Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Rapid rapid intru si eu.....

Intai si intai MARIA ELIANA , ANA MARIA si RARES SEBASTIAN , LA MULTI ANI fericiti! Sa aveti o copilarie fericita, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata!

Apoi trebuie neaparat sa fetele bolnavioare Victoria si Julia - multa santate fetelor - alungati febra si boala .

Desiree - te apreciez f mult pt ce faci pt fata lui Daddy. Sa dea D-zeu sa faca alegerea corecta. Va fi probabil un soc pt ei cand se va naste fetita. Le va fi greu sa inteleaga ca trebuie sa limiteze anumite chestii, sa faca concesii, sa renunte la anumite lucruri ce le plac lor de dragul fetitei dar sunt convinsa ca VOI , tu si Daddy, veti fi un model extraordinar de urmat

Trebuie sa zic si Simonix - egzista asa ceva? . Glumesc f frumos acolo, vleau si eu . Poza cu tine cotropita este absolut dementiala.

Mai zic la zanele lui Esme. Si iar ... "vleau si eu " asa talent

Un pt Andrada, sa treaca supararea!

Dani . Votat! Gud lac!

Aelita - Doamne, ma apuca . Ce poze frumoase! Sunt de puisori tai.

Alysh eu mi-am racit gura de mii de ori incercand sa-i fac pe socrii sa intelegea anumite chestii dar ei zic ca mine si fac ca ei . Probabil sunt cei mai castigati . Nu se consuma deloc - tot eu raman sa ma zvarcolesc ca un vierme .
Un si pt Luca, sa fie cuminte sa astepte 7 iunie si noastre.

Ylari sper sa fie treaba buna la job. Urat cu aragazul. N-aveti detector de gaz?

Luminel un sa nu doala buba. Va doresc rezultate bune la analize.

Mi-bebelina - bafta cu . Sunt sigura ca va fi

Hai ca am zis ca voi si scurta si tot m-am lungit ca o rama aici .
Fug, am un milion de lucruri de facut dar cel mai important - mergem sa-i dam ghipsul Andrei jos. Ar trebui sa-l tinem pana maine dar vrem sa-l dam jos de astazi, sa fie si ea maine de ziua ei libera .
Ah, intre timp a si racit si acum e un rau de muci si tuseste ca un magar dar macar am scapat fara antibiotic. Sper sa-si revina pana sambata complet. Atunci vrem sa o sarbatorim

Va

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

MsBB ce veste buna ne dai....gata, aruncati ghipsul. Bravo! Legat de mucisori si tuse, probabil ca sunt si astia pe duca ... Oricum, sanatate multa!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani!
Maria Eliana si Ana Maria
Sa fiti fericite, sanatoase si vesele scumpelor!

'Neatza

Desiree hai ca trimit o doza imensa de energie de la mine. Inteleg si cred ca la tine pe langa raceala care va da tarcoale si indispozitia scumpei Victoria mai e si stresul legat de Chelsea. Dar nu pot decat sa te admir pentru calm si decizie in acea privinta. Eu as dori ca toti sa aiba o vecina ca Suzy a mea care zau e inlocuitor de bunica, uneori cred ca e mai ceva decat o bunica. De cate ori mi-e greu sare in ajutor si niciodata nu ii trebuie nimic in schimb. Ea zice mereu ca faptul ca sta cu Lorelei ca e zambitoare ca e indispusa e lucrul pe care il considera ea raspalata pentru ce face. Acu' e drept ca si Lorelei o iubeste, uneori cred ca mai tare decat pe noi , avand in vedere ca de cate ori ajungem acasa vede casa lui Suzy si incepe...Uzyyy, Tommme, Uzyyy. Si nu o vede pe ea efectiv zilnic, dar si cand o vede e la ea si imi face tai tai....adica "dispari io ma duc acu la bunica Suy si ma joc cu ea" . Din pacate nu toata lumea ar eo Suzy si io pe a mea nu o dau ca de cate ori o vad simt ca l-am prins pe Dumnezeu de picior cu asa o vecina. Ca sa nu zic ca nu o intereseaza deloc despre cum si ce fac caprele mele .

