Copilasi de Iulie - August 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

hello, am ajuns! Nu va spun ce festival am avut cu "acele cadouri" e clar ca de data viitoare le voi spune de la inceput ca nu vor primi decat dulciuri.

Ba Vic mi-a spus ca "numai din cauza voastra, ca ati bagat toti banii vostri in casa aia si acum ati saracit si nu mai aveti bani nici macar de un cadou ieftin si parca vad ca nici PSP nu-mi luati!!" si da-i bocete ...mai ales ca eu i-am replicat ca mai intai ii luam laptop lui tati si apoi PSP lui.

De dormit, ai mei dorm impreuna DACA nu sunt foarte obositi. Daca sunt praf de oboseala ei simt nevoia sa se culce unul cu unul din parinti, altul cu...celalalt mai exact Mircea isi alege cu cine vrea sa doarma (pe principiul ca e mai mic si daca vrea sa urle poate urla destul de mult, ceea ce trebuie evitat pe cat posibil ), "refuzatu'" se culca cu Vic.

Dar ii mai culcam si impreuna, unul la un cap de pat, al doilea la celalalt cap si in felul asta se poate. Sta unul din noi 5 minute pana adorm si gata!! Sau le pun un dvd la laptop, laptupul la marginea patului si in 3 minute au adormit.

E ciudat ca la pranz nu am discutii din astea, numai seara.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Io...m-am ticnit..pentru prima data in viata mea vreau sa ma fac ...blonda!! Adica..cred ca vreau ?? N-am fost vopsita niciodata, nu am fire albe (genetica buna Doamne Ajuta!! ), imi place satenul meu asa mai roscatel - auriu vara si mai spre castaniu iarna...dar m-a lovit damblaua frate!!

De doua sapt ma tot gandesc la asta, chiar si la birou ma trezesc ca in loc sa-mi fac treaba ma gandesc la coafor!! Ce sa fac sa scapnaibii de obsesie??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mey, cum sa fie vremea aici daca e supranumita capitala tornadelor? cateva zile am avut peste 35 de grade, acum au inceput furtunile, grindina, vanturi de pana la 100 kmh. dar ne obisnuim. azi-noapte am stat treaza si tot verificam vremea pe telefon sa vad daca nu se anunta tornada sa ma duc sa anunt si rstul casei. a, Philip doarme cu sotul in "aripa" opusa de casa. eu cu Nicholas. i-as vrea amandoi dar poate peste vreo jumate de an asa. Philip are maine serbare la scoala, apoi scoala pana joi si vacanta pana in august. sa vad ce fac cu amandoi acasa cand vor veni temperaturile peste 40 si umiditate 100%. uf.
noi am fost plimbareti, am si muuulte poze, daca sunteti interesate, aici:
www.apha.shutterfly.com

cristal, f misto pozele si tu arati minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

M-am trezit iar la 5 dimineata (ca si ieri, ca si alaltaieri ).
Offf, nicaieri nu-i mai bine ca acasa, de abia astept sa ajung la fete!
Asa e omul sucit, ana_lu_manole ar vrea sa plece , eu de abia astept sa ma intorc acasa...:))))
Noroc ca mai taiara astia din fonduri si vrand nevrand o sa cam punem valizele-n cui...

Am admirat copilasi frumosi, pe Raducu cel serios si pe marele blond jucandu-se cu micul blond (P si N, ca m-am luat si eu dupa Andreea la prescurtat nume...:)))
Andreea/philip, ce mi-au placut pozele cu bizonii si caprioarele...:))) Acolo pana si iarba e mai verde...hahaha
Liliana, sau se compenseaza pentru ca la noi e apa mai albastra ?! Ma rog, mai neagra in cazul marii noastre, dar merge si asa....hehehe
Gabi, sper ca Stefan e si mai bine azi. Sanatate multa.
Andries, Victor e foarte constient de valoarea lucrurilor, se pare.
Mie imi place de galushti, ca sunt mai inocente si pentru ele un inel cu Barbie gasit intr-un ou surpriza si un joc sofisticat adus de noi de pe unde umblam au aceeasi valoare ...AM impresia insa ca Maria incepe sa prinda shmecheria...si cum Oana o copiaza imediat.... nu ma vad bine.
Maria mi-a zis ieri la telefon ca vrea un ruj ...dupa care s-a gandit ea ca nu e bine si a inceput sa intrebe de cadouri...

