Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mada si pe mine m-a ajutat SF NECTARIE

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

irina . cf cum esti? te simti ok?

roxi..app de zugraveala am zis ca in august ne apucam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

aditzaC si eu la fel... dureri de sani si pisu des. In rest... viata este minunata!!!

7+

Mergi la inceput

irina ce tare ai fost ! .....si eu am mom cand fac pisu des , dar nu mereu , oricum am inceput sa ma trezesc si de 2 ori pe noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mersic de primire fetele sper din tot sufletul sa fie bine data asta.
Irinukaa... s-a deschis colul si au cazut membranele in vagin,era prima ora cand ma duceam la control dupa 3 saptamani, pana atunci mergeam la doua saptamani, fara dureri, fara sangerari, asa numitul col incompetent, pana atunci nu auzisem, dar...se mai intampla.
Aditzu...am scris dincolo de la 3s stiu
bebelu... datele le dau mai tarziu un pic, pe la sf saptamanii

Madutz
sufletulmeu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Of ce rau suna mada23. Imi pare sincer rau! Las ca acum va fi bine!!!
Daaa si eu eu tot cam de 2 ori pe noapte. Teleghidata merg, si fara sa aprind lumina ca fuge somnicul... Vad ca am inceput sa pacalesc si "foamea de lup" care o aveam la 6 dimineata. Macar asteapta sa ma trezesc singurica, nu mai insista...
Va pe toateeee!

7+

Mergi la inceput

mada o sa citesc dincolo
iri..asa si eu ,doar ca prind lumina altfel as cadea naiba pe acolo

Mergi la inceput

La mine televizorul are un beculet mai puternic care lumineaza si se vede putintel de afara, oricat de intuneric ar fi.
Dar referitor la asta, intr-o noapte l-am auzit pe sotul meu ca s-a dus la baie si bineinteles ca "m-a taiat si pe mine". El isi aprinde lumina, ca nah... ce-ar mai fi sa faca fara... sigur n-ar nimeri . Si dupa ce se pune in pat merg eu si ma pun pe toaleta si da sa fac... cand imi dau seama ca era capacul pus... M-am ridicat ca arsa!!! N-am apucat sa-i dau drumul, l-am ridicat repede, dar a fost fun!
L-am "certat" dimineata si nu s-a mai intamplat de atunci, dar asta nu inseamna ca nu se va mai intampla,,,,

7+

Mergi la inceput

iri...f tareee intamplarea ! imi dau seama cat de '' chiauna '' esti ..si eu sunt la fel merg cu un ochi inchis si unul deschis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

super tare IRINA nu a fugit somnu de la sperietura??

MADA stai linistita, gandeste pozitiv si roaga=te mult. va fi bine de data asta. . cand simti tu sa dai datele, suntem aici

ADI

ce imi place cand aveti chef de palavre

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+

Mergi la inceput