Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Irinukaaa spune:
Neah... somnul n-a fugit, ca nici macar asa n-am aprins lumina!![]()
Si tocmai ce vorbiram de greata... Mi se facuse o foame mai devreme si m-am apucat sa curat cartofei (cartofii ptajiti sunt baza!!!). Si dintr-o data imi trecu si foame si tot, dar ma lua o greata... A trecut pana s-a terminat papa bun de facut. La mine sunt scurte.
Tu cum mai esti Raluca? A trecut greata?

7+
bebelu86 spune:
nu prea a trecut 
ce ma bucuram eu pana acu k nu am asa ceva. iar acu zici k imi face in ciuda. 

o simt asa in gat si ma enerveaza, am dat cu lamaie cu mere, nimic.
macar daca ar ramane doar asa.
mai dvrm mi-a dat niste intepaturi in burtica. dar au trecut si ele.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
Irinukaaa spune:
Te cred, stiu cum e. Ma mai inteapa si pe mine cateodata, dar suportabil si scurt.
Asta e ca sa ne aminteasca ca in burtica creste ceva minunat... altfel am deveni paranoia si ne-am intreba daca chiar suntem insarcinate. Eu asa vreau sa cred ![]()
Ce-mi mai doream simptomele astea inainte de a ramane in sfarsit insarcinata... 

7+
bebelu86 spune:
ai dreptate IRINA si eu visam la toate simtomele inainte, dar acu parca nu le mai vreau
tu cand te mai duci la eco?
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
7+
numeioana spune:
Fetele, v-am spus eu sa va asteptati sa apara greturile... Cred ca 90% dintre gravide au... mai multe sau mai putine. In fine, mai multe ca mine n-are nimeni
. Ma simt groaznic, ma apucau dimineata pe la 11.30, dar azi vad ca am deja de la prima ora. Ma mai lasa cand mestec guma, dar deja mi s-a scarbit si de aia...
Dar nu ma mai plang, sper ca bebita mea sa fie bine, sa creasca si sa fie santoasa! Mi-a trecut si mie raceala, cu ajutorul Influcidului si sper sa nu mai revina...
Ati observat si v-am mai zis ca vreau de data asta o fetita. O sa-i pun numele Iris. Daca va fi tot baiat am incurcat-o! Aseara m-am tot gandit ce nume i-as da daca ar fi baiat si nu-mi place niciunul!!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Irinukaaa spune:
Miercuriiiii. Abia astept! Cred ca de-aia m-am trezit si asa bine-dispusa! Ca mai sunt doar 2 zileee... Yuppppi
Sa dea DD sa fie bine! 

7+
bebelu86 spune:
mai ai un pic si il vezi pe bb 

pai cred si eu sa te trezesti cu zmabetu pe buze cand mai e asa putin.![]()
Ioana acu vb cu Adi si mi-am dat seama de la ce e starea asta. de la utrogestan. ultimele 2 seri le-am luat oral, din lene de a le mai pune vaginal. stiam k da starile astea, dar am zis k pana de dim se duce efectu si nu simt.dar se pare ca nu e asa 
de diseara revn la obiceiu de a le pune inauntru. asta e.
Albumele noastre
7+
Irinukaaa spune:
Imi pare rau numeioana ca ai asa grave probleme cu greturile. Dar sa nu zicem de 2 ori ca nu se stie pe care ne mai "loveste".
Dragut numele Iris. Am mai auzit o prietena care vrea sa puna numele asta la bb ei. 
Noi nu avem nici unul preferinte... nici de sexul copilului si nici atat de nume! Cred ca o sa trebuiasca sa iau listele cu nume si sa sortez din ele, dar am zis ca mai e timp! 
7+
bebelu86 spune:
eu am zis k dc e baiat trebuiie neaparat sa ii pun Darius.
am si visat k nascusem un baietel,si era superb si ii ziceam sotului k il va chema Darius. s de atunci asa am ramas
si dc e fata, MAria.
noi deja ne-am gandit. ![]()
Albumele noastre
7+
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
Vin cu vesti de la Kitzy. Este internata la sectia de gincologie patologica, din pacate cu niste ''oameni de culoare'' dar cum zice ea nu is cele cu fuste si codite, deci nu e asa de rau. In rest daca sta la pat nu are pete deloc. Asteapta sa vb cu dr-ta.
Am sa va tin la curent.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot