Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinasmile Fetili, am creat un nou album pe webshots: Floricele de liliac 2010 Stiu ca s-a mai discutat despre asta si sper ca sunteti ok cu aceasta solutie care ne va usura vizualizarea minunilor Am salvat deocamdata doar 2 poze de bebei: Adelina de Nana si Dragos de Lauriciu. Sper sa nu se supere fetele. Daca deranjeaza pe cineva - imi cer mii de scuze si ma retrag Daca vi se pare totusi o idee buna, va invit sa incarcati si alte poze, eu din pacate nu mai am timp astazi sa ma ocup de asta.. Nu uitati sa treceti in titlul pozele numele floricicai si al mamicai, pt identificare mai usoara Corina 33s+ cu Maria AMR - mai putin de 7s si apoi... |
Super .
R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 7 zile
cris_09 spune:
citat din mesajul lui cristina_26 Cris, nu ai nascut inca???!!! Ma asteptam sa vad ca bebe Sebastian deja s-a nascut... Mateias a avut APGAR 9!! Acum am vazut ca lipseste din lista Cristina,mami de Mihaita si Mateias BAZAR DC |
Ma bucur ca Sunteti bine si Mateias papa,iar Mihaita e incantat de fratior.Asteptam poze cu noul voinic al familiei voastre
poze
Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
Ioana5255 spune:
Buna fetelor,
eu ce sa zic, pe mine ma avantajeaza mai mult 6 milioane, dar stiu ce inseamna sa nu primesti 85% cand cotizezi ani la rand, asa am patit la Alexandra, am luat un praf de bani. Tara de rahat. Si asa copilul primeste 200 ron alocatie si dupa varsta de 2 ani fabuloasa suma de 42 de lei. In ceea ce o priveste pe dna cu pricina ca o femeie care sta acasa 2 ani cu copilul este needucata, eu ar trebui sa fiu megaanalfabeta ca imi cresc 3 copii de acasa si da e drept lucrez. Nu am sa le inteleg niciodata, cu riscul de a ridica polemici pe femeile carieriste, disperate de soarta. Mereu am urat sistemul de corporatie, mai ales in Romania.
Rocsy tare sotul tau. Eu nu l-as lasa sa faca santier cat as fi in spital decat daca as fi 100% sigura ca termina. Sa nu ai vreo surpriza ca vii cu fata in santier. Ai grija cu raceala. Mai tine-te si tu tare, ca mai ai putin. Esti pe ultima suta de metri.
Nana ce bine ca ne aduci vesti. Ma bucur, ca sunteti amandoua bine, imi pare rau, ca ati suferit atat.
Sorana eu cam sunt de acord cu pediatrul. decat sa risti atatea boli si raceli mai bine il tii acasa. Copilul mare va fi mereu vector pentru cel mic.
Legat de clisma, eu sunt cel mai bun exemplu, m-am dus mega imbuibata la cezariana. Mancasem inainte sa mi se rupa membranele ciorba de miel, 2 felii de pepene, 5 felii de cozonac si voiam sa mai bag si chec, dar mi s-a rupt apa . Ajuns la spital ma gandeam si eu cu groaza ca ma baga la clisma, aveam nevoie la toaleta, nici de asta nu a mai fost timp, direct in sala de operatii. In schimb pe soacra-mea cand a operat-o la cot la Municipal i-a facut clisma. Cred ca in spitalele noastre e asa o moda, au ei o placere sa faca clisme.
Noi parca suntem mai bine, ne-au mai trecut mucisorii, in schimb ma ia pe mine, gat, tuse, tot tacamul.
madutza09 spune:
Salutare burtici si mamici,
FELICITARI MIRA, NANA BINE ATI VENIT PRINTZESE FRUMOASE MAYA ALEXANDRA & ADELINA IOANA SA FITI SANATOASE SI VOIOASE
SA AVEM UN CAPITOL NUMAI CU VESTI BUNE!!!
La multi ani Radu Matei si Antonio ...sa fiti sanatosi
Dunemaire felicitari pt eco si stabilirea datei nasterii...nici eu nu am facut nici o clisma inainte de cezariana nu am mancat cu vreo 12 ore inainte si asta a fost tot ...bine nu am scapat de ea dupa dar asta e alta treaba
Corina sincer noi mergem tot pe pampersi dar nici nu e un impediment financiar aici, imi pare rau de ce aud cu indemnizatiile stiu ca era vb sa ia bani si de la handicapati si alocatiile copiilor,am patit-o si eu cu Cristina a trebuit prin luna a sasea sa ma intorc la munca si inca alaptam si asa de "dragutzi"(de la inceput ma sfatuisera mai pe ocolite sa renuntz la sarcina ca urma sa fiu promovata le-am zis ce sa faca cu promovarea lor cu tot) erau sefii mei ca nici nu mi-au oferit program redus asa ca dupa o luna de chin am renuntzat la munca si gata a tebuit sa pun in balantza ce era mai imp pt mine dar nu mereu ai optiunea asta sper sa gasiti toate o cale de mijloc indiferent ce decizii mai iau liderii nostri politici "cumsecade"...acum sa ma intorc la nappy cum spuneam nu am studiat problema stiu ca aici sunt accesibili am auzit si la cursuri uite si un link pt informatii mai multe www.babycentre.co.uk/baby/buyingforbaby/nappies/reusable/" target="_blank">aici ....iar despre ebay sunt o fericita ca il am pot sa spun ca ce era mai imp din trusoul lui bb le-am luat de acolo si sunt f multumita de ele si la calitate chiar daca multe nu sunt noi si la banii economisiti asa ca daca va hotaratzi la ceva si avetzi nevoie de ajutor atat cat pot nu e nici o problema aranjam cumva ...
