Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor
Mihaser eu am fost in 2006 in august in Corfu. Sa stii ca n-a fost rau, este totusi insula si e o clima deosebita, nu e asa de cald ca pe continent. Mie mi-a placut. M-as mai duce acolo dar e de trista amintire ca a avut sotzul o criza de rinichi si 3 zile am stat la spital cu el A fost foarte aiurea.
Lumi vindem echipamente industriale (stivuitoare)
Mi_bebelina nu stiu ce sa iti zic cu dovlecii... nu cunosti pe cineva la tzara? Soacra-mea a adus vreo 3 dovleci asta-toamna si am avut pana de pasti din ei.
Pupici, ca ma grabesc... mai vb diseara

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Annika alearga in fundul gol si piciorele goale pe balcon -- n-ar fi problema daca n-ar fi o treapta cam inalta langa balustrada si mereu mi-e teama sa nu se ridice prea tare si Doamne fereste sa cada pe cealalta parte

Mi_bebelina, ce harnicuta esti! Si sa mai faci si cozonac pana la 12 noaptea - jos palaria!

Simona, cred ca iti e greu cu job si cu copiii.
De ce nu va mutati si voi acum in casuta, poate ar fi mai usor cu ai tai asa aproape

Si noi vorbeam de Grecia aseara, cred ca o sa le placa mult fetelor

Weekendul viitor vom merge la o ferma pe langa Rasnov, unde sunt si animalute de hranit si se poate si calari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

mihaser si noi am fost anul trecut in Corfu (8-15 septembrie), si imi parea rau ca nu am fost mai repede ceva genul sfarsitul lui august ca sa fie zilele mai lungi.
Oricum de anul asta cand vom mai merge in concediu va fi in august pt ca atunci e gradinitza inchisa.Problema e ca toate agentiile stiu ca atunci merg cei mai multi in concediu, e cea mai buna temperatura pt plaja si au niste preturi

simonacip ce rau imi pare de crizele lui Matei.Julia face crize cand plecam din parc.Nu mai vrea in tricicleta, asa ca eu o duc pe Julia in brate si tati impinge tricicleta , sau invers.Pe jos nu prea merge.Si la gradinitza o duc in brate.
Sunt convinsa ca ti-e greu cu 2 copii + servici, dar incet-incet veti intra in ritm (asa sper si la noi chiar daca noi avem doar un copil...deocamdata ).Iti tin pumnii sa treci repede peste perioada asta

Ati auzit azi dimineata un zgomot puternic? Era bolovanul de pe inima mea care cadea.A fost prima zi in care Julia nu a plans cand am mers si am lasat-o la gradinita.Inca s-a grabit sa ajunga in sala la copii .Si ieri a plans doar cat am fost eu acolo si apoi s-a calmat repede si a fost vesela tot timpul.Papa bine, adoarme repede, deci e bine.Pot sa ma intorc linistita la lucru.
Sper doar ca de-acum sa ne ocoleasca bolile sau sa tina f putin.Trebuie sa mai caut pe internet si sa vad ce sa-i dau Juliei pt imunitate desi nu prea as vrea sa o incarc cu nu stiu ce siropele si-as merge si eu pe produse naturiste(miere, catina, lamaie) dar nu stiu in ce cantitate, cat de des.




Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

STEFANIA,DIANA MARIA, MIRUNA ELENA,ERIKA
Cleo, Adriana daaaa aveti mare dreptate ca e mult mai bine casa pe un nivel. Noi avem cu etaj si ce sa zic ....mor cand uit ceva sus si invers. Din pacate atunci cand am construit-o a trebuit sa ne incadram intr-o anumita suma si desi initial alesesem o casa pe parter, a trebuit sa facem cu etaj pt ca nu ne ajungeau banii. Insemna mai multa fundatie si per total crestea pretul cu mult pt noi. Oricum ma bucur mult pt Tiberiu ca are loc de joaca si cel mai muuuuuult ma bucur ca ne-am mai gasit inca un partener de joaca. Ieri a fost mama cu el la gradinita si s-a jucat vreo 3 ore acolo si educatoarea i-a spus mamei ca din toamna sa se duca cu el, 2-3 ore pe zi, poate sa si stea cu el acolo si binenteles sa ajunga la ce ora vrea. M-a bucurat mult chestia asta ca 2-3 ore daca sta cu el acolo e fff bine pt el si mai ales ca nu trebuie sa il trezeasca dimineata ca noi dormim pana pe la 10, 10.30, aici seamana cu mine ca si mie asa muuult imi place sa dorm......


Vreau sa va spun ca nepotica mea, Jessica, cu care ne vedem in fiecare seara pe webcam il striga pe Tiberiu „Bibi”, de unde pana unde ??????........ea stie. E acum Tiberiu toata ziua numai Bibiiiii. Bibiiii spune. Cred ca asa ii va ramane numele....sunt asa scumpi cand rad unul la altul.........ea vine la calculator si vrea sa ii dea si lui bobo, el il da si ei pe Micky (a revenit la vechea lui iubire http://good-times.webshots.com/photo/2845280980104143825ZfnVzU ).
Mai pun aici si poza cu baietii mei, asa ca intre barbati ..la o bere: http://family.webshots.com/photo/2882092190105212586TFxyHq

Esme mercic de ideea cu crema!!!! Chiar ma gandisem la prajitura mea preferata Krem a la Krem. Imi dadea prin cap ca in loc de Creme Ole sa fac crema de lapte si sa o amestec cu smantana dulce pt frisca asa cum imi dadusi si tu ideea acum.

