Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
Alinutzaa spune:
Salutare burtici
La multi ani Radu si Antonio!
Nana super dulce Adelina! Imi pare rau ca nu iti prind calmantele si tu te chinui asa. Ufffffff!!!!!! Sper sa treaca cat mai repede perioada asta de recuperare imediata si sper sa vina lapticul
Sorana nu stiu ce sa zic de recomandarea pediatrului. Piciul meu are 2 ani si 9 luni si desi intentionam sa il dau la gradi din toamna, am decis de curand sa mai amanam cu cateva luni momentul ca sa mai creasca si cea mica si sa fie un pic mai puternica in fata tuturor microbilor, virusilor si altor asemenea ganganii pe care fratele mai mare le va aduce din colectivitate.
Sabina imi pare rau ca Iustina are ceva probleme cu hernia, poate totusi scapati de operatie ca desi probabil e o operatie usoara, nu e nici o placere sa treci prin asa ceva cu copilul (Tudor a trecut si el printr-o interventie chirurgicala cand avea 1 an). Stai cumva in zona 13 Septembrie?
Despre noi - am fost azi la control. Ultimul din sarcina asta se pare. Bebelina este bine, are 3200 g dupa opinia ecografului, cu capul jos de tot, colul insa e lung si inchis. Am stabilit si data si locul intalnirii, 19 mai (se pare ca va fi aglomeratie mare miercurea viitoare pe aici) la spitalul CF2.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+
Handmade by Alina
aly_ spune:
MARISA_ANA sunt trei modele din care poti sa-ti alegi pe care vrei: indiferent de salariu 30(6 partenerul) de luni cu 436 euro,20(4 partenerul) de luni cu 624 euro si 15(3 partenerul) luni cu 800 euro.La mine sa stea sotul nici nu se pune problema pt ca el castiga mai mult ca mine si nu se merita.Eu aleg varianta cu 800 pt ca mi se pare cat de cat acceptabila ca perioada de stat acasa si pt ca numa chiria mea e de 600 de euro de cei 436 si cei 624 sunt prea putini.Iar alocatia este de 320 o data la 2 luni.In comparatie cu Romania e mai bine si totusi austrieci prefera pisicile si caini pt ca "COPII SUNT SCUMPI"
34+ Larissa
AMR 6 saptamani vine
madutza09 spune:
R Cata frumoasa povestea in imagini a printesei Miruna
Marilenac curaj si tinem pumnii
Corina super ideea asteptam sa vedem cat mai multe floricele frumoase si sanatoase
Sabina sa speram ca nu e serioasa treaba cu raceala si ma bucur ca fetele sunt mai bine
Rocsy pt felicitari...
36+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
ancutzicab spune:
Sa mori de ras&plans, nu alta! Auzi vorba mare ce zise doamna aceea de la Ministerul muncii: ca ne taie si noua din indemnizatie, pe principiul..... tineti-va bine... SOLIDARITATII!
Vezi Doamne, cum sa ia de la invatator, doctor, pensionar si de la noi nu!
Anca 36+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Salutare burtici La multi ani Radu si Antonio! Nana super dulce Adelina! Imi pare rau ca nu iti prind calmantele si tu te chinui asa. Ufffffff!!!!!! Sper sa treaca cat mai repede perioada asta de recuperare imediata si sper sa vina lapticul Sorana nu stiu ce sa zic de recomandarea pediatrului. Piciul meu are 2 ani si 9 luni si desi intentionam sa il dau la gradi din toamna, am decis de curand sa mai amanam cu cateva luni momentul ca sa mai creasca si cea mica si sa fie un pic mai puternica in fata tuturor microbilor, virusilor si altor asemenea ganganii pe care fratele mai mare le va aduce din colectivitate. Sabina imi pare rau ca Iustina are ceva probleme cu hernia, poate totusi scapati de operatie ca desi probabil e o operatie usoara, nu e nici o placere sa treci prin asa ceva cu copilul (Tudor a trecut si el printr-o interventie chirurgicala cand avea 1 an). Stai cumva in zona 13 Septembrie? Despre noi - am fost azi la control. Ultimul din sarcina asta se pare. Bebelina este bine, are 3200 g dupa opinia ecografului, cu capul jos de tot, colul insa e lung si inchis. Am stabilit si data si locul intalnirii, 19 mai (se pare ca va fi aglomeratie mare miercurea viitoare pe aici) la spitalul CF2. Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+ Handmade by Alina |
da, la Posta Puisor langa biserica.
