***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***
Raspunsuri - Pagina 10
Al_Ma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ varianta 3: in timpul unei "crize" il confisti si apoi il faci disparut o perioada. daca intreaba de el, le spui ca s-a suparat ca se certau si a plecat in lume mami de Ana (22 mai 2007) |

Anyway, pt varianta 1 as opta si eu.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
An@ spune:
Booooon, am ajuns si io acasa, am pus de spaghetti si pana fierb si ajung si ai mei acasa, sa ma desfasor oleaca
:
| citat din mesajul lui lbelciug An@, frumos jocul cu nisipul, eu nu prea am curaj sa ma bag la chestii din astea. Oricum cred ca fetitele au mai multa rabdare cu modelatul decat baietii mei cel putin. Apropo de dubiile tale, decizia e numai a ta, eu pot doar sa zic sa mergi pe varianta cu investitie optima si riscul cel mai mic, adica bb2! ![]() Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) My Family |
Liviana, dupa ce azi am cautat oferte de credit pe la banci, incep sa cred si io ca "investia optima si riscul cel mai mic" e bb2

. In rest, nimic nu-i sigur pe lumea asta Alynta, FELICITARI!!! sarcina usoara si bb sanatos!
Didi, felicitari pt baiatul mare si in curand stirb
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
| citat din mesajul lui Irinusha An@, mi-ai lipsit! Fara tine (si alte fete dragi pe aici) nu mai are acelas farmec subiectul asta! ![]() Hi,hi, eu mai am "Aventurile lui Habarnam!", sac! Dar nu este ptr. copii de 3 ani, barem ptr. fi-miu n-a fost. Nici Heidi! Micul print nu mi-a placut nici ca copil, poate sa fie carte de capatai, n-o citesc! Multumesc de vorbele frumoase, Amélie intradevar e o zapacita :), Cris un baiat cuminte si linistit (bine, le are si el pe ale lui, dar in general e super). Fi-mea e cam capatanoasa, dar o buna! Am avut noroc! Ca tine de altfel! :) Si daca pot sa-ti dau un sfat: fa mai intai bb-le, ca restul se rezolva de la sine! :) Mami de pereche: Cristian & Amélie |
Irinusha
! Da, stiu ca nici Habarnam si nici una dintre alea mentionate nu e pt varsta asta. Nici nu i le-am aratat. Le-am pus la pastrare 

. A 2 poveste pe cd e "Povestea boabelor de diamant": asta ne tine in priza pana la sfarsit si o ascultam si de 2 ori, ca ne place mami de Ana (22 mai 2007)
bettyR spune:
Liviana, si eu am luat de curand un set cu familia Kitty ca se bateau intr-una pe ele. Pana acum o prosteam usor pe Alexandra cu altceva, dar deja incepe sa nu mai tina. E liniste de cand le am, alexandra nu-i trebuie ei intotdeauna, dar cand se duce si i le fura Andreei, imediat mai scot o figurina si toata lumea e fericita. Daca nu gasesti, ascunzi jucaria, si Andreea a pierdut "pisica cu floare" si nu a fost sfarsitul lumii, intreaba si dupa o saptamana de ea, i-am spus ca doarme pe undeva prin parc, am cautat=o si nu am gasit-o, asta este. Ma asteapta si pe mine vremuri grele ...
A mele au un program care ma ucide, Andreea se scoala la 5:30-6, se culca la fel de devreme, tot la 6-7 seara, dar Alexandra ma tine treaza pana la 11, deci dorm de la 12:30 la 6 cu treziri de supt. Asa lunga e ziua, de nu imi vine sa cred ...Asta noapte nu stiu cum Alexandra a sarit din pat, numai ce am auzit-o plangand pe jos, de obicei Andreea face asa, se vede ca sunt surori, atata sar prin somn ...
Cata treaba aveti voi cu soacrele, inseamna ca eu sunt norocoasa cu a mea, nu se omoara sa ne ajute, dar nici nu ne incurca. De atins vreun copil de rude sau persoane straine, nici nu m-am gandit vreodata ca s-ar putea intampla.
alynta27 spune:
Mica, An@, Eseea, Madaiulia multumesc!
Doxinu sper sa fie fetita! Dar cum o fi! Sanatos sa fie!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Liviana e simplu de facut si gustoas! Sa feliezi cascavalul la magazin, sa fie subtire si usore de rulat! Daca ai feliator bun acasa e bine!
Mica ai dreptate! Intotdeauna se gaseste cineva sa comenteze!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
doxinu spune:
| citat din mesajul lui lbelciug Doxinu, evenimentul nu s-a intamplat in prezenta mea. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) My Family |
Ai trimis mesajul cu explicatia in timp ce io inca il scriam pe al me
Ca sa explic, ce am vrut sa spun,este ca Matei nu era in grija soacrei ci in grija ta.De aceea am zis ca evenimentul s-a petrecut in prezenta ta.Tu erai acasa.
Didi de la pranz am vrut sa-ti spun "felicitari" pentru dintisor,ai baiat mare.Trebuie sa fie tare haios.Asteptam poze

alynta27 spune:
Didi ce cresc copii... Felicitari! Acusica vine si la mine cel mare sa-mi arate vreun dinte care se misca! Dar la noi va mai dura! I-au iesit dintii mai tarziu(8 luni) si cred ca si etapa asta e mai intarziata!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
madaiulia spune:
Liviana nu stiu de ce parintii nu priveau cu ochi buni lectura extra-scolara in perioada aceea. La fel era si la ei mei, desi in vacante nu mai erau asa inversunati. E drept ca pe mine cand ma prindea o carte ma gaseau la ore mici spre dimineata cu ochii in ea si nedormind.
Cu soacra te inteleg. Si eu devin nervoasa numai la gandul ca trebuie sa stea Andrei cu ei, uneori ma gandesc ca sunt eu defecta, de reactionez asa. Vara trecuta cand ma intorceam de la serviciu si le gaseam masina parcata in fata blocului ma treceau toate transpiratiile pana ajungeam sus. Desi inteleg ca sunt bunicii lui, il iubesc si au si ei dreptul sa il vada, nu ma pot abtine sa nu reactionez asa
.
Betty ce program ai si tu...Eu as fi mereu zombi si nervoasa sa dorm atat de putin. Dar ai niste fete de revista. Uitasem sa-ti spun ca le-am admirat zilele trecute. De la ziua Andreei ai poze? Nu-mi amintesc sa le fi vazut.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
Fetele, va multumesc pt sfaturi.
An@, jucaria cu pricina nu cred ca as mai gasi-o in comert si oricum nu vreau sa creez un precedent, adica sa nu creada ca orice jucarie se poate dubla pt ca asa li se nazare lor. Trebuie sa invete sa imparta, o sa mai insist pe var 3, dar e f greu pt ca daca M intelege mesajul, cu B n-am sanse. Succes cu proiectul bb2, daca te-ai decis pt el!
Doxinu, Matei era la socri acasa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family