Gabitzam mercic de raspuns ca si eu ma intrebam daca vor face trecerea automat sau trebuie alt drum acolo!

Mihaser sanatate multa si sa va faceti bine repejor!!!!! Imi pare tare rau ca a trebuit sa anulezi concediul! Poate gasesti ceva in august, mai spre finalul lunii cand nu o mai fi soarele ala puternic!

Adriana mie primul tort mi s-a prabusit tot. A trebuit sa il pun intr-o oala si l-am papat cu lingurita...era prea insiropat. Asa ca tie ti-a iesit perfect! Felicitari!Ai un link cu ferma aia de la Rasnov? Suna ff tentant!

Dflavia moama ce tort frumos!!!! Ai talent, nu gluma!!!! Flavia e o scumpa si o frumoasa! Chiar ma uitam si pe poza care ai pus-o, cand era mica mica......ce a trecut timpul!!!!!! La multi ani!!!

Leeloo superba casa ai! Imi place fffff mult!!! Am vazut lustra de la bucatarie! Eu pt bucatarie si locul de luat masa vreu tot ceva rustic. Am gasit pe net pe cineva din Suceava dar ideea de a mi le trimite prin posta nu prea ma incanta! Tu de unde ai cumparat lustra asta ???? Mi-a placut fff mult gradina voastra. A pus si mama ceapa, usturoi, patrunjel, leustean.

Lilly felicitari pt caderea bolovanului !!! Ce simpatica ai fost !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Erika sa cresti frumoasa si desteapta.

Emycor sa fii fericita si iubita si te mai asteptam pe la noi.

Adriana: Si noi mergem saptamana viitoare la munte. Pe unde e ferma asta? Eu ma gandisem la Vila Bran, Wolf, Cheile Gradistei, Valea cu struti, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! Erika
La multi ani! Emycor


Eu cred ca nu mai intru sa citesc stiri pe internet, ca de cate ori intru, numai vesti proaste aflu http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25.htm
Pe mine nu ma afecteaza momentan, dar ma gandesc la cele care aveti bebe mic, ma gandesc ca vreau la un moment dat si eu inca un bebe si ma enervez, dar trebuie sa iau partea buna a lucrurilor: raman 2 ani de concediu.

Gata, trebuie sa incep sa mai citesc programare, ca sa nu ma dea astia afara de la lucru a doua zi dupa ce ma intorc

O zi frumoasa


Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor de ieri si astazi: Miruna si Erika!

Sa stiti ca in legatura cu scarile si eu imi faceam probleme...dar uite ca pina la urma nu a fost cazul - oricum majoritatea activitailor se desfasoara la parter - urcam sus in principal la somn, fie el de prinz sau seara - oricum amindoi s-au prins repede si nu alearga pe scari - ba chiar ariciul e conservator - daca e de coborit pe spirala (interiorul) scarii o face pe funduletz... - cred ca instinctul de conservare e foarte puternic!

Andrada - lampa am luat-o de la in magazin de pe DN1, aproape de Peris - cred ca ii spune Spotvision - il vezi ca e la drum si are in curtea firmei multe variante de iluminare de exterior. A noastra a costat vreo 400 lei - avea si o varianta si cu mai multe "brate". Sa stii ca si eu am cautat mult o lampa din asta rustica care sa se potriveasca - pe asta am luat-o inainte sa luam chiar si mobila (ca asta oricum imi era clar in minte...).

Cleo a observat-o pe Pica - prietena lui Tudor - la inceput ne-am luat un ciine, dar dupa ce mi-a ros majoritatea pomilor pe care ii plantasem in gradina in toamna, i l-am dat sora-mii acre mi-a adus-o la schimb pe Pica, febletea (spre ghinionul ei...) lui Tudor. E tare blinda si cred ca uita repede (sau e masochista...) ca altfel nu-mi explic de ce tot vine sa se joace cu el desi mai tot timpul sfirseste atirnata de coada, sau bagata in canal (nu va zic ce m-am chinuit s-o scot de acolo ) sau data pe tobogan... dar uite ca a supravietuit si Tudor e disperat, agatat de gard, de cite ori Pica o porneste in hoinareala prin vecini...


Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Esme, am primit coletul, multumesc din suflet ! Sper sa nu fie nevoie sa-l folosim...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belleane, si noi mergem saptamana viitoare de joi, la Bran. O sa fiti si voi prin zona?


Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Belleane, si noi mergem saptamana viitoare de joi, la Bran. O sa fiti si voi prin zona?


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI


Unde anume mergeti la Bran? Ce pensiune? Stiu ca ai mai scris, dar neuronul meu e pe duca
Cum is drumurile pana acolo?


Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput