HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI!

Raspunsuri - Pagina 70

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celitia1 spune:

felicitari fetelor alina, alina si elena ..... foarte bine zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pana in acest moment s-au scris la acest subiect 69 de pagini constructive, in care la unison am pus umarul pt ceva...haideti va rog sa nu ne abatem....
INSIST!!!


Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatucorina spune:

Parintii din Brasov au fost la inaltime azi! Multumim tuturor celor care au semnat pentru obtinerea autorizatiei de protest.
LUNI, 17 MAI, ora 12.00 in fata PREFECTURII sunt asteptati toti parintii din BRASOV. Spuneti NU modificarii legii indemnizatiei de crestere a copilului.Am cotizat bine pentru ca retardatii sa gestioneze prost!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Si eu am vazut fetele! Bravo lor si puiutilor frumosi si cuminti!


Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetelor, am citit si eu asa pe diagonala ce scriau fetele din diaspora....am citit si ce a scris si ii multumesc personal pentru asta!

Imi este teama ca diaspora sa nu scrie si aici...nimic mnu este imposibil...eu zic sa le ignoram, nu sunt ele in pielea noastra, nu au cum sa ne inteleaga...si nu cred ca trebuie sa ne mai stresam sa le mai dam si lor explicatii...deja ducem o lupta cu autoritatile..sa me focusam pe problema noastra si diaspora e binevenita numai daca au de gand sa ne sprijine...altfel, le rugam sa-si tina parerile pentru ele...


noi...mergem mai departe si ne rezolva problema..e problema noastra, nu a lor, celor care au ales sa plece de aici!!!

[center] Cami, de Flavius Cristian in


Daca vrei ca cineva sa se abtina, apai nu scrii pe un forum public.

Consider ca schimbarea regulilor in timpul jocului e ceva lamentabil si dureros. Consider ca-i minunat sa poti sta cu copilul tau atata. Doi ani e cred prea mult ca sa te poti reinsera apoi la lucru, dar macar un an ar trebui sa fie universal. Insa CIC-ul nu e un drept ci un ajutor pentru a sta acasa cu un copil. Legea imuabila este ca un om apt de munca ar trebui sa munceasca. Daca vrea sa faca altceva si acel ceva are sens pentru societate atunci societate il poate cel mult ajuta. A nu se confunda cu asa-numitul concediul de maternitate in care mama se prepara si respectiv reface dupa nastere in care in general ai salariu integral. Cel de ingrijire fiind un ajutor de exemplu in Franta destul de socialista intr-o familie de cadre daca venitul fara salariul mamei depaseste per capita (un copil e 1/2)SMIC-ul i.e. salariul minim de insertie sociala atunci alocatia in timpul concediului de ingrijire(nu cel de maternitate) e jumatate de SMIC si atat.

Nu poti conta pe un ajutor sa plateasca credite etc. sau sa-ti asigure un nivel de trai bun. E destinat sa acopere un minim de supravietuire pentru copil si atat. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

referitor la ce tot comenteaza in nestiinta de cauza fetele din diaspora..au am doua intrebari...
1.voi de ce ati plecat din Romania mami!?!?De prea mult bine?
2.de ce nu va intoarceti aici dragutelor si traiti..."in conditii minime" daca tot le laudati atat....!?????


_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

my lady - daca incepi cu intrebari de astea, strici acest topic si risti sa iti sterg mesajele. Nu e cazul sa faci tu pe comisarul si sa pui asemenea intrebari - mai bine concentreaza-ti fortele si energia catre acest protest. \ multumesc pentru intelegere.

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, subscriu si eu ideii ca pe acest topic sa nu intram in discutii cu fetele din diaspora, fiindca nu are nici un rost, in sensul ca nu este constructiv (abia s-au incheiat discutiile de genul asta pe celalalt topic).
Eu zic ca este mult mai bine sa ne vedem de discutiile noastre si efectiv sa le ignoram postarile; astfel vom reusi sa mentinem linistea pe topic.


11+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITZUSKAYA spune:

fetelor toata stima si tot respectu,.....vreau sa vin si eu la protest dar problema e ca suntem fff putine .....As vrea sa stiu dc mai sunt fete din Ploiesti care se alatura protestului ca sa putem merge organizat .....multumesc frumos.....mentionez ca sunt noua pe acest forum si nu stiu unde sa scriu si cum>>>Continuare

Mergi la inceput