Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna fetelor,
felicitari din suflet proaspetelor mamici Nana si Mira! Sa va fie sanatoase, norocoase si fericite printesele! Nana draga de tine, dupa cat ai patimit in sarcina acum vad ca nici calmantele nu-ti prind, offff, sper sa te refaci cat mai rpd
Eu sunt consternata de ce vor astia sa faca cu indemnizatia noastra, cu 6 mil de lei mama plus copil, adica 3 fiecare, o sa ajungem mai rau ca pensionarii cu pensia minima!!! Nu sunt sanatosi la cap!
va pup fetelor

Cristina, fericita 35+ cu Patricia

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

bine ati revenit alaturi de noi catalina si miruna
frumoase pozele dar si fetele

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

BUNA BURTICI SI MAMICI
In primul rand felicitari proaspetelor mamici NANA SI MIRA BUN VENIT GINGASELOR FLORICELE DE LILIAC ADELINA SI MAYA MAMICILOR RECUPERARE USOARA !!!

ASTEPTAM VESTI IMBUCURATOARE SI DE LA REMY

RADU MATEI SI ANTONIU

33+ Larissa

AMR 7 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Madutza : felicitari pentru implinirea a 36 de saptamani !

Eu ma plictisesc teribil , timpul s-a dilatat dintr-o data, trece asa de greu !Nu-mi gasesc nici o activitate atractiva iar afara e innorat cu prognoza de furtuna, deci nu merge nici macar o plimbare .

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

IN PRIVINTA A CEEA CE SE INTAMPLA IN ROMANIA CU INDEMNIZATIA SUNT CHIAR PERPLEXA NU IMI VINE SA CRED CE NEMERNICI .EU AM FAMILIA ACOLO SI SORA MEA ARE O FETITA DE 10 LUNI SI E TERMINATA .AICI POTI SA-TI ALEGI DUPA CAT VREI SA STAI CU BEBELU ACASA INDEMNIZATIA.CU CAT MAI MULT CU ATAT MAI PUTINI BANI.DE ACEEA EU NU VOI STA DECAT 15 LUNI ACASA.DAR NU-MI FAC GRIJI PT CA DUPA CUM SPUNE CINEVA AICI PE FORUM MACAR AICI SUNT CRESE UNDE SA-L DAU SI INCREDERE CA CINEVA SE VA OCUPA CUM TREBUIE DE COPILUL MEU PE CAND IN ROMANIA SINCER MI-AR FI FRICA.

34+ Larissa

AMR 6 saptamani vine

Mergi la inceput

la noi ca la nimeni
bn ca au ei cat mai mult iar noi ce ne trebuie
prea multi copii facem,prea multi pampersi folositi---prea mult gunoi pt basescu

+33 bianca maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Vad ca au hotarat sa faca un miting http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145&whichpage=1

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La mine s-a decalat un pic programarea facuta la dr. ginec. din cauza de dureri cam mari insotite de contractii. Merg azi la ora 17 sa ma vada si sa vedem ce facem. Eu sper sa nasc maine totusi.
In rest, tuturor...

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

Aly as vrea sa stiu cat ofera statul austriac mamelor pt perioada cat stau cu bebeicii acasa (din curiozitate).merci anticipat
Albumul de poze cu fiecare bebic e o idee super.astfel vom putea sa admiram toate floricelele.
ma duc la cosmetica nu imi prea place

Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra

Mergi la inceput

marilenac iti tin pumnii,doamne ajuta

+33 bianca maria

Mergi la inceput