Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Raspuns : ca m-am ingrasat 16 kg si tot as mai manca niste clatite cu ciocolata .

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Noi suntem bine, ne-am obisnuit destul de repede , noi cu bebe si el cu noi...papa numai de la mine, direct, dar tot mai scot cu pompita o data pe zi fiindca am mai mult lapte decat papa Mateias( ceea ce e bine ), in primele 2 zile a fost ceva mai agitat ( suntem de duminica acasa), in sensul ca a adormit pe la 12 noaptea. In rest e un cumintel , se trezeste doar o data pe noapte sa pape , dar papa multicel ( am facut proba suptului si la o masa papa cam 50-80 ml)!!

Mihaita ar face orice sa stea numai si numai cu bebe , ii da masinutele lui si ar vrea ca bebe mic sa se joace cu el...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Flory_blanca : bine ai revenit acasa si succes in acomodarea la programul Nadiei !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Noi suntem bine, ne-am obisnuit destul de repede , noi cu bebe si el cu noi...papa numai de la mine, direct, dar tot mai scot cu pompita o data pe zi fiindca am mai mult lapte decat papa Mateias( ceea ce e bine ), in primele 2 zile a fost ceva mai agitat ( suntem de duminica acasa), in sensul ca a adormit pe la 12 noaptea. In rest e un cumintel , se trezeste doar o data pe noapte sa pape , dar papa multicel ( am facut proba suptului si la o masa papa cam 50-80 ml)!!

Mihaita ar face orice sa stea numai si numai cu bebe , ii da masinutele lui si ar vrea ca bebe mic sa se joace cu el...

BAZAR DC

Frumos program aveti, sa o tineti tot asa !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Cris, nu ai nascut inca???!!! Ma asteptam sa vad ca bebe Sebastian deja s-a nascut...

Mateias a avut APGAR 9!! Acum am vazut ca lipseste din lista

BAZAR DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

BAZAR DC

Frumos program aveti, sa o tineti tot asa !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 7 zile

Multumimi frumos , Rocsy!! NU mai ai mult pana la "marea intalnire"!!..

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Felicitari tuturor fetelor ce au nascut!
Nu am mai intrat, pt ca Miru imi face program cum vrea ea :)
Sa aveti cu toate laptic din belsug si rabdare cat muntii!!!!
Bebei sanatosi si voinici!

Catalina, mami de d-soara Miruna Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetili, am creat un nou album pe webshots: Floricele de liliac 2010

Stiu ca s-a mai discutat despre asta si sper ca sunteti ok cu aceasta solutie care ne va usura vizualizarea minunilor
Am salvat deocamdata doar 2 poze de bebei: Adelina de Nana si Dragos de Lauriciu. Sper sa nu se supere fetele. Daca deranjeaza pe cineva - imi cer mii de scuze si ma retrag
Daca vi se pare totusi o idee buna, va invit sa incarcati si alte poze, eu din pacate nu mai am timp astazi sa ma ocup de asta.. Nu uitati sa treceti in titlul pozele numele floricicai si al mamicai, pt identificare mai usoara

Corina 33s+ cu Maria

AMR - mai putin de 7s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Am uitat.....avem si noi pozeeee!!!!!!!!!!!!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

Mergi la inceput

Cristina26 : da, mai avem putin !

R_cata : ce dragalasa e Miruna

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 7 zile

Mergi la inceput