Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
ma bucur Kitzy k ne dai vestea asta buna.
hai k va fi bine. nu te mai supara
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
roxx26 spune:
aditza, merg la dna dr roxana bohaltea, in principiu eu as vrea la medlife, dar municipalul e o varianta de rezerva in caz de...cine stie! Si sa vedem cum mai stam si cu banii pana la anul ca, in ritmul asta poate ramanem cu cateva procente din salariu pana la anul
tierry, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine...mie nu imi este inca rau, doar foarte somn. as dormi non stop, dar din pacate nu prea se poate. O sa recuperez un pic de acum incolo, ca am o saptamana de concediu.
Kitzy, iti tinem pumnii si suntem langa tine, sa de DD sa fie totul bine si BB sa se nasca sanatos si la termen.
Si eu ma plang de dureri de sani...oare cand or disparea??
Va pup dragelor si va doresc un week-end minunat.
_
BB e deja pe drum
5+
kitzy spune:
Multumiesc de gandurile bune, sa dea DD sa fie bine pana la capat.
Azi cam toata ziua am avut senzatie de greata, ba mi se facea dintr-o data foame si mancam si dupa-aia mi se facea greata, ba mi-era greata fara sa fac nimic. Sanii sunt doar putin tensionati, nu ma pot plange prea tare. Spotting-ul bejuliu se tine dupa mine, dar asta cred ca din cauza ca nu s-a prins ca lumea inca, incerc sa nu fac efort si sa stau cat mai mult jos chiar daca nu intinsa ca nu pot cu Diana pe langa mine tot timpul. Ma doare sufletul c-o las acasa fara mami, dar poate e mai bine asa, ca la spital n-am ce face decat sa stau toata ziua in pat
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
vias spune:
fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!
Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!
Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!
Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!
Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!
Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.
Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
AlexaM spune:
Neatza fetelor!
Un weekend excelent va urez.
Noi suntem bine. In afara de faptul ca ma dor putin sanii si sfarcurile totul e normal. Slava Domnului ca nu am stari de somnolenta (inca) pentru ca nu aveam cum sa dorm mai mult. Matei la 7 sau 8 este in picioare plin de energie...
Mai ales ca a facut o indigestie ieri si nu am prea dormit toata noaptea...asa critica la adresa felului in care gatesc....
Kitzy, multa sanatate si putere...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
4+
Foxy-le spune:
neata fetele. M-as alatura si eu protestului, insa e cam greu sa ajung de aici. Sper sa reusiti sa obtineti ce vreti, e f imputit ce se-ntampla in tara aia! dar de la nevolnicii aia de guvernanti... nu stiu!
Eu ieri am avut program pe la bucatarie-papa bun ca sa scap azi. E o vreme pe aici de doare! sunt asa niste nori grosi...de-i intuneric! n-am mai vazut soare de...nici nu mai tin minte! A! tocmai a inceput sa toarne
Un weekend placut si insorit va doresc.
5+
kitzy spune:
Neata fetele!
Si pe la noi se innoreaza si sufla un vant destul de rece, am trimis-o pe Diana cu tati afara in parc sa pot sa ma odihnesc. Galusca stie ca plec la spital si numai lipita sta de mine, asa mi de mila de ea, dar e fericita ca mami o sa aiba un bb si imi mangaie burtica. Sper sa fie totul bine, sa vedem cum o sa evolueze sarcina dupa o saptamana intreaga de repaus.
Si mai trebuie sa anunt si la servici, offf, ce groza mi-e, abia de o luna m-am intors din maternitate, cred c-o sa faca sefii spume
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
tierry spune:
Kitzy, dar chiar, cand trebuie sa anuntam la servici? Este vreo lege care zice ca intr-un anumit termen? Si care e procedura? Le faci informare oficiala ca la carte, sau pur si simplu?
Multa sanatate iti doresc si un bebe cuminte si la locul lui!
bebelu86 spune:
Tierry din cate stiu nu e o data stabilita in care tre sa anunti.
poti sa anunti de acum, sau mai incolo.
oricum iti trebuie o foaie de le medic ca esti gravida si dc vrei sa ai si prog de 6 ore, vb cu medicu gineco si iti da o fisa in care scrie k ai nevoie de program scurt. mai ales dc ai avut alte sarcini pierdute, sau probl cu sarcinile anterioare, ca sa eviti sunt obligati sa iti dea 6 ore.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+