***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Madaiulia, de la ziua andreei am f putine ca nu am facut noi, oricum mare lucru nu a fost, dar a avut un tortulet cu Thomas f frumos si copiii prietenei mele cea mai buna, din pacate nu a putut sta decat f putin si atunci am decis sa taiem si tortul. Au ei poze mai multe, sper sa le primesc si eu.

Liviana, din ce spui tu, deduc ca parintii au tendinta sa il vada pe cel mare ca fiind mai mare decat este, si pe cel mic mai mic. De ex, tu zici ca B al tau nu ar intelege, mie mi se pare ca ar intelege sigur, ori eu am asteptari de la Andreea mai mari, de ex face liniste cand o adorm pe Alexandra, a inteles ea, dar ii si dau ceva sa faca, de obicei deseneaza, evident ca nu intotdeauna, imparte jucarii cu ea, nu toate, dar i le da si ei, fac cu randul. Sau i-am explicat ca intotdeauna cand ii 'smulge' o jucarie din manuta sa ii dea alta in loc ca sa nu o supere si asa face. O pun pe ea sa ii dea ca eu degeaba ii dau ca de la mine nu-s asa bune ca din mana ei. NU intotdeauna, normal ca si la mine sunt tipete de la jucarii, o impinge, dar daca Andreea e linistita, se joaca frumos. Dar eu cred ca stau mai mult intre ele totusi, cand isi impart jucariile stau eu si la inceput numar pana la 10 cat i le lasa Alexandrei, apoi tot mai mult sau fac schimb. Cred ca daca gasesti ceva sa faca schimb dupa o vreme poate ar merge ca ei sunt mai mari. Oricum nu e usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

O zi buna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Si eu vad clar diferenta de la 1 la 2 copii! Sora mea are un copil si sunt diferente majore intre ai mei si el! Fiind doi invata sa imparta lucrurile, sa se joace impreuna, devin mai independenti! Nepotelul e lipit de macasa, motocos uneori si deseori nu vrea sa imparta ce are! Plus ca la somn e foarte sensibil! Ai mei dorm si cu zgomot de fond, chiar daca dorm in camere separate si incerc sa-i feresc de galagie se intampla sa tipe unul dintre ei...

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Didi, tu esti precum un fost coleg de lucru, toti imi spuneau beti, el beatrice, nu ma deranjeaza, mi-am amintit doar. Clar de ex ca la Matei al Livianei, nu-i trebuie lui plusul sa se joace, ci doar de refulare, frustrare. In cazuri de astea, eu nu stiu ce sa fac de ex, sa nu o ranesc pe Andreea. Sufar si eu si Andreea inca din cauza aparitiei Alexandrei, de ruptura/despartirea noastra ... e greu de explicat, mi se pare ca niciodata nu o sa se vindece rana asta, de nici o parte. O iubim amandoua pe Alexandra, chiar f tare, avem in plus iubirea ei nemarginita de bebelus (e ff iubitoare) pentru echilibrare, dar totusi ... e greu de explicat, dar cred ca mamele cu 2 copii inteleg.

revin ...

Mergi la inceput

Pana la 6 luni o pupam pe Alexandra doar cand dormea Andreea, dupa am inceput sa ma port normal, dar intotdeauna daca o iubesc pe una, o iubesc si pe cealalta, mai precis pe Andreea, care se uita si sufera, ca se vede si nu zice nimic. Alexandra de ex, daca o vede pe Andreea in brate la mine sau la taicasau si ne iubim, vine si ea si se baga. Are un stil ... Andreea de ex vine dimineata, se trezeste si pune capul pe fata mea, eu cica dorm ... sau pe la 6 luni, am scos lapte cu pompa sa ii dau din biberon alexandrei, cand l-a vazut Andreea l-a luat cu viteza, s-a intins pe covor si l-a baut pe nerasuflate si la sfarsit a spus ca a baut si ea lapte de la mami. Clar ca sufera inca, mai ales cand o alaptez. parca de cateva luni a inceput sa fie totul normal, sa nu mai simt gelozie mare din partea ei, ca oricum este. Ideea sau intrebarea este cat de mare e gelozia/suferinta ei in comparatie cu perceptia mea, ori suferinta mea influenteaza comportamentul ei? Asta era o intrebare retorica ... dar mi-ar place sa imi spuneti si voi cum vedeti. Gata cu filosofia, vremea e de vina ca am timp si faptul ca am dormit asta noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ce faina e atmosfera de sarbatoare, cum toate pregatiti meniuri...

