Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
aditzaC spune:
irina .
cf cum esti? te simti ok?
roxi..app de zugraveala am zis ca in august ne apucam si noi
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
Irinukaaa spune:
aditzaC si eu la fel... dureri de sani si pisu des. In rest... viata este minunata!!! 

7+
aditzaC spune:
irina
ce tare ai fost ! .....si eu am mom cand fac pisu des , dar nu mereu , oricum am inceput sa ma trezesc si de 2 ori pe noapte
mada23 spune:
Mersic de primire fetele
sper din tot sufletul sa fie bine data asta.
Irinukaa...
s-a deschis colul si au cazut membranele in vagin,era prima ora cand ma duceam la control dupa 3 saptamani, pana atunci mergeam la doua saptamani, fara dureri, fara sangerari, asa numitul col incompetent, pana atunci nu auzisem, dar...se mai intampla.
Aditzu...am scris dincolo
de la 3s stiu ![]()
bebelu...
datele le dau mai tarziu un pic, pe la sf saptamanii ![]()
Madutz
sufletulmeu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Irinukaaa spune:
Of ce rau suna mada23. Imi pare sincer rau! Las ca acum va fi bine!!! 
Daaa si eu eu tot cam de 2 ori pe noapte.
Teleghidata merg, si fara sa aprind lumina ca fuge somnicul...
Vad ca am inceput sa pacalesc si "foamea de lup" care o aveam la 6 dimineata. Macar asteapta sa ma trezesc singurica, nu mai insista...
Va 

pe toateeee!
7+
aditzaC spune:
mada
o sa citesc dincolo
iri..asa si eu ,doar ca prind lumina altfel as cadea naiba pe acolo![]()
Irinukaaa spune:
La mine televizorul are un beculet mai puternic care lumineaza si se vede putintel de afara, oricat de intuneric ar fi.
Dar referitor la asta, intr-o noapte l-am auzit pe sotul meu ca s-a dus la baie si bineinteles ca "m-a taiat si pe mine". El isi aprinde lumina, ca nah... ce-ar mai fi sa faca fara... sigur n-ar nimeri
. Si dupa ce se pune in pat merg eu si ma pun pe toaleta si da sa fac... cand imi dau seama ca era capacul pus... M-am ridicat ca arsa!!! N-am apucat sa-i dau drumul, l-am ridicat repede, dar a fost fun! 

L-am "certat" dimineata si nu s-a mai intamplat de atunci, dar asta nu inseamna ca nu se va mai intampla,,,, ![]()
7+
aditzaC spune:
iri...f tareee intamplarea ! imi dau seama cat de '' chiauna '' esti ..si eu sunt la fel merg cu un ochi inchis si unul deschis
bebelu86 spune:
super tare IRINA 

nu a fugit somnu de la sperietura?? 

MADA stai linistita, gandeste pozitiv si roaga=te mult. va fi bine de data asta. 

. cand simti tu sa dai datele, suntem aici
ADI 

ce imi place cand aveti chef de palavre![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+