discordia spune:
LA MULTI ANI ANTONIO
LA MULTI ANI RADU MATEI
mamica de fetita si 38s+ cu
AMR 8 zile sau chiar mai putin
discordia spune:
Nana, ce bine ca avem vesti de la tine. Super frumoasa si dulcica fetita ta, o adevarata papusica
Sabina, imi pare tare rau ca Iustina are hernie, dar poate se rezolva si fara operatie. Daca nu, am inteles de la o vecina al carei baietel are si el hernie ca este o operatie usoara, il opereaza dim iar seara ii da voie sa plece acasa. Tb sa ai grija de ea sa nu planga. Multa sanatate!
R.Cata, de asemenea de Mirunica, o adevarata comoara.
Legat de indemnizatie, sunt tare necajita caci nici la fata nu am stat acasa din cauza celor 6 mil, imi facusem planuri ca acum sa stau 2 ani, dar voi merge la serviciu tot asa cand copilul va implini 3 luni.
Mai mult, stabilisem ca fetita sa nu mearga la gradi daca tot stau eu acasa, dar asa, va trebui sa o duc din toamna si tare mi-e frica de boli. Acasa nu o voi mai putea tine caci soacra nu se va putea descurca cu amandoi copiii, iar mititica va trebui sa stea la program prelungit
mamica de fetita si 38s+ cu
AMR 8 zile sau chiar mai putin
Alinutzaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
da, la Posta Puisor langa biserica. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Nu foarte departe de mine. Eu stau cumva la celalalt capat, aproape de fosta benzinarie Fix
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+
Handmade by Alina
T_Ioana spune:
Salut mamici si burtici! Va mai amintiti de noi, suntem in formula largita. O sa va dau un copy/paste povestii de la Spiridusi:
"Sonia-Alexandra s-a nascut in 6 mai la 12.50 o printesa de 3.200 si 52 cm, Apgar 10, iar primul lucru care l-am spus cand am vazut-o a fost "Doamne, oare cu cine seamana asa urata?!" de se spargeau de ras doctorii si asistentele....Nu exagerez, cand am vazut-o plina de vernix si sange m-am ingrozit, plus ca avea nasul super turtit cum se chinuise pe la iesire zici ca era Morosanu-Moartea din Carpati.
Eu am avut contractii marti noaptea, toata noaptea m-am plimbat prin casa, facut bagajul, epilat etc, dimineata nici urma de contractii. Miercuri seara ii spun totusi lui Cristi sa mergem la dr sa vada cum e treaba, daca nu m-am dilatat de la atatea contractii. Ma vede dr pe la 20.30, beleste niste ochi la mine si cica mergi urgent dupa bagaj ca te internez, ai dilatatie 3, ai dureri?....dureri ioc!
Vin la 22.00, ma internez, nu am nici o contractie, imi dau un Gynipral si 1/2 Diazepam, bag somn ca valiza, ma trezesc astia la 8 dimineata eu tot fara contractii. La control dilatatie 4 cm. Ma duc in salon, ma spal pe dinti, imi schimb pijamaua, cica hai iar sus sa te vad dr pe masa....dilatatie 5. Eu tot fara contractii. Dr meu se cam isterizeaza si ma trimite urgent la clisma si la sala de nasteri sa-mi puna peridurala "pana nu nasti prin lift".
La 10.30 termina nenea ala de montat peridurala (cam nasolut momentul dar a meritat la maxim) si de aici la dolce vita.... Ritmul caridac al bebelusei super, eu imi monitorizam contractiile cu mana pe burta ca de simtit nimik, se supara astia si baga si o perfuzie cu oxitocina si incep cica si contractii(eu habar n-am ca imi bagam la greu anestezic apasand pe butonasul ala). La 12.30 nu am mai bagat deloc anestezic (Asa m-am hotarat eu) si am simtit si eu ceva contractii, lejere, de vara, a aparut dr meu rapid, m-a pus sa imping de 3 ori, m-a taiat si a iesit printesa. A avut cordonul atat de scurt ca nu au putut-o aseza pe masa pt aspiratie, a trebuit sa ma trag eu cu fundul fff jos sa ajunga si ea pe masuta aia pt bebelusi.
A iesit dupa vreo 10 minute placenta si apoi a venit un doctoras tanar (altul deca dr meu) si s-a apucat de brodat.... 30 de minute a cusut ala la mine, credeam ca face goblen ....tot intrebam, "sunt taiata tare?", "nu, aproape deloc!" MA gandeam "si atunci ce pana mea ma tot tineti aici cracita?". A trecut si faza asta si m-au pus la masat burta (urata operatiune, mai ales cand se mai baga si moasa) si atunci am trimis mesajul fetelor. La ora 16.20 m-au dus in salon, au venit mama si Cristi si dupa 3 minute mi-au adus printesa sa o pun la san ca cica deja rasese o portie de lapte si facea un scandal monstru la nou-nascuti. Am pus-o la san, deja venise lapticul (ma rog, colostrul) si a stiut din prima ce trebuie sa faca. Mama si Cristi au plecat sa-l ia pe Razvan de la gradi si urmau sa vina seara, dupa ce ma dezmorteam complet, sa pot sa il vad (trebuia sa ies pe hol ca nu au voie copiii la nou-nascuti). Pe la 19 ma suna mama disperata ca Razvan are ceva bubite....Ii zic "stiu dom'le, avea 2 pe picior de luni, da-i niste Claritine ca poate l-a intepat prin parc vreun paianjen". Vineri ma suna ca are si pe spate, si la putulica....le zic "aduceti-l la clinica sa-l vada pediatra de aici"....verdict:VARICELA!
Sa inebunesc nu alta, eu trebuia sa merg duminica acasa cu fata. Vorbeste pediatra cu dr meu (care e si seful clinicii) si decid sa ma tina cateva zile pana trece perioada contagioasa.
Eu mi-am revenit rapid din amorteala, seara am mers singura la baie dar in noaptea aia am experimentat niste dureri groaznice, m-am tavlit pe jos de durere si am plans ca un copil mic la propriu, asa contractii uterine nici dusmanilor nu le doresc. Calmantele lor n-au avut nici un efect si am crezut ca ma arunc pe geam. Dimineata a fost mai bine si apoi tot mai binisor. Am dat jos doar 8 kg din 19 dar cu 3 mese de restaurant pe zi la ce sa ma astept. Au fost excelente conditiile in clinica, parca m-as intoarce acolo ca acasa e cam galagie. Asa ca nasterea cu peridurala, analize de sange cu coagulare, 6 zile de internare cu cate 3 mese/zi (super mancare), iti dadeau totul de la ei si pt tine si pt copil daca voiai, super lux si curatenie, cabina de dus cu hidromasaj, personal de nota 20 m-au costat 1950 de lei.(e drept ca nasterea si vreo 3 zile de dupa sunt la 50%, jumatate suporta CAS-ul)
Asa ca abia azi mi-am vazut baiatul si am plans de m-am umflat. IAr el si-a vazut azi surioara care "nu mai e in burtica, a iesit si acum sta in cosulet", a pupat-o i-a adus toate jucariile lui, i-a aratat DVD-urile cu Oraselul Lenes si i-a multumit "din toata inima" pentru cadou (o trotineta cu Spiderman)
Acum imi dorm minunile si as merge si eu sa bag ceva somn ca asta mica ma ucide, sta agatata non-stop de san, parca e martisor....si dr de cate ori venea la vizita eu cu prunca la san....dar azi imi calc pe inima si musai iau o suzeta ca prea ma tzitzileste aiurea, ca dupa 2minute adoarme lemn la san.