Azi implinim si noi frumoasa varsta de 36 de sapt sa schimb si semnatura suntem gata cu totul si bagaj... bb cum spuneam se impinge el acolo sa-si faca loc dar nimic concret pana acum, nu prea mai ies dincasa nici nu mai am ce incaltza cu picioarele mele ca butucii plus ma apasa asa de tare cand merg e si maricel se simte...asta e nu mai e mult asteptam cu drag venirea lui in special Cristina e din ce in ce mai nerabdatoare se si imagineaza cum plimba carutzul ca o mamica grijulie
35+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
ancutzicab spune:
Buna, dragelor! Cred ca acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa facem front comun, macar asa psihologic, ca primim suficiente suturi din exterior!
Nana - refacere cat mai usoara, sa te bucuri de printesa scumpa si frumoasa si mancacioasa!
Anca 36+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
corinasmile spune:
citat din mesajul lui madutza09 Corina sincer noi mergem tot pe pampersi dar nici nu e un impediment financiar aici, imi pare rau de ce aud cu indemnizatiile stiu ca era vb sa ia bani si de la handicapati si alocatiile copiilor,am patit-o si eu cu Cristina a trebuit prin luna a sasea sa ma intorc la munca si inca alaptam si asa de "dragutzi"(de la inceput ma sfatuisera mai pe ocolite sa renuntz la sarcina ca urma sa fiu promovata le-am zis ce sa faca cu promovarea lor cu tot) erau sefii mei ca nici nu mi-au oferit program redus asa ca dupa o luna de chin am renuntzat la munca si gata a tebuit sa pun in balantza ce era mai imp pt mine dar nu mereu ai optiunea asta sper sa gasiti toate o cale de mijloc indiferent ce decizii mai iau liderii nostri politici "cumsecade"...acum sa ma intorc la nappy cum spuneam nu am studiat problema stiu ca aici sunt accesibili am auzit si la cursuri uite si un link pt informatii mai multe www.babycentre.co.uk/baby/buyingforbaby/nappies/reusable/" target="_blank">aici ....iar despre ebay sunt o fericita ca il am pot sa spun ca ce era mai imp din trusoul lui bb le-am luat de acolo si sunt f multumita de ele si la calitate chiar daca multe nu sunt noi si la banii economisiti asa ca daca va hotaratzi la ceva si avetzi nevoie de ajutor atat cat pot nu e nici o problema aranjam cumva ... Azi implinim si noi frumoasa varsta de 36 de sapt sa schimb si semnatura suntem gata cu totul si bagaj... bb cum spuneam se impinge el acolo sa-si faca loc dar nimic concret pana acum, nu prea mai ies dincasa nici nu mai am ce incaltza cu picioarele mele ca butucii plus ma apasa asa de tare cand merg e si maricel se simte...asta e nu mai e mult asteptam cu drag venirea lui in special Cristina e din ce in ce mai nerabdatoare se si imagineaza cum plimba carutzul ca o mamica grijulie 35+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999 www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI |
madutza09 - felicitari pt 36sapt!!! si bagajul terminat! Tu chiar vei avea real ajutor de la Cristina si ce frumos ca e asa entuziasmata!
Merci muuult de tot pt feedback ref la scutece. Sa stii ca eu fac aceasta alegere in nici un caz pt bani, ci pentru beneficiile aduse copilului. Am mentionat aspectul financiar doar pt ca asa gandesc eu in ceea ce priveste orice tip de cumparaturi: nu imi place sa arunc cu bani si sa platesc super adaosuri nejustificate. Pana la urma, sunt banii munciti din greu de mine si Vlad si prefer sa ii folosesc cat mai eficient.
Dar, repet, scutecele astea le-am ales pt ca nu vreau ca bebitza mea sa stea 24h/7 urmatorii 1,5-2 ani cu fundul in plastic si geluri chimice.
Multam inca o data pt bunavointa si raspunsul rapid!
Corina 33s+ cu Maria
AMR - mai putin de 7s si apoi...
madutza09 spune:
Nana ce feitza frumoasa am vazut in poza sa fie sanatoasa si pupacioasa
Corina am inteles motivele tale si la fel si mamicile de aici nu din cauza banilor le folosesc nici eu nu sunt impotriva sa vedem la inceput cat de sensibil e Luca si tot ce se poate sa apelam si la astea daca o fi nevoie eu mentionasem ca tot se vorbea de scaderea indemnizatiei si mai stiu si cat am pompat la Cristina in pampersi ...Sebastian sotul meu era cel mai speriat cu achizitionarea lor ...
36+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
murica spune:
BUNA FETELE
Am citit mesajul referitor la scutece refolosibile, dar sunt total in afara subiectului. Am auzit de ele, dar nu am aprofundat niciodata problema, deci deocamdata nu ma lansez in discutii.
Am vazut poze cu ingerasii floricele de liliac, sunt minunati bebeii.
Sorana, am sarit subiectul, probabil eram in spital, legat de alptatul bebelului tau. De ce nu poti alapta la san si te mulgi? Si la mine incepe sa scada lactatia, desi in furia laptelui imi pocneau sanii, am cam 80 de ml in ambii sani la fiecare masa, dupa cum am constatat la muls cu pompa, dar nu ii ajung bebitei mele. Ii mai dau uneori supliment ca urla tare de foame si nu adoarme. Si iau si Galactogil pentru stimulare. Oricum, domnisoara mea e si lenesica la supt, adoarme imediat si de aceea ma trezeste foarte des.
Pupici, curaj si rabdare de la noi.
Murica, mami fericita de Evelyne-Maria