Ylari deci cred ca ti-as sugruma socru' daca as fi mai aproape, are si el noroc saracu' ca io-s aici si el la Bucuresti. Dezastru! In rest s-a trimis, ma astept ca pe vineri sa ajunga.

MsBB felicitari! Sanatate maxima Andrei si multi pupici! Trimitem niste talent daca vrei...ca umbla zvonul ca este la greu .

Laura daca vrei sa te convingi te astept in vizita pentru o demonstratie de realizat zana din pasta de zahar, pentru tine daca vrei o fac din martzipan .

mi-bebelina ia plaseaza si tu niste reteta de saleuri, ca ar pica bine cu niste sosuri de inmuiat saleuri in ele in plus vreau si eu plata pentru informatia pe care v-am dat-o, ca nu lucrez gratis .

Simonixul pentru pana duminica, ha ha te vezi cu mama duminica. Mama e indragostita de Robertzel, ii zice cel frumos. Zice ca din poze mereu apare cum ca Lorelei se are cel mai bine cu Robertel si zice ca sa ne vedem mai des sa nu se raceasca relatia lor.

Ah...operatiunea olitza .

De joi pana duminica am tinut copilu la chiloti, acu' i-am dus si la cresa. Ce a invatat saptamana trecuta a fost sa tina mai mult. Joi a avut 5 accidente, vineri 3, sambata 2, duminica 1 in tot aceste timp nu a facut niciodata la olitza, ca acolo se sta doar dupa accident, sau asa din cand in cand de pamplezir inainte de accident...La cresa ieri a bagat 3 accidente. Insa...duminica pe luni s-a trezit cu pampers uscat...12 ceasuri...nimic...L-a facut pe pipi imediat dupa ce i-am pus pampersul pentru masina Daaar...bum bum...tatatata...Aseara la 10 (la 8 ea doarme deja) s-a trezit si zicea caca, io mama bezmetica am zis ca ii trece, dupa 3 minute am realizat ca imi cerea olita. Pana am ajuns la ea facuse in pampers. I-am schimbat pampersul, iar dimineata era din nou perfect uscat. am vrut sa o pun pe olitza nu a vrtu si pace...am pus-o la masa si in timpul mesei s-a dat jos de pe scaun a fugit la olita si a inceput un dansul ploii acolo de pe un picior pe altul tinandu-se de pampers. I l-am dat jos...tot uscat...pus pe olita...juma de olita a umplut cu pipi. Deci...uau...Am felicitat-o si am pupat-o de am albit-o Cred ca asta inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Cum insa nu am experiente anterioare nu stiu sigur .

Bon, si apropo de pupat si luat in brate. Cum sa nu o iau sau sa nu o pup? Ea a fost mereu geloasa pe noi cand ne pupam (si ca niste nesimtiti o facem destul de des si de fata cu ea...deh, nu ne putem abtine). Intr-o vreme venea urland si il batea pe unul dintre noi - ala care in ziua respectiv era oaia neagra . De o vreme insa, vine fuguta la noi, trebuie sa o luam in brate, amandoi!, unul de o parte celalalt de cealalta, isi intinde caputzul intr enoi si trebuie sa o pupam amandoi in tandem e o scumpa, dulce, alintata si santajista. Daca nu o pupam tine capul acolo intre noi si incepe sa se strambe...ca si cum ar apuca-o plansul, pana ne milostivim de ea . In rest mai sunt si limite, mai este si colt, se duce si singura cand face prostii din alea de stie ca nu e voie da' tot vrea sa le faca...produce si directia colt si de acolo zambeste sagalnic..."vezi ca stiu ce trebuie sa fac".

Maine si poimaine sunt acasa, mi-am luat liber ca vin ai mei, asa ca e foarte probabil ca voi fi si mai rar pe net, dar daca pot intru. Daca arde da-ti un sms (0032-499-752562). Azi mai sunt aici.

pup cu drag si urez sanatate maxima tuturor!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Eliana, mult noroc in viata, sanatate si tot ce-i mai bun pe lume!

Aelita ca de obicei scrii lucruri care inspira si faci totul sa para asa de usor si frumos! Superba poza cu cei doi pui doborati in brate la tati, superba! Foarte frumoase si pozele de acum, ti-am mai spus ca radiezi, nu?

Desiree imi pare rau de noaptea trecuta, clar ca se simte rau, virus sau masele ceva; iar tu esti epuizata, e normal sa te simti asa. Eu una am apreciat gestul mare pe care il faci, dar din ce povestesti nu stiu daca cei doi stiu ce faceti voi pt ei, e clar ca-s cam imaturi, sper sa se trezeasca la realitate ASAP. [pup si

Simonix ce povesteti tu acolo...vai ce trist, zau... exact cum zic fetele, de ce sa-l privezi pe copil si pe tine insati de asa momente minuate, cand in foooarte scurt timp n-o sa mai vrea ei sa stea prea mult cu noi, vor avea prietenii lor, problemele si framantarile lor. E un timp pretios asta de acum si mi-e mila de cei care-i irosesc. Cred ca si eu sunt AP pana in dinti (desi nu am avut niciodata timp sa cietsc cam ce-i cu asta, dar cred ca suntem AP ca la carte Cum zicea Doloress dimineata avem timp de dragaleala, pupaceala, gadileala, e minunat sa ne trezim asa, cum Doamne sa nu fie asa, iar asta cu co-sleepingul sunt 100% pt ce a zis Doloress cu singura teama ca nu stiu ce voi face mai tarziu, cand poate va veni un bb2... asta e singurul lucru care ma framanta, pt ca nu vreau sa dormim separat, tati si cu mine. Acum e super ok cu Robert intre noi, ii simt manutele alea pe mine, funduletul lui gras peste ochi, respiratia dulce si linistita. Mai tarziu nu stiu cum va fi...

MsBB bine ca scapati de gips!

Mi bebelina spor la treburi!

Ylari !!!! Ce poveste de groaza cu aragazul, mi s-a facut pielea gainii... Schimbati-l urgent!!!!

Alysh nu te mai stresa cu mama ta, stii cum va fi 50% va accepta ce zici tu, regulile tale si 50% nici nu conteaza, ca nu sta Vlad asa de mult cu ea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Salutare si de la noi !
Desiree, imi pare tare rau ca treceti prin asta, in afara de febra de seara care e starea ei peste zi? Uf, stiu prin ce treci si te inteleg perfect, incearca sa bagi si tu un somn langa ea astazi cand doarme, trebuie sa te refaci mami . Asteptam vesti bune . Referitor la Chelsea, as vrea sa-ti spun ca ai luat decizia corecta, imi doresc asta, sper sa fie ok si sa aprecieze ceea ce faceti pentru ei si sa se responsabilizeze. De ea depinde cel mai mult asta pentru ca ea o sa-l responsabilizeze si pe el.E vital sa nu perceapa copilul ca pe o povara si sa se descotoroseasca de el ca de un bagaj inutil care sta in calea fericirii lor, a modului lor de viata anterior, lpsit de griji
Luminel , tinem pumniila analize sa iasa bine si sa nu planga carliontata mica.
Alysh, musai trebie sa ai o discutie ca nu e ok, la fel patesc si eu cu ai mei, uneori chiar si cu tati care nu-si da seama uneori si ma dribeaza in fata ei, iar smechera de ea speculeaza de nu se poate... Eu nu ma las mereu le zic si la ai mei si mai ales socrilor care dupa ce ca o vad rar nu stiu sa fie fermi cand trebuie.
Ylary, mi s-a ridicat parul pe mine cand ai povestit de gaze... Doamne Doamne a avut grija de voi ! Eu aseara faceam mancare si la un moment dat vad ca nu-mi mai fierbe oala, cand ma uit... nu mai aveam gaze. Sa mor... cobor sa vad daca e vreun afis ceva cum ca se intrerup gazele, nu era nimic. Dupa vreo 3 ore s-a prins administratorul ca cineva a oprit robinetul de gaze de jos... mda... nu vreau sa stiu ce se putea intampla daca eram in alta camera si faceam ceva si veneam dupa juma de ora in bucatarie si aprindeam lumina ( la mine in casa e destul de intuneric, avem multi copaci la ferestre)...
MSBB ma bucur ca scapati de ghips, uf sa treaca si raceala asta pacatoasa sa va distrati sambata !
Ce mai face Chinabulina?

Eu sunt super fericita, ieri mi-a sosit masina si am incins-o ieri prin oras, am fost la cumparaturi, am dus-o si adus-o pe Liz de la gradi, azi la fel, vreu sa merg sa mai iau niste maruntisuri, uitasem ce bine... si e <osieeeee si mumooooasaaaa> cum zice Liz.. In rest suntem in negocieri cu somnul de pranz, nu vrea sa doarma cu copii si chiar daca ii cad ochii in gura nu vrea sa puna capul jos sa se culce, copil capos . La 4 jumatate cand o iau incepe sa planga cu ciuda vreo 10 secunde, acuzator asa, apoi ii trece. Aseara s-a culcat la 8 si dimineata la 7:30 trageam de ea si eu si tati sa o trezim si ea se intoarcea cu spatele la noi. Plus ca a facut la pis de mi-a udat si salteaua, oare pampersul nu mai face fata? Noi suntem la numarul 5, voi ce pampers puneti la puiuti?.
Gata, fug la shopping, va pup pa paaa !

La multi ani Eliana de MIhaser, sa cresti mare si frumoasa !
La multi ani Ana Maria de Acina, sa fii sanatoasa si voiosa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Esmeeee felicitari pentru succesul repurtat cu olita ! si la cat mai putine " accidente"... Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

esme mersi mult de tort buburuza ...daca mai ai timp poate imi dai o idee ce sa fac cu o bucata mare de cas de oaie...poate ceva chec ???
la fel poate tu sau careva puteti sa ajutati un copilas

buna,

nici nu stiu unde ar trebui sa scriu
dar caut pe cineva care ar putea sa ajute pe acest copil de 4 ani care este in coma in urma unei meningite
copilul este internat la Upu in Cluj si medici de aici au spus ca nu mai pot sa il ajute cu nimic si parinti daca pot sa apeleze in strainatate la ceva clinici...nu au stiut nici ei unde
Stiind ca pe Dc sigur se gaseste cineva sa ne ajute si pt ca saracii parinti m-au impresionat foarte mult am zis sa scriu aici ...poate careva ati auzit sau stiti cu acest diagnostic unde trebuie sa ne adresam .

problema nasoala e ca nu stiu cum pot sa pun aici un fisier pdf????
da le-am facut jpg si le-am pus intr-un album

http://community.webshots.com/album/577729470qfcJSM

multumesc de ajutor
Erika

desiree tinem pumnii sa se vindece cat mai repede Victoria si pe tine sa te ocoleasca totusi raceala .ajutati-va si cateva remedii naturiste vit C, miere, si noi folosim cu succes propolisul.

va pupam
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

MARIA ELIANA, ANA MARIA

Am vazut poze cu puiutii Aelitei! Mi-au placut si cele in care ii tine tati in brate pe amandoi!

Simonix ce parc frumos!!! Si ce bine iti sta cu 2 copii!

Ylari oauuuuu nasoala patania cu aragazul. Sa cumparati unul vat mai repede! Uffff ce socru nebun!

Msbb ma bucur sa aud ca scapati de gips cat despre raceala....mama ei.....lasa ca trece!

Daca vreti sa ne votati si pe noi:
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1511.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

jozsaerika ufff ce trist! Imi vine sa urlu cand aud de asemenea cazuri! O sa intreb si eu in stanga, dreapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou

Capitolul 160

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput