***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***
Raspunsuri - Pagina 13
chiquitita spune:
Didi, mie mi se pare mai mult o intrebare de copil singur la parinti. Desi are si o conotatie buna, ca desi stia ca exista si D, s-a gandit ca el e unic in felul lui pt tine. Te cred ca te-ai blocat, nici nu as fi stiut cu ce sa incep, ori sa il linistesc ca nu moare, ori sa spun ceva pe partea cu "alt copil". Greu ...
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
La Multi Ani Lukas
de Pistachio si Matei
de Tamaraspt! Sa va traiasca, fetelor!
Felicitari pt micuta Maria Sofia, yoyoyo!
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita!
Hehe, AlMa, mai stiu eu alte fete care la fel ziceau "nu ma mai vad mama de baiat" si sa vezi ce fericite sunt acum cu nr 2 baiat, mai ales ca le seamana leit! Cat priveste porblema cu Mara, poate n-ar strica sa intrebi bona ce ar fi putut genera aceste replici. Sau poate a vazut vreun desen animat cu replici din astea? Ce-ai mai facut cu gradinita pana la urma?
Didi, sa stii ca si M vorbeste despre moarte. Zilele trecute ma intreba daca a murit un baiatel mai mare care a fost acum 2 ani greieras la serbare. Am ramasas masca si chiar l-am intrebat:"de unde ti-a venit ideea asta?" insa n-a raspuns. Am trecut peste si i-am explicat ca baietelul e f bine si ca acum e scolar. Altadata imi zice ca atunci cand eu sau bunicii vor muri el o sa faca si o sa dreaga. Raman socata, dar incerc sa nu pun la inima pt ca ei abia acum incep sa contientizeze conceptul de viata-moarte. Ii mai zice si lui bunica-sa ceva de genul: "bunica, cand tu o sa mori, eu o sa..."![]()
Vorbim si depre plante, cum mor iarna si cresc iar primavara, etc.
An@, minunata comparatia cu anotimpurile; o s-o retin si eu. Buna si cea cu degetele; o s-o explic si eu copiilor. Chiar ieri le ziceam ca cel mai tare ma doare sufletul cand ei se cearta si se bat. Sa vezi pe urma ce-au venit la mine si m-au pupat si si-au cerut iertare, chiar s-au impacat intre ei o vreme.
Spune-i fetei ca e si frumoasa si desteapta, eventual argumenteaza-i de ce. Matei zicea despre el ca e "destept si smecher".![]()
Doxinu, da-mi si mie pe email te rog articolul despre moarte. Merci.
Si pt ca vorbirati de Habarnam (eu n-am citit-o in copilarie), am inceput sa o tiparesc de pe scribd si sa-i citesc lui M seara.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
alynta27 spune:
Salutare!
Surprize, surprize... Daca imi spunea cineva ca voi fi insarcinata fara sa-mi d-au seama nu as fi crezut! Nemaiavand rabdare am sunat dr. sa ma vada mai repede! E plecata si m-a vazut o alta care ii tine locul! Mare mi-a fost mirarea sa aflu ca sunt in 23 saptamani dupa masuratori, iar dupa menstruatia avuta ( singura de altfel) sarcina are 24 saptmani si 4 zile! Am aflat ca va fi
si asta ma bucura mult! Sper sa nu fie eroare si sa se "schimbe" data viitoare! Daca nu e asa voi fi soacra cu trei nurori!
In ciuda faptului ca am alaptat, nu am luat vitamine copilul e BINE!
Acum am sa va arat rezultatul ecografiei de azi:
lungime col=51mm
CA=186mm/23s+3zile
DBP=53mm/22s+2zile
CC=206mm'22s+5zile
LF=42mm/23s+5zile
VGm=23saptamani
G=592g
Placenta anterioara pe corp
lichid amniotic in cantitate normala
Cerebel=26mm'23s+4zile
MCF prezente, ritmice
Eu mi-am mai facut teste de sarcina in decembrie si ianuarie si mi-au iesit negative! Adevarat ca erau facute seara! Si uite asa m-am trezit cu ditamai sarcina! Eram convinsa ca nu sunt insarcinata deoarece nu mi-a fost rau! La baieti am vazut patul o luna si ceva! Aici nimic- nu greata, nu pofte, nu rau!!!!! Am un carnat de analize de facut!
Asta e povestea sarcinii mele!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bettyR spune:
Alynta, FELICITARI pentru fetita!!! cred ca daca as fi eu in locul tau, dar cu baietel, sotul ar fi fericit! Acum am si eu 2 zile de intarziere, dar nu cred ca e cu ochi ca doar ne-am protejat. doar daca nu am si eu vreo 20 de saptamani ....
lbelciug spune:
Wow, Alynta7, Felicitari! Impresionanta povestea sarcinii nr 3! S-o tii tot asa, cu analize bune si sarcina usoara pana la capat! Ce emotii/sentimente placute trebuie sa ai! De acum poti sa te gandesti la un nume de fetita!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
An@ spune:
Alynta, SUPER!! felicitari pt vestile bune si pt fetita!
(tu esti buna de reality show-ul ala: "I didn't know I was pregnant"![]()
de pe Travel&living).
mami de Ana (22 mai 2007)
alynta27 spune:
Betty, Liviana multumesc! Numele va fi "Maria" si e pregatit de la primul nascut, in caz ca era fetita!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
An@ multumesc! As fi facut senzatie cu siguranta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Ioana13 spune:
Alynta, supeeer! In primul rind ca e fetita, apoi ca nu ti-a fost rau deloc si apoi ca nu mai ai mult pina o vezi!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
chiquitita spune:
Alynta, extraordinar, o sarcina fara probleme in continuare! Na, sa mai comenteze ceva soacra acu'!
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)