A scazut 200 de grame si a pus 50 inapoi asa ca azi ne-am externat cu 3050, e bine, super icterica (am cerut si grupa sangvina si ce surpriza....O pozitiv, ca frate-sau....de aici icterul cam aiurea, iar incompatibilitate de grupa cu mama), a doua zi ne-am tras cercei medicinali, e tare vioaie, m-am socat putin cand in a doua zi de la nasatere, pe burtica fiind si-a intors capul de pe o parte pe alta, curioasa si se pare ca e fascinata de Cristi ca il studiaza cu o atentie, mama-mama!
Am pus si ceva poze de aici: http://www.dropshots.com/T_Ioana6#date/2010-05-06/14:32:02"
pupici tuturor si felicitari proaspetelor mamici.
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si 38+ cuSonia-Alexandra
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui T_Ioana Salut mamici si burtici! Va mai amintiti de noi, suntem in formula largita. O sa va dau un copy/paste povestii de la Spiridusi: "Sonia-Alexandra s-a nascut in 6 mai la 12.50 o printesa de 3.200 si 52 cm, Apgar 10, iar primul lucru care l-am spus cand am vazut-o a fost "Doamne, oare cu cine seamana asa urata?!" de se spargeau de ras doctorii si asistentele....Nu exagerez, cand am vazut-o plina de vernix si sange m-am ingrozit, plus ca avea nasul super turtit cum se chinuise pe la iesire zici ca era Morosanu-Moartea din Carpati. Eu am avut contractii marti noaptea, toata noaptea m-am plimbat prin casa, facut bagajul, epilat etc, dimineata nici urma de contractii. Miercuri seara ii spun totusi lui Cristi sa mergem la dr sa vada cum e treaba, daca nu m-am dilatat de la atatea contractii. Ma vede dr pe la 20.30, beleste niste ochi la mine si cica mergi urgent dupa bagaj ca te internez, ai dilatatie 3, ai dureri?....dureri ioc! Vin la 22.00, ma internez, nu am nici o contractie, imi dau un Gynipral si 1/2 Diazepam, bag somn ca valiza, ma trezesc astia la 8 dimineata eu tot fara contractii. La control dilatatie 4 cm. Ma duc in salon, ma spal pe dinti, imi schimb pijamaua, cica hai iar sus sa te vad dr pe masa....dilatatie 5. Eu tot fara contractii. Dr meu se cam isterizeaza si ma trimite urgent la clisma si la sala de nasteri sa-mi puna peridurala "pana nu nasti prin lift". La 10.30 termina nenea ala de montat peridurala (cam nasolut momentul dar a meritat la maxim) si de aici la dolce vita.... Ritmul caridac al bebelusei super, eu imi monitorizam contractiile cu mana pe burta ca de simtit nimik, se supara astia si baga si o perfuzie cu oxitocina si incep cica si contractii(eu habar n-am ca imi bagam la greu anestezic apasand pe butonasul ala). La 12.30 nu am mai bagat deloc anestezic (Asa m-am hotarat eu) si am simtit si eu ceva contractii, lejere, de vara, a aparut dr meu rapid, m-a pus sa imping de 3 ori, m-a taiat si a iesit printesa. A avut cordonul atat de scurt ca nu au putut-o aseza pe masa pt aspiratie, a trebuit sa ma trag eu cu fundul fff jos sa ajunga si ea pe masuta aia pt bebelusi. A iesit dupa vreo 10 minute placenta si apoi a venit un doctoras tanar (altul deca dr meu) si s-a apucat de brodat.... 