***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***
Raspunsuri - Pagina 12
lbelciug spune:
Nu cred ca Matei e mai egosit ca alti copii de varsta lui.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
yoyoyo spune:
Knock ,knock
multumesc de urari pt Tavi :)
uram si noi multe bucurii sa aveti din partea capsuneilor si multa, multa sanatate
gata am livrat si no 2 - pe 6 mai , ma tot laud ca a fost mai usor; cezariana; recuperarea, totul:)
fetitza e bine, papa tzitzi si ma bucura nespus asta,
pt ca Tavi a fost lenes si a fost marele regert ca nu am putut sa-l alaptez
acu sper ca ea sa-si pastreze obiceiul bun![]()
Alynta27- felicitari si sa ai o sarcina usoara si bb sanatos ,acu nu o sa mai iasa tot taur:)
poze cu mandreatza :) http://family.webshots.com/album/577658935ChKnQQ
Al_Ma spune:
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa! Ce scumpa e! Eu as vrea tot fetita
, nu ma mai vad mama de baiat.
Eu am o problema cu Mara, nu majora. A inceput de ceva timp sa zica de copii ca sunt urati. Cum trece un copil pe langa noi, zice ca e urat. Acum eu cred ca o face din gelozie + posesivitate, dar parintii copilului respectiv ar putea intelege ca Mara il face urat dpdv fizic. I-am tot zis sa nu mai spuna asa, ca toti copiii sunt frumosi si ca nu e frumos sa spuna asa despre ei, dar ea continua. Cred ca nu o sa mai bag in seama, ca alt remediu nu vad.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
bettyR spune:
Didi, din acelasi motiv imi sunt si mie suficiente 2 bucati.
Alta perla a Andreei: du-te tata la biserica si spune-i lui doamne, doamne sa opreasca ploaia sa ma joc.
As fi dus-o afara numai pe ea, dar e bocna de racita, din cauza mea ca am scos-o dezbracata pe frigurile astea. Nu moare daca sta 2 zile in casa, macar cand se mai incalzeste e vindecata cat de cat.
Al_Ma spune:
Didi, noi nu i-am zis niciodata asa ceva, e posibil sa fi auzit pe-afara, dar nu sunt sigura. Din felul cum o zice, rezulta ca nu se refera la aspectul fizic, ci are un alt sens, acela ca e un copil care nu merita atentie - de fapt atentia noastra (a mea, a sotului, a bonei), ca nu are valoare, ceva de genul asta (simt ce vrea sa spuna, nu prea pot explica).
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
DidiAlex spune:
Domnitzelor, va dau o tema de gandire![]()
la un moment dat R al meu imi zice: Daca io mor, tu o sa iti faci un alt copil sau daca eu mor tu o sa faci alt copil, ceva in genu asta nu am retinut fix totul.
drept sa zic m-a lovit rau de tot, mintea mea nu isi aduce aminte ce i-am zis pe moment, dar m-a marcat rau de tot momentul.
Florentina tudor al tau era odata cu intrebariel de viata si de moarte..cum a decurs apoi..oare ce o fi in capu lor?!
Cum sa interpretez oara capodopera asta
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DidiAlex Domnitzelor, va dau o tema de gandire la un moment dat R al meu imi zice: Daca io mor, tu o sa iti faci un alt copil sau daca eu mor tu o sa faci alt copil, ceva in genu asta nu am retinut fix totul. drept sa zic m-a lovit rau de tot, mintea mea nu isi aduce aminte ce i-am zis pe moment, dar m-a marcat rau de tot momentul. Florentina tudor al tau era odata cu intrebariel de viata si de moarte..cum a decurs apoi..oare ce o fi in capu lor?! Cum sa interpretez oara capodopera asta |
Grea tema…ma gandesc cu groaza cand or veni intrebari d-astea.
Cred ca in primul rand trebuie sa-l linistesti ca nu moare el curand (mie aici mi se pare ca are un “dubiu”). CIteam la un moment dat pe undeva (niciodata nu tin minte sursele) cum ca ii explicit copilului varstele ca pe anotimpuri: adica copil=primavara, tanar=vara ,adult=toamna si batran=iarna. Si ca batranii mor, asa cum “moare” natura. Deci el e acum abea primavara, mai are pana la moarte. Si spune-i ca voi parintii sunteti undeva vara, deci nici voi nu muriti curand (e bine sa previi, ca sigur vine si asta curand, cu frica ca mor parintii
).Apoi aia ca faci alt copil, vine din gelozia si concurenta cu D. Aici imi vine in minte “metafora” cu degetele: ii arati 2 degete de la mana: unul mare, unul mic si ii spui ca vezi sunt diferite, unul mare, unul mic, cum esti cu D.Dar amandoi sunteti ai mei, cum degetele astea amandoua sunt pe aceeasi mana. Daca ma lovesc la oricare din ele, ma doare la fel, bla, bla,…
Asta imi vine acum in minte…nu stiu cat e de coerent, ca acu’ inchid pc-ul si fug la mandra mea acasa, care ,apropos de “dilema” Almei, a mea are alta: se enerveaza pe toata lumea care ii zice ca e frumoasa si raspunde ratoit ca ea nu e frumoasa, e desteapta. La inceput a fost amuzant, dar acum nu stiu cum s-o iau, ca devine “serioasa” treaba

. mami de Ana (22 mai 2007)
Al_Ma spune:
Haahahahaha, asta e super tare!!! Ar trebui sa se intalneasca cu Mara. Sigur s-ar intelege, ca Mara o sa-i spuna ca e urata.
Sper sa nu te superi, ca nu e, dar Mara sigur i-ar spune asta, mai ales daca ar vedea ca-i acord si cea mai mica atentie. Sau privire.![]()
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Didi am io ceva despre moarte(explicat de un psiholog pentru copii),adica cum sa le vorbesti copiilor ca sa-i scapi de frica si de grija ca lui i se poae intampla ceva iar tu il vei inlocui.Daca vrei le caut si ti le trimit pe mail.I le-am trimis "lui" betty,cu specificatia ca este pentru copii de 5-6 ani.
Liviana,ma dau batuta
,deja este vorba de mentalitate si de propria conceptie,ma depaseste