Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Lili, de data asta nu mai stam la Wolf ca pina acum, ca ne-a ajuns si pe noi criza Am gasit o alta pensiune pe net, tot in Bran, pensiunea Carina. Sper sa fie bine. Oricum nu stam noi foarte mult prin camera, ca suntem plimbareti.
Din Bucuresti pina in Predeal este bun drumul, pe ultima bucata de la Predeal-Rasnov-Bran nu e asa bun, dar e ok, circulabil.
Alaturi de SEBI
Danicris spune:
Rasfatzel si Rasfatzica va roaga sa-i votati la :
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/913.html
si
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/915.html
Va multumim !
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
mi_bebelina spune:
Votat, Danicris! Sa ne mai amintesti ca vad ca putem vota in fiecare zi. Pup!
Luminel, am cumparat soda caustica si am frecat oalele. Ies ca noi. O data pe an fac chestia asta. Si am fost ieri intr-o viteza sa nu se trezeasca mandra si eu sa nu termin...ca cine stie pe ce pune mana. E foarte periculoasa, deci mare grija!
Va pup pe toate, ma duc sa ma pregatesc de intalnire cu fostele colege.....acum mi-am pus o masca cu drojdie si miere sa ma fac mumoasa....la ce fata aveam azi-dimineata....
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Votat, Danicris! Sa ne mai amintesti ca vad ca putem vota in fiecare zi. Pup! Luminel, am cumparat soda caustica si am frecat oalele. Ies ca noi. O data pe an fac chestia asta. Si am fost ieri intr-o viteza sa nu se trezeasca mandra si eu sa nu termin...ca cine stie pe ce pune mana. E foarte periculoasa, deci mare grija! Va pup pe toate, ma duc sa ma pregatesc de intalnire cu fostele colege.....acum mi-am pus o masca cu drojdie si miere sa ma fac mumoasa....la ce fata aveam azi-dimineata.... Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Distractie placuta !
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Doloress spune:
DANICRIS - am votat, insa numai Rasfatelul, pe Rasfatica nu m-au lasat, am sa o votez maine.
SIMONA - imi pare rau de crize, si la noi au reinceput, odata cu venirea bunicilor, numai ce ne mai linistisem si noi. Acum vad ca iar s-a linistit (cred ca s-a obisnuit cu ei) si presimt ca vor reincepe in curand, saptamana viitoare, cand pleaca. Deja ieri am fost singura la gradi sa-l iau, fara Nani (ca asa ii zice el maica-mii) si era tare descumpanit, de obicei veneam amandoua. Si intreba, Nani, Nani, tot drumul. Of, din partile oribile ale imigrarii.
Oricum noi ne-am invatat, este un copil hipersensibil, preia din starile celor din jur imediat, cum e tensiune, cum o simte si nu te mai intelegi cu el, apoi trebuie munca de lamurire si explicatii, ca totul e OK.
Apoi cand vrea ceva singura solutie e vorbit cu el si iar vorbit si negociat, explicat si iar explicat, prezentat partea buna si mai putin buna a fiecarei alternative, numai asa merge, daca nu, inevitabil e criza cu trantit pe jos.
Bineinteles ca atunci cand e odihnit, mancat, schimbat, sunt mult mai rare, de obicei dupa-amiaza in timpul saptamanii, dupa gradinita, spre seara cand e obosit mort incep tarantelele. Atunci vrea in parc, atunci vrea sa joace hockey, atunci vrea pe balcon... Si stai si explica ca e noapte si nu putem sa mai iesim, ca trebuie sa facem dodo.
Sunt foarte mandra de noi doi, ca am reusit sa le gestionam cum trebuie, zic eu, nu ne mai pierdem demult cu firea, nu mai tipam, de batut normal ca nici nu poate fi vorba.
Ne-am facut si strategie, incepe unul, dupa vreo 10-15 minute, il preia celalalt, de obicei cand ne schimbam se opreste si criza.
Bine, sunt si momente, cum ai zis si tu, cand nu ai timp de explicatii, cand ai treburi de facut, cand esti singura, atunci e greu tare intr-adevar, cu greu ma abtin din tipat.
Oricum, mama si tata nu sunt deloc de acord cu modul nostru de educatie, mereu ne zic ca o sa creasca un alintat, ca o sa ni se urce in cap, stau numai cu gura pe el, nu fa aia, nu fa cealalta, stiti voi... mentalitatea asta anacronica. Eu insa sunt impacata, la gradinita e cel mai cuminte, in vizite e cel mai cuminte, odata ii zic ceva si intelege in general. De exemplu, daca vrea mingea altui copil in parc, ii zic frumos ca respectivul copil va plange dupa mingea lui, ca are si el minge, ca daca vrea neaparat poate sa-l invite pe copil sa faca schimb de mingi, si tot asa. Ei, mama cu gura pe el, Patrick lasa mingea... Normal ca el se repezea sa o ia si mai tare. Il mai las sa experimenteze si singur ca nu e bine una sau alta (bine, sunt mereu langa el, sa nu se accidenteze) si zic eu ca fac bine.
of, m-am intins....
Adriana_78 spune:
Andrada, e o pensiune condusa de niste nemti - trimit pe Pm adresa exacta
Belleane, e la vreo 20-30 km de Rasnov (dupa Zarnesti), am inteles ca e o zona f. frumoasa
Ne-a fost recomandata de mai multe persoane, ( asa am fi ales si Wolf unde a fost Gabi, ca parea frumos din pozele lui Gabitza)- insa noi am cautat special cu animalute si cu ponei si caluti, ca Lara a fost in ultimul timp interesata sa calareasca, iar de hranitul animalutelor sunt fascinate
Ar fi fain daca ne-am vedea
Lilly, haioasa metafora ta cu bolovanul
Sper sa fie tot asa bine cu Julia
Ylari, stivuitoare? eu parca intelesesem ceva de Toyota sau cam asa ceva
Si noi avem cunostinte care merg mereu in Corfu si sunt incantate,
noi preferam insa sudul si pana acum am tot mers in Creta, unde e vreme destul de buna mai mereu, chiar si la sf. lui sept.
Si cum zicea si Ylari, e altfel pe insula, temp e mai suportabila, e mai frumos ca pe continent
Doloress spune:
Lily imi pare bine ca JUlia nu a mai plans azi! Pana la urma se obisnuiesc ei, e normal ca e greu pana se adapteaza.
La multi ani Erika!
La multi ani Emycor!
La multi ani Cadina pentru ieri!
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Ylari, stivuitoare? eu parca intelesesem ceva de Toyota sau cam asa ceva |
Toyota Industrial Equipment (alta divizie a grupului, care este imens)
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Toyota e bun angajator, si la noi e apreciat.
Eu am cel mai bun angajator Muncesc si beau si-o bere, mai stau pe forum, mai stau cu ai mei de vorba Acusi ma duc cu ei prin oras ca e frumos, recuperez maine cand ploua.
Edit: mai si spal o rufa, un vas, mai calc, per total imi fac toate treburile in timpul serviciului. Dupa servici ma ocup numai de pitic. De aceea as vrea sa raman asa pana fac si bebe 2 si-l vad si pe el cat de cat maricel. Insa vad ca se lasa asteptat.
Si vreau sa-mi schimb jobul, multi zic ca nu sunt intreaga la minte.
Victoria_mami spune:
A sunat fiica-mea vitrega acum; are o fetitaaaa ! Aveam eu o presimtire ca e fetita...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!