30 de minute a cusut ala la mine, credeam ca face goblen ....tot intrebam, "sunt taiata tare?", "nu, aproape deloc!" MA gandeam "si atunci ce pana mea ma tot tineti aici cracita?". A trecut si faza asta si m-au pus la masat burta (urata operatiune, mai ales cand se mai baga si moasa) si atunci am trimis mesajul fetelor. La ora 16.20 m-au dus in salon, au venit mama si Cristi si dupa 3 minute mi-au adus printesa sa o pun la san ca cica deja rasese o portie de lapte si facea un scandal monstru la nou-nascuti. Am pus-o la san, deja venise lapticul (ma rog, colostrul) si a stiut din prima ce trebuie sa faca. Mama si Cristi au plecat sa-l ia pe Razvan de la gradi si urmau sa vina seara, dupa ce ma dezmorteam complet, sa pot sa il vad (trebuia sa ies pe hol ca nu au voie copiii la nou-nascuti). Pe la 19 ma suna mama disperata ca Razvan are ceva bubite....Ii zic "stiu dom'le, avea 2 pe picior de luni, da-i niste Claritine ca poate l-a intepat prin parc vreun paianjen". Vineri ma suna ca are si pe spate, si la putulica....le zic "aduceti-l la clinica sa-l vada pediatra de aici"....verdict:VARICELA! Sa inebunesc nu alta, eu trebuia sa merg duminica acasa cu fata. Vorbeste pediatra cu dr meu (care e si seful clinicii) si decid sa ma tina cateva zile pana trece perioada contagioasa. Eu mi-am revenit rapid din amorteala, seara am mers singura la baie dar in noaptea aia am experimentat niste dureri groaznice, m-am tavlit pe jos de durere si am plans ca un copil mic la propriu, asa contractii uterine nici dusmanilor nu le doresc. Calmantele lor n-au avut nici un efect si am crezut ca ma arunc pe geam. Dimineata a fost mai bine si apoi tot mai binisor. Am dat jos doar 8 kg din 19 dar cu 3 mese de restaurant pe zi la ce sa ma astept. Au fost excelente conditiile in clinica, parca m-as intoarce acolo ca acasa e cam galagie. Asa ca nasterea cu peridurala, analize de sange cu coagulare, 6 zile de internare cu cate 3 mese/zi (super mancare), iti dadeau totul de la ei si pt tine si pt copil daca voiai, super lux si curatenie, cabina de dus cu hidromasaj, personal de nota 20 m-au costat 1950 de lei.(e drept ca nasterea si vreo 3 zile de dupa sunt la 50%, jumatate suporta CAS-ul) Asa ca abia azi mi-am vazut baiatul si am plans de m-am umflat. IAr el si-a vazut azi surioara care "nu mai e in burtica, a iesit si acum sta in cosulet", a pupat-o i-a adus toate jucariile lui, i-a aratat DVD-urile cu Oraselul Lenes si i-a multumit "din toata inima" pentru cadou (o trotineta cu Spiderman) Acum imi dorm minunile si as merge si eu sa bag ceva somn ca asta mica ma ucide, sta agatata non-stop de san, parca e martisor....si dr de cate ori venea la vizita eu cu prunca la san....dar azi imi calc pe inima si musai iau o suzeta ca prea ma tzitzileste aiurea, ca dupa 2minute adoarme lemn la san. A scazut 200 de grame si a pus 50 inapoi asa ca azi ne-am externat cu 3050, e bine, super icterica (am cerut si grupa sangvina si ce surpriza....O pozitiv, ca frate-sau....de aici icterul cam aiurea, iar incompatibilitate de grupa cu mama), a doua zi ne-am tras cercei medicinali, e tare vioaie, m-am socat putin cand in a doua zi de la nasatere, pe burtica fiind si-a intors capul de pe o parte pe alta, curioasa si se pare ca e fascinata de Cristi ca il studiaza cu o atentie, mama-mama! Am pus si ceva poze de aici: http://www.dropshots.com/T_Ioana6#date/2010-05-06/14:32:02" pupici tuturor si felicitari proaspetelor mamici. Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si 38+ cuSonia-Alexandra Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Ioana sa va traiasca minunea. Sa fie sanatoasa. Ce frumos ai povestit.