Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

IOANA CE DULCEATA DE FETITA SA VA TRAIASCA !!!!!!!! SI POVESTEA PE MASURA.INCA O DATA TRAIASCA EPIDURALA:

34+ Larissa

AMR 6 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Ioana, unde ai nascut? la Viisoara?

felicitari ptr fetita frumoasa

30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

FELICITARI MAMICILOR NANA SI MIRA, SA VA TRAIASCA PRINTESELE!

NANA ma bucur ca avem vesti de la tine,sper sa te recuperezi in curand si sa mai intri sa ne mai tii la curent cum te simti.Am vazut poze cu iubiricea Adelina, o adevarata printesuca!

Ioana am citit si povestea ta, si printesa ta o frumusete adevarata!Bravo!

Rocsy sper ca esti mai bine cu raceala, bine macar ca gatul e ok.

Corina o sa ma interesez si sa iti pun ceva siteuri la ce ai intrebat, nu prea m-a interesat subiectul pana acum , dar cine stie pe viitor!

Noi am intrat in sapt 38 ieri, ne apropiem incet incet de marea intalnire cu scumpicea noastra! Mai un pic 8 zile!! E inca cu capsorul sus de tot ca il simt mereu ca mi se impinge in piept de abia pot respira cateodata si e tare activa si noaptea acum.
Ieri am iesit un pic la plimbare, suntem bine nu ne obosim prea tare, avem grija , cum apare vreun semn cum fugim la spital, dar deocamdata nimik, suntem bine , in forma!

Asteptam vesti de la Remy!

Pup burticile si mamicile!

Cornelia
38+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

frumoasa printesa ta ioana sa va traiasca si sa o urmareasca norocul

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

hello,

va pup,va salut,suntem bine,in trecere pe la voi.
maine fac 37 fix,ieri am fost la control ,colul s-a mai scurtat dar e inca lung,orificul extern putin deschis dar deocamdata liniste,e bine.astept sa iasa rezultatul analizei din col,marti.sper sa fi scapat de dl streptococ.in fine,fata e bine,doar pasarica mea e cam defectadar o sa nasc cu ea asa cum e,asta e,ma repara ei cumva dupa.
mai citesc si eu ca zau daca nu scrieti de numa numa

deocamdata am admirat pozele cu bebelusi...

va pup!!!

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 36+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

Ioana m-a emotionat f tare atat povestea cat si pozele ftitei.E o dulcica, parca imi imaginam cum o sa o tin si eu pe a mea in brate. Sa creasca sanatoasa si sa iti aduca multe bucurii
Iti multumesc aly pentru informatii , deci nici tu nu ramai cu mult in conditiile de acolo.

Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!

Nana, tare frumoasa Adelina, sa fie sanatoasa!
Tie recuperare cat mai usoara (la nasterea urmatoare o sa iti fie mai usor, o sa vezi ). Si chiar de e greu, e bine sa incepi cat mai curand miscarea.

T_Ioana,FELICITARI!

Corina, multumim pentru album, ai dreptate, era de facut; poate sa facem unul in fiecare luna? Adica: prima poza, poza la o luna, etc? Ca se schimba asa de mult bebeii in primul an de la o luna la alta...

Cat despre scutece, stiu ca nu-s eu in europa insa daca ajungi la concluzia ca vrei de aici cu placere; ai site-ul de unde poti gasi second hand si ma ocup de achizitie si expeditie.

eu ma supar ca sunt tot in contra-timp cu voi :-(. Pe cand vin eu la citit voi ati umplut capitolu' si pe cand raspund eu voi nani..

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Pentru cine se plictiseste am pus ceva pozici noi.

34+ Larissa

AMR 6 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

Pentru cine se plictiseste am pus ceva pozici noi.

34+ Larissa

AMR 6 saptamani vine

Vazut pozicile, f frumusel culcusul bebelusei si carutul si lucrusoarele, o placere sa te tot uiti la ele
Mamica frumoasa si burtica si mai frumoasa!

Cornelia
38+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna, sunt tare suparata...Am mers la dr. mea asa cum imi spusese si cand ajung acolo asistenta imi spune ca dr nu vine, ca a avut o super urgenta si...ma va suna dr. maine dimineata.
E drept ca avea deja fisa mea pe birou si asistenta urma sa ma sune si sa ma anunte sa nu mai merg degeaba dar.....eu tot sunt necajita. Oricum, Slava Domnului ca durerile nu mai sunt asa mari si sper sa ma intalnesc maine dim. cu dr.
Am sa revin maine dim.

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Mergi la inceput