.
Fetelor de capsunei aniverstai, va rog scrieti si ce cadouri au primit copiii! Eu inca sunt in pana de idei, nu stiu ce sa-i iau lui B, m-am pregatit doar pt 1 iunie.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
alynta27 spune:
Ibelciug multumim! David nu a fost gelos! In schimb e foarte lipit de tacasau... Nu poate iesi din camera ca urla dupa el! In schimb cel mic e mai libertin! Da, e preot! Tortul e facut dupa reteta lui Miha- o ieseanca! Blat clasic cu crema din frisca, ciocolata topita si un plic de gelatina! buburuza e dupa reteta tortului sarlota dar in plus are crema de branza Almette! Delicios de altfel!
Lui David de ziua lui am vrea sa-i cumparam trotineta, dar modelul mai mic cu 4 roti mai marute! Taicasau vrea sa-i ia casti cu radio, ca mare fan casti! Vom vedea, ca mai e pana pe 27 iunie! Pe 1 iunie nu stiu ce am sa le luam! Pana atunci mai avem un taiat de mot la finuta- duminica si ziua sotului pe 30!
POZE
Cum a aparut Printul!
An@ spune:
Daca intereseaza pe cineva, la librariile Humanitas (in Buc. sunt 2 pe calea victoriei) se gaseste cartea "Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai", reeditata. pret 27 ron. Din pacate nu este in formatul din copilaria mea (cu coperta bleu cartonata), ci e verde si necartonata. Pare asa mica si subtire in varianta asta ...Io am cumparat-o chiar si asa.
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Noi Anei i-am luat cadou de ziua ei (de fapt si l-a ales singura, ca eu pusesem ochii pe altceva)asta: http://www.toysmall.ro/jucarii/ro/185/moon-sand/produs/1388/Moon-Sand---Sirena-Printesa-si-trasura-ei-6012825/
L-a cerut de ieri sa i-l desfac...1 ora n-am stiu ca am copil in casa , asa de preocupata a fost.
(deocamdata respecta regulile cu jucat la locul marcat si strans dupa...sper sa nu ma trezesc cu nisip in toata casa )
mica0307 spune:
an@ mi-a adus aminte cu placere de cartea asta. O sa o cumpar si eu pentru Maya si vreau sa mai cumpar si Heidi - mi-a placut tare. Ai dreptate cu editia cartonata. Eu am avut-o pe www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.shopandfun.ro/product_images/a/718/cop_aventurile_lui_habarnam61741_zoom.jpg&imgrefurl=http://www.shopandfun.ro/products/DRom-%25252d-Aventurile-lui-Habarnam,-Nikolai-Nosov.html&usg=m_5YW9sPf7GZaCdvbO94vqg172A=&h=425&w=318&sz=46&hl=ro&start=3&um=1&itbs=1&tbnid=1PtYbQugxIZCsM:&tbnh=126&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3Daventurile%2Blui%2Bhabarnam%26um%3D1%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox%26sa%3DX%26rls%3Dcom.yahoo:en-US:official%26tbs%3Disch:1" target="_blank">asta. Sunt aceleasi imagini in carte?
liv noi i-am luat bicicleta + casca si 3 carti de la editura cartea copiilor.
An@ spune:
Daaaaa, si eu tot pe aia albastra am avut-o.
Acum este asa:
http://www.librarie.net/carti/151899/Aventurile-lui-Habarnam-prietenilor-sai-Nikolai-Nosov
Am rasfoit-o si par a fi aceleasi desene (cat imi mai aduc aminte de acu' 20 de ani ..de ex. am recunoscut pozele cu balonul de aer ).
Ooo, si Heidi mi-a placut muuult....asa mi-as dori sa creasca si ANa ca Heidi, la aer de munte, sa manance sanatos si sa fie libera sa alerge,...
Tot azi si tot de la humanitas i-am cumparat si "Micul print"...eu n-am citit-o in copilarie, dar cica e "carte de capatai" ...cred ca o s-o citesc acum la batranete.
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui An@ Tot azi si tot de la humanitas i-am cumparat si "Micul print"...eu n-am citit-o in copilarie, dar cica e "carte de capatai" ...cred ca o s-o citesc acum la batranete. mami de Ana (22 mai 2007) |
Si eu vreauu Micul print si Aventurile lui Habarnam.
Nici eu nu am citit Micul print..asa ca sunt in aceeasi situatie, iar dupa Aventurile lui Habarnam am tanjit mult cand eram mica, pentru ca nu am avut-o.
In schimb am avut o carte de care imi aduc aminte cu mare placere, parca Cip se numea, era despre o pasare..isi mai aminteste cineva de ea?!
mica0307 spune:
Am pus-o pe mama sa se uite acasa de Aventurile lui Habarnam. Micul print sigur o mai am pe acasa....si uite ca am gasit-o www.scribd.com/doc/6446147/Nicolai-Nosov-Aventurile-Lui-Habarnam" target="_blank">aici si am rasfoit-o cu mare placere.
Siwww.scribd.com/doc/11609771/SaintExupery-Micul-Print" target="_blank">aici.
alynta27 spune:
Am crezut ca pot sa tin un secret, dar nu pot! Miercurea trecuta mi-am facut testul: doua liniute! Bebele misca! Pe 31 urmeaza controlul! Suntem fericiti! Sper (cu teama) sa fie fetita! Familia nu stie si am retinere sa le spun! Mi-a propus de la al doilea ca daca mai fac unul nu vor afla prea curand, cel putin persoanele care m-au judecat... Ideia ca nu toti merita tratamentul asta.... Ii zisesem unei prietene care imi trimite mesaj de felicitare pt ziua lui Matei! In mesaj scrie "felicitari pt surioara sau fratiorul din burtica si altele"! Sora mea vine si imi citeste mesajul cu voce tare, astfel incat toata familia a auzit! Se pare ca stiu toti si TAC! Una peste alta suntem fericiti!
Didi am facut astea:
chec aperitiv
piept de pui umplut
crenvusti(la mine au fost carnati cluj) in foietaj
biscuiti cu telemea
sunca presata umpluta cu crema de branza
pate de casa
salata beuf
salata de telina cu maioneza
clatite aperitiv(sunca presata, ciuperci si cascaval)
mini pitza(salam uscat si cascaval in aluat de foietaj)
parjoale cu susan si seminte si cu mac
sarmale cu samatana
Tortul a fost o combinatie: buburuza am luat-o de la "Tort buburuza" iar baza de la "Tort tren" si "Tort fluture" de pe blogul Mihaelei! Multe retete au fost facute pentru prima data si am fost multumita de cum au iesit!
POZE
Cum a aparut Printul!