Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelu86 spune:
bine ai venit printre noi Cristina
sarcina usoara si la termen.
si te asteptam cu vesti bune 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
aditzaC spune:
salutare fetelor
kity....imi pare rau ca nu esti ok si ca tb sa mergi la spital , iti tin pumnii ca totul sa fie ok , doamne ajuta !
tiery ...imi pare rau ca te-ai simtit nasol , din pacate astea sunt reactiile sarcinei , o sa trecem noi peste . Eu am anuntat la servici la mine in birou , daca lucr la o companie multifunctionala sau undeva unde crezi ca poti avea probleme tb sa faci o instiintare scrisa cu nr de inregistrare ca sa fii mai sigura , la mine nu este nevoie , de anuntat se anunta cand doresti .
roxi....... am inteles , nu o cunosc pe dna dr , am fost operata la municipal in 2008 si mai cunosc si eu cativa dr pe acolo , si eu ma gandeam sa merg la cel care m.a operat dar .......cum nu sunt intr-o sit prea buna ...m-am hotarat sa merg in alta parte .
cristina ..bine ai venit ,sarcina usoara si un bebe sanatos .
App de simptome ...pe mine ma dor sanii din ce in ce mai rau .......noaptea dorm cu o bustiera , eu oricum am sanii mari , acum s-au marit si mai mult ..in rest ma simt bine , nu am greturi , ameteli , nu am probleme de miros , etc , mai ma supara mijlocul , am somnolenta si obosesc repede , dar daca ar fii toata sarcina asa .ar fii super bine !
bebe

va pupik pe toate va doresc un week placut
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
kitzy spune:
Aditza 
Noaptea trecuta m-am trezit si eu cand m-am intors de pe o parte pe alta ca ma deranjau sanii, dar acuma ii simt chiar ok. O fii bine, n-o fii bine, nu stiu. Acuma is un pic paranoica si ma impacientez la cel mai mic semn pentru ca asa au debutat la mine toate pierderile de sarcini, cu disparitia simptomelor si petele aferente. Ieri mi-a fost greata aproape toata ziua, azi vad ca ma simt bine, abia astept un nou eco sa vedem daca s-a dezvoltat embrionul, si daca exista activitate cardiaca. Incerc sa ma gandesc in alte parti ca altfel numa rau imi fac.
Acuma mi-am facut prima injectie de clexane, totul a decurs ok, sper sa mi le pot face singura si in continuare ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
aditzaC spune:
kiti
imi pare rau ca nu te simti ok , stiu ca te gandesti la tot felul , e normal si eu ma gandesc sa stii , insa ..... ar tb sa ne rugam la dzeu si sa nu ne mai gandim la tot felul de lucruri ca si daca ne gandim facem ceva bine ? ne ajuta cu ceva ? nu se mai intampla ? nu ....asa ca ia fii tu mai optimista si fa ce tb , tratament si o sa fie bine , ok ? tb sa fie bine , roaga-te la dzeu
si eu am mom cand nu ma doare nimik .....nici sanii , sunt mom si mom
cate sapt ai tu ?
Adhnana spune:
buna tuturor!
Ma primiti si pe mine? Am aflat de 2 zile ca sunt insarcinata si sper sa-mi ajute Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la capat! Mai am un baietel de 2 ani si 7 luni.
Datele mele sunt:
DN: 09.07.1978
UM: 16.04.2010
DPN: 20.10.2010 , plus Alexandru (8.10.2007), cezariana. Medic : prof Bogdan Marinescu, Giulesti
Va multumesc si sarcini usoare va doresc! Sa auzim numai de bine.
pup
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
4+
aditzaC spune:
adhana ..bine ai venit , sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos , sa iti traiasca si primul bebe . Sigur ca te primim alaturi de noi

bebelu86 spune:
Cristina, Adhnana bine ati venit printre noi.

v-am trecut in listuta si va mai asteptam pe la noi.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
Irinukaaa spune:
Hi-hi avem burticute noi! Bine v-ati alaturat grupului nostru, sa aveti sarcini usoare, nasteri la termen si bb sanatosi! 

Eu sunt adormita bine azi. Nu se stie daca de la vremea mohorata, de la putina treaba care am facut sau de la sarcina...
Abia astept sa vina ziua de miercuri sa mergem la eco... iar ma iau emotiile! Va
pe toate.
6+
kitzy spune:
Adhnana /b] bine-ai venit si sarcina usoara.
[b]Adita is in 5+
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Mi-am pus si semnatura noua, sper sa fie cu noroc de data asta ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
5+