Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
roxx26 spune:
Buna seara! Ce fac fetele mele? Pup toate burticile.
Bebelu, imi pare rau ca ai racit, da-i cu ceai cu miere si lamaie si baga somnic, tre sa te lase in cateva zile.Ai grija de tine.
Cristina, Adhnana, bine ati venit!
Zumzu, ce facusi mama...ai deschis subiectul si ne-ai lasat asa...nu mai treci pe la noi?
Eu sunt foarte adormita, am avut un week-end agitat si obositor, acu m-am asezat si eu un pic dupa gatit, pus masa, spalat vase etc. Dar trebuie sa va spun ca sotul meu ma ajuta enorm de mult. Ceea ce nu-i prea sta in fire. Adica in cateva zile, de cand am aflat de bebe, s-a schimbat extraordinar de mult, nu stiu cum sa va spun, dar sunt total uimita. Adica e mai reponsabil, mai atent mai...nush ce sa zic, cred ca devine tatic
Si ii spune tot felul de chestii lui BB in fiecare zi...chiar daca el saracu nu cred ca aude nimic deocamdata..Oricum, viata noastra s-a schimbat. Suntem fericiti si e minunat!
Va pup cu drag pe toate si va doresc o saptamana minunata!
(noi de maine incepem zugraveala...bleah!)
_
BB e deja pe drum
5+
bebelu86 spune:
ce faci Roxx???
spor la renovare si bafta multa sa terminati repede.
ma bucur k al tau sot s=a schimbat si te ajuta si e alaturi de tine.
al meu asa a fost mereu. acu doar incearca sa se obisnuiasca cu numele de "tati" ![]()

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
kitzy spune:
Roxx e tare bine ca te ajuta sotul, si al meu ma ajuta enorm de mult intotdeauna.
Aditza deci si tu esti cu 5+ ca si mine. Suntem pe-un val ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
5+
kitzy spune:
Am uitat sa te intreb, cum te simti? Azi m-a cam luat greata, dimineata mi-era si foame si greata in acelasi timp, dupa ce m-a lasat greata am bagat ca sparta si la amiaz a facut soacra papa tare bun si numa un pic am putut manca ca mi s-a pus un nod in gat 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
5+
Irinukaaa spune:
Neata burticute frumoase!
Cum va simtiti astazi? La noi ploua si este urat afara, dar eu m-am trezit bine dispusa, cu zambetul pe buze. ![]()
Si la mine sotul ma ajuta si inainte la tot ce era de facut prin casa, deci nu as avea de ce ma plange, dar parca este putin mai constient acum ca va fi tatic....

Raluca cum stai cu raceala? Ai pacalit-o? Sper ca esti mult mai bine...
7+
bebelu86 spune:
Irina, da mi-e mai bine. mersi mult de intrebare.
am fost azi la analize.
de dim am o greata, groaznica
cred k ma voi imprieteni cu dl wc cat de curand
voi cum va simtiti?

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
7+
mada23 spune:
Netaza, indraznesc sa scriu si eu aici, mai cu teama asa, am o sarcina pierduta la 20 s acum un an, si acum cu teama multa dar cu ajutor Sf Nectarie si Sf Maicutze sper sa-mi pot tine bebelicul in brate.
Va citesc de la inceput si-mi sunteti dragi 
Bebelu frumoasa treaba ai facut aici si se pare ca avem acelasi ocrotitor la bebici 
Kitzy avem cam aceleasi probeleme sper sa trecem cu bine peste toate hopurile, dupa ce ascult inimioara incep si eu clexane.
Azi am 5s doamne ajuta!
a debutat cu ameteli si cateva greturi, dar finutze rau.
Sper sa avem o odisee frumoasa si Bunul Dumnezeu sa ne ocroteasca!
Madutz
sufletulmeu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
MAda bine ai venit printre noi
sarcina usoara si bb sanatos.
ai incredere k SF. Nectarie e alaturi de noi si ne asculta rugaciunile

te astept cu datele pt listuta cand ai timp
Albumele noastre
7+
aditzaC spune:
hello scumpele mele
kiti ..
da suntem amandoua pe val , in afara de durere de sani ma simt super , nici nu zici ca sunt gravida
, iti tin pumnii sa fie bine
roxi ..asa si sotul meu este de nerecunoscut
madaaa

scumpa mea , ce bine imi pare ca ai venit printre noi , nu imi vine sa cred ca ai reusit din nou , bravo te felicit , sa dea d-zeu sa ai un bebe minunat si sanatos , ce ma bucurrrr , ia zimi cand ai aflat ?
bebe, irina si restul fetelor 

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
Irinukaaa spune:
Ma bucur sa aud ca esti mai bine cu raceala, dar nasol daca ai inceput cu greturile. Poate-o fi ceva trecator, totusi. Tin pumnii sa treaca la fel de repede pe cat au venit...
Bine ai venit mada23. Sa dea DD sa fie bine de data asta, sa te bucuri de sarcina si bb sa fie sanatos si nascut la termen. Te superi daca intreb ce ai patit data trecuta? Nu trebuie sa-mi raspunzi daca nu vrei...

7+