Alynta - felicitari!, sa ai un bebe sanatos si sa fie ce iti doresti! Daca as sti ca e fata as mai face si eu unul, ma topesc dupa bebelusi Am vazut toate pozele, super meniul si frumosi baieti.

Liviana - al meu a primit o masina cu telecomanda, o barcuta cu telecomanda, ca tot avem piscina jos , hainute, carti, puzzle. Tortul masinuta era cu martipan. Nu stiu foarte bine cum se intelege, dar pana acum nu au fost dificultati... Da, aici sunt uniforme la gradinite.

An@ - foarte frumos cadoul.Ce frumos ar fi sa fie si al meu asa de ordonat si grijuliu... doar ca el imprastei absolut toate jucariile... Acasa se juca cu plastilina ore intregi, bine , a amestecat toate culorile si apoi o maruntea peste tot

Va multumim mult pentru urari Irinusha, Madaiulia

Didi - si al meu se dadea singur cu capul de podea cand avea nervi, acum nu mai face asa, doar tipa rau si ma loveste pe mine. Vorbesc putin spaniola , inteleg aproape tot. Da, chiar ma ajuta ce mi-ai spus pt ca Dominic am
senzatia ca face mofturile astea fara motiv, sau doar pentru ca vrea sa stam cu noi, sa nu fie singur, pentru ca spune ca acolo ii place si se distreaza cu copiii, asta se vede si in poze.
Oho, ce baiat mare
Addinel - nu te-am uitat, ce mai faceti voi?

Chiqui

Aici poze cu tortul facut de mine. A iesit si e foarte fresh, de vara.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Miha, ai doi baietei superbi si tu arati f bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

BettyR, mare adevar ai grait in prima propozitie. La M nu a fost frustrare, sunt sigura ca e doar dorinta ca EL sa aiba si nu frate-sau. De multe ori se bucura cand el e superior si frate-sau e in urma. Asta e 90% cauza comportamentului lui. De altfel ii place cand il iau pe B deoparte ca sa aiba liniste sa-si faca puzzle-ul de exemplu.
Gelozia eu cred ca e normal sa existe, ideea e ca noi mamele trebuie sa fim echilibrate si f intelepte sau mai bine zis dimplomate. Eu am scris de nevoia fizica pe care o simt sa-l iau pe B si sa-l lipesc de mine, sa-l iubesc si sa-l pupacesc. O fac in general cand nu e frate-sau prin zona, dar daca e, am grija sa-i iau pe amandoi si sa le arat aceeasi afectiune. Pe mine ma doare altceva: atunci cand se bat sau cand se lovesc. Mi se par f greu de gestionat neintelegerile dintre ei; cum o dau parca tot nu e solutia ideala. In fond cred ca nici nu exista, pur si simplu trebuie sa facem tot ce consideram /simtim ca e bine pt ei.

Didi, si pe noi ne "mustruluieste" Bogdan daca eu sau sotul tipam. Ai scris bine, eu din pacate nu stiu care sunt regulile la cresa in directia descrisa de tine, dar am vazut ca jucara cu care vine de acasa ajunge la dulap, probabil tocmai ca sa nu se certe cu ceilalti copii pe ea. La gradi insa ii lasa sa se joace cu ce aduc de acasa.
Buna investitita in capsuni; sper sa nu fie stoloni caci aia rodesc abia dupa un an. Noi asa cred ca vom patzi caci ai nostri nu au floare. Dar la gradi au o zona delimiatta unde copiii pot gradinari?
Mihamora, WOW, ce super arata tortul, bravo! Mai pune o data linkul pls. Si baietii tai par fizic f diferiti, Doamne ce dolofanel e praslea. Ce lucreaza sotul acolo?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Mihamora frumosi baieti mai ai! Multumesc! Poate e fetita si-ti fac si tie curaj! Ce zambaret e cel mic!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Liviana, si Andreea are momente cand zici ca o uraste pe Alexandra, a zis sa o duc la spital sa planga, sa o bag inapoi in burta, sau ii bate jucariile ei preferate, un ursulet si un tigru de plus. E greu pentru parinti cu iubirea, ca si ei sunt diferiti, Alexandra e mai iubitoare, cere mai multa iubire, te strange in brate, rade si e clar mai usor de iubit. Andreea te impinge, cand era mai mica si o pupam, imi tragea cate o palma, dar cere si ea afectiune, insa e mai greu, nu vine asa de la sine. Se poate ca M al tau sa fie mai egoist de felul lui, ori e intr-o perioada in care sunt mai rai copiii.

Mergi la inceput