Copilasi de Iulie - August 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut si eu trupa
Noi aseara iar am dezbatut subeictul CM deh, trecu juma` de an si Sela e cu rusii. Si m-am pus io sa iegzplic ca toate femeile din toate regnurile au si m-am asteptat la intrebari. Ei bine, GIULIA NU INTREABA NIMIC. Nu e curioasa de nimic de absolut nimic. A ascultat explicatiile si gata. Ura si la gara, intors curu` si s-a pus la biroul ei. Io am ramas cu atlasu`n mana.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Ioana -tu cat timp preconizezi ca mai dormiti in formatie completa? ca pe mine ma preocupa aspectu asta...nu de alta da am auzit de copii care au dormit cu parintii pana pe la 14-15 ani Cu psihologul ati discutat, v-a dat ceva sfaturi...ca eu chiar nu stiu cum sa abordez problema...am avut cateva incercari timide care au fost inabusite fara drept de apel de radu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ina noi de fapt dormim pe echipe,fetele cu fetele,tati singur... ea a zis ca pana nu-i fac camera ei nu-i nici o sansa...vara viitoare avem in program lucru asta,asa ca....sperante sunt!
Leeloo raspunsurile nici io nu le stiu....si mandra mea suporta foarte bine zinnat-ul.
Daria io zic sa facem schimb de fete...dupa doua zile o sa te saturi,daca faci greseala sa-i raspunzi la o intrebare,vine avalansha de intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

ADEVARAT S-A INALTAT!
La munca, destul am colindat ieri. Se anunta 2 zile de masuratori pline, sper sa mearga...
Ioana, supertare cu broasca testoasa...:)))
Daria, ati trecut la d'astea grele deja!?
Ina, la multi ani . Bine ai revenit.
La noi fiecare doarme cu copilul din dotare Eu cu Ioana si John cu Maria. Noi speram ca pana pleaca Maria la scoala sa rezolvam problema. Numa' ca nu avem idee cum sa facem

Niste poze, mergea prost legatura la hotel si nu am apucat sa uploadez decat cateva...promit sa pun mai multe dupa amiaza
http://family.webshots.com/album/577657908utqssu
Am plecat la 8:30 dimineata si am ajuns inapoi la 20:30, nici acum nu mi s-au dezumflat picioarele
M-am bronzat cu manecutza, am nasul rosu de la soare...Mi se facuse rusine, erau niste tanti de 80 de ani care urcau sprintene spre Acropolis si mai si vorbeau in acelasi timp iar eu eram terminata de la urcat si de la soare

Revin. O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina32

Ioana -tu cat timp preconizezi ca mai dormiti in formatie completa? ca pe mine ma preocupa aspectu asta...nu de alta da am auzit de copii care au dormit cu parintii pana pe la 14-15 ani Cu psihologul ati discutat, v-a dat ceva sfaturi...ca eu chiar nu stiu cum sa abordez problema...am avut cateva incercari timide care au fost inabusite fara drept de apel de radu...

Mai, eu dorm cu amindoi - adica de fapt Tudor intre mine si tati in patul mare (noroc ca acum am luat un pat cu adevarat mare! ) si Stefan in patul lui, dar lipit de patul mare, asa ca de fapt dormim toti la un loc. Si nu din lipsa de camere...Problema este ca ariciul e deocamdata prea mic ca sa-l pun sa doarma cu Stefan impreuna in pat - amindoi au somnul agitat, cred ca ar sfirsi aruncati din pat sau loviti...dar inca mai am sperante ca la un moment dat vor pleca din patul nostru, doar ca nu stiu nici cum, nici cind...
Dar noi ne-am obisnuit - e ceva de genul "the more the merrier" asa ca mi s-ar parea ciudat sa dormim doar noi singuri...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Cristalina, super pozele!

Gabitza, tarta se face foarte simplu si iese tare bine:

Mai intai pregatesti fructele, daca sunt congelate le dezgheti si le scurgi de suc, tai fructele crude in bucatele mici(eu am pus cam un pumn de mure congelate si 5-6 capsuni mari).

Pregatesti cuptorul la temperatura medie, tava cu hartie de copt (eu am o tava dreptunghiulara mai inalta, de vreo 4 cm si lunga cat cuptorul).

Intr-un vas pui 8 oua intregi, le bati cam un minut, adaugi o cana zahar, bati pana se dizolva, 8 linguri de ulei, mai bati un pic, pui coaja si zeama de la o lamaie, zahar vanilat.
Intr-un vas uscat pui 2 cani faina si le amesteci bine cu doua prafuri de copt (nu le stingi cu nimic), adaugi faina in compozitie, amesteci bine, pui in tava amestecul. Fructele le dai prin faina, le pui pe tarta si dai la cuptor cam 25/30 minute (incerci cu scobitoarea, sa iasa uscata.
Eu fac reteta asta cu orice fel de fructe sau stafide. Iese pufoasa datorita lamaiei.
Spor si pofta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, nu`mi zice ca tarta tot la 5 dimi ai facut`o;)) pare usurica ia s`o listez si s`o pun la dosar;))
cristal, vazut pozili, io pin voi traiesc, semneaza ana_lu_manole :D
si n`ati mai zis nika de gazon
mai aveam ceva de zis da` iaca nu`mi amintesc acu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

[quote]citat din mesajul lui leeloo2004
[Dar noi ne-am obisnuit - e ceva de genul "the more the merrier" asa ca mi s-ar parea ciudat sa dormim doar noi singuri...

Daaaa....si mie mi-e drag cand ma ia in brate si se baga in sufletu meu...macar ca de multe ori dorm cu capu pe noptiera, si nu pentru ca ar fi patul ingust...de fapt ar trebui sa fiu eu in primul rand pregatita sa-l trimit in camera lui...si speram la niste idei/metode care au functionat la voi...linistitor e faptul ca nu-s singura in situatia asta. Oricum, termenul limita pe care mi l-am autostabilit ar fi vara viitoare...paa atunci am timp sa-mi programez sedinte de psihoterapie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina32

[quote]citat din mesajul lui leeloo2004
[Dar noi ne-am obisnuit - e ceva de genul "the more the merrier" asa ca mi s-ar parea ciudat sa dormim doar noi singuri...

Daaaa....si mie mi-e drag cand ma ia in brate si se baga in sufletu meu...macar ca de multe ori dorm cu capu pe noptiera, si nu pentru ca ar fi patul ingust...de fapt ar trebui sa fiu eu in primul rand pregatita sa-l trimit in camera lui...si speram la niste idei/metode care au functionat la voi...linistitor e faptul ca nu-s singura in situatia asta. Oricum, termenul limita pe care mi l-am autostabilit ar fi vara viitoare...paa atunci am timp sa-mi programez sedinte de psihoterapie

Eu iti urez succes... am avut cred vreo 2 termene din astea limita (ultimul a fost cind ne-am mutat in iarna trecuta) si nu am putut respecta niciunul...de asta nici nu am investit in paturi pentru camera lor, ca dadeam banii degeaba...

Roberta - multumesc de reteta, o sa o fac in weekendul asta sa vedem cum iese!

Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Carmen, nuuuu..., am facut-o aseara la 10 :)

Matei doarme in patul lui dar lipit de patul nostru.
Pana acum nu a avut camera lui si nu m-am zbatut sa il fac sa doarma singur. Acusi speram sa ne mutam si ii tot bag in cap ca va dormi separat "ca baietii mari".
"Mami, acolo ma joc si dorm cu voi"

Mergi la inceput