Gata, ma pregatesc de munca. Ieri am facut masuratori pana la 9 seara! Azi i-am anuntat ca e zi scurta, ma duc la magazin la vanatoare de jucarii!!! (parca vad ca ma iau cu masuratorile si stau pana la 5
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata, vini vichendu`;))
philip, zic si io ca grecoaica;)) la voi si iarba ie mai verde si ceru`i mai albastru, frumoase poze imi fac pofta de vacanta:D
brei pe ilinca iar o doare urekea, ultimu` episod acu 3-4 saptamini, tre sa fac programare la pediatru
pff, tuma` o vinit un coleg sa`mi zica ca m`a visat cu masina busita asa ca azi stau cuminte nu plec nicaieri;)) sau, letz toc;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Andreea, mi-am baut cafeaua admirand pozele voastre, ce-mi place de voi ca iesiti tot timpul! Si ce baieti mari si frumosi ai!

Cristalina, si eu sunt la fel, cand sunt plecata (mai ales singura) vreeeeeeaaaau acasaaaa... Si eu am marele noroc ca Matei se bucura la fel si de o surpriza din punga de pufuleti si de un joc mai de fitze...deocamdata

Andries, eu am mai practicat uneori si cumparatul unui cadou de acasa, plimbat cu mine prin team-building si dat la intoarcere.

La noi e vreme inchisa si eu dorm pe mine... avem un program zilele astea . Duminica la pranz am botezat, noaptea a fost petrecerea, luni dupa-amiaza baitza bebelusului, marti am fost la casa si am stabilit detaliile pentru instalatia electrica, miercuri am luat-o de la capat cu tamplaria, aseara am fost sa hranim cainele (fiind sarbatoare, muncitorii au plecat acasa), azi mergem la iar la catzel apoi la vizionat poze si film de la petrecerea de botez, maine avem party la Mc, duminica e ziua surorii mele si trebuie sa ajungem si la socri sa-mi iau din hainele de vara si la niste rude sa ducem niste cumparaturi pentru o pomenire...Nu am nimic de mancare in casa, rufele murdare dau pe afara, copilul e neglijat complet...Dar asta ma mentine in forma

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
dormitul impreuna: in casa veche Patrick se cam lafaia cu noi de pe la 2-3 incolo, in consecinta doarmeam inghesuiti ca naiba ca domnisorului ii trebuie cam 3mp sa se lafaie. Pupu nu are deocamdata fite din astea (deocamdata )
Andries, welcome back. ca sa scapinaibii de obsesia asta du-te si vopseste-te blonda. di ce nu? mai ales daca ai o coafeza de incredere... go ahead
Cristale hai si tu acasa. bine ca ai avut timp de vizitat, asta conteaza
Carmencito, sanatate Ilincai iar tu o sa fii ok, relax . deci despre ce vorbim?
ma duc sa ma uit la pose!
o zi super sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza si de la noi
Sanatate la toata trupa !
Si Giulia mai tuseste asa sa ne sperie pe mine si pe dadaca, insa nu spune nu cand i se ofera globurili` de inghetata
Cu dormitul eu m-am scos, insa ea ma tot intreaba cand ma mut in camera mea
Cristal, ce frumoasa esti
Andreea, super pozele si de la voi, ca intotdeauna !!!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza....si io dorm tare rau si mi-e somn de moor
Andries suuces la blonzit...mie imi plac nuantele de la wellaton,blond miere si cioco cu caramel,sunt faine
Mandra mea s-a pus pe urmarit filme lungi...asa ca s-a uitat cu drag la Heidi..
Revin cand ma mai trezesc..imi injectez niste coca cola poate are efect,ca n-am mai baut de vreo 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, Andreea/Philip multumesc frumos.

Daria, mai are un pic si te intreaba cand pleci si tu la plimbare sa o lasi singurica...hihihi...Ale mele sunt mai mamoase, nu stiu cu cine seamana exact pentru ca eu nu am fost asa. Cert e ca nu imi displace.
Vorba Inei, ele or fi sau nu pregatite sa doarma singure, nu stiu daca eu sunt pregatita pentru asta...
Ioana, sa ne zici daca a avut efect. Bine ca mi-ai dat ideea, sa il pun pe John sa caute Heidi.
Roberta, tu ai programul incarcat, nu gluma.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput