sa ne numaram binecuvantarile (cap.5)
Raspunsuri - Pagina 18
Happy_in_TO spune:
Adina Iulia, tu ce mai faci?
M-am pus sa fac piine de casa, tatareasca, Kalacai se numeste. Este ca o lipie. Miroase asa de frumos in casa... Mi-a cerut Sarah acum citeva zile si cum am timp astazi, i-am facut pofta. Sa vad cum rezist sa nu maninc si eu... Offf... si ce ar merge asa calda cu brinza de vaci si cu rosii.
A_Iulia spune:
Noi ne-am intors din concediu, unde a fost minunat! A inotat fii-mea cu delfinii, ne-am bronzat si...inapoi la munca, ce e frumos se termina repede!
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Sa vad cum rezist sa nu maninc si eu... Offf... si ce ar merge asa calda cu brinza de vaci si cu rosii. live and let live |
Oh, pai si noi intram la cura de slabire...ca am mancat in concediu ca doua purcici si ne-am intors cu ceva kilograme in plus. Asa ca nu faci bine ca ne povestesti aici de placinta aia , noroc ca esti departe, desi i se simte mirosul tocmai de aici!
Gabi_K spune:
Prezenta si io!
Happy n-am avut coronita la serbare numai diplome...
Adina, frumoase poze! Am admirat si pe alea din Israel, ca n-am mai fost de mult acolo, si mi-e dooor...
Azi am avut in ingrijire 5 copii, zicea lumea ca nu-s normala am stat la noi in casa pana am facut vreo 2 ture de muffin, au mancat de s-au spart si apoi afara in parc cu ei... normal, ei inca-s fresh, io rupta
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
maru spune:
Happy, ia pune tu reteta la lipia aia, ca eu duc dorul al niste paine facuta de bunica, reteta de mult uitata...
sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia Noi ne-am intors din concediu, unde a fost minunat! A inotat fii-mea cu delfinii, ne-am bronzat si...inapoi la munca, ce e frumos se termina repede! Micuta mea Ariel e aici: http://family.webshots.com/photo/2041379210051646459jJzcFm |
minunat, vreau si eu cu delfinii!
Cred ca am recunoscut hotelul Miracle (?), pentru delfini unde ati fost?
sanziana72 spune:
Si eu vreau mai multe informatii despre delfini! Fiica mea se crede sirena si e inebunita sa inoate cu delfinii. Cum dam de ei?
A_Iulia spune:
Sunnyday, da, despre hotelul Miracle din Antalya e vorba. Te pricepi, nu gluma
Cu delfinii am inotat la un Aqualand de acolo ce avea si un show de delfini si posibilitatea sa inoti cu ei la sfarsit (nu a fost ieftin deloc, 65 EUR in afara de intrarea in Aqualand - daca vrei si poze si dvd cu inregistrarea nici nu mai zic cat costa, dar si eu tot o micuta Ariel am care si-a dorit de foarte mult timp chestia asta)
sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui sanziana72 Si eu vreau mai multe informatii despre delfini! Fiica mea se crede sirena si e inebunita sa inoate cu delfinii. Cum dam de ei? "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997) Un strop de creatie |
Facem un club al mamicilor posesoare de fetite "sirena"?
Adina, si sirena mea are costumul acela de Ariel (i l-a adus Mos Craciun ) si la serbarea de sfarsit de gradinita a fost Ariel si l-a purtat.
De fapt avem toata "familia lui Ariel" si nu plecam mai mult de doua zile de acasa fara ea!