Copilasi de Iulie - August 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
g_ioana spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!
La multi ani cu sanatate si noroc ariciului!!! Leeloo sa-ti traiasca cavalerul!!
Noi nu avem nici un sarbatorit in colectiv...vremea este supernashpa....mohorata si rece...sunt in zona cu ore muulte si ganglionii umflati
hai pupicei
corianai spune:
Va pup,
La multi ani Tudor Gabi sa-ti traiasca ariciul, multa sanatate si noroc si sa aveti vreme buna si o petrecere reusita. Asteptam pozele!!
La multi ani si pt Constantini si Elene
Multa sanatate Ioana si Radu
Rox spor la trebi!!
Daria si eva vrea tv si laptop personal de ziua ei... ne mai gandim... io nu prea incurajez activitatile astea, dar daca n-o fi de ales
Va multumesc pt filme... cel cu epoca de aur as vrea tare mult sa-l vad...
Io am o zi infernala, pranz la firma pt care lucrez apoi discutii, apoi inapoi la universitate la un doctorat, plus ca e ultima zi de masuratori, sper!!! si sunt tareee stresata...
Un we frumos va doresc
szivarvany spune:
TUDOR
tuturor ce-si serbeaza onomastica azi !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
carmenp spune:
la multi ani, tudor!
gabi, sa`ti traiasca ariciul si petrecere frumoasa cu soare si voie buna!
la multi ani, c-tini si elene!
cristalina spune:
La multi ani Tudor!
Sa-ti traiasca ariciul Gabi si sa fie sanatosi si voiosi amandoi voinicii!
La multi ani de sf. Constantin si Elena!
Noi avem multe Elene la servici, deja mi-a crescut glicemia :))
In alta ordine de idei, ieri Maria a facut pe ea de doo ori Imi venea sa o bat!! Pur si simplu uita sa se duca la toaleta!
Ce e mai grav e ca eu imi racesc gura de pomana, ea zice "bine bine, am inteles, am inteles" dar cu juma de gura si jucandu-se in legea ei acolo...
Ma duc sa impart cadouri si flori...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Si Stefan a facut ieri pe el.... au fost la Muzeul Satului, s-a dus cu toti copiii la toaleta dar nu a facut nimic si cind sa-l urce in autocar a facut pe el... zau daca-l inteleg....
Roberta - bafta!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Deci mai sunt si altii care mai scapa pe ei... eu credeam ca numa la Eva se intampla. Ea acum la gradi e foarte atenta, dar seara acasa cand o indes eu cu tone de lichide nu se controleaza chiar asa bine. Da n-am ce-i face, mi s-a tot spus ca singurul fel in care pot incerca sa o feresc de infectii e sa bea foarte mult, si cum numai seara suntem impreuna, bea saraca pt toata ziua...
Am uitat... ieri i-a cazut primul dinte!!!erau la plaja in gradina fetele mele si l-a scos cu batul de la o acadea... Mara zice ca ii curgea sange dar era happy, apoi l-a scapat in iarba si ainceput sa planga... noroc ca l-a gasit Mara, ca apoi a fost asa de fericita, il are cu ea in cutiuta sa-l arata la gradi. Am scapat si io neste lacrami de emotie cand mi-au spus... am devenit sensibiloasa ca o baba mai nou ma emotionez si la filme... acu vine Carmencita si zice ca asa incepe treaba...
cristalina spune:
Ce e ciudat e ca noaptea nu face pe ea, mormaie pana o auzim si ne ducem sa o luam de mana sa o punem sa faca pipi....(ca doarme pe ea si nu e in stare sa se duca singura). Numai ziua cand se joaca
La gradinita nu a facut, s-a tinut si a facut pe drum, adica fix in mijlocul oficiului postal, ca ma dusesem sa platesc o chitanta...fara preaviz .
Explicatie "nu era toaleta acolo, asa ca pe primul pipi l-am trimis inapoi dar apoi s-a intors mai mult si nu am mai avut unde sa il tin!!!"
Mie cand mi-a zis inainte sa plec in Grecia ca i se misca un dinte imi dadusera lacrimile...Cand au crescut asa de mari?!?!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Am gatat sedinta, cu brio, zic eu... am stat pana la 3 dimineata si "mi-am facut temele".
Eu am fost marti cu Matei la dr. si am spus ca se scapa pe el. Doctorita mi-a dat un tratament medicamentos (nu mai retin exact cum se numesc pastilutele) dar cand am citit prospectul, am decis sa nu-i dau deocmadata, sa il urmaresc intai o perioada, sa vad in ce conditii se scapa pe el. Nu am fost multumita de diagnosticul de enurezis, la el sunt episoade razlete, noaptea cred ca doarme foarte adanc si face in pat doar daca e foarte, foarte obosit sau cand adoarme mai devreme decat de obicei si probabil ca spre dimineata deja ar cam fi timpul normal sa mearga la toaleta si mai scapa cate un pic.
Nu pot sa zic ca ma bucur ca mai fac si altii asa, dar ma mai linistesc cand aud ca si alti copii mai au accidente
Ioana, hai la noi la birou, avem 3 sarbatoriti si muuuuuuulta ciocolata :)
ina32 spune:
Si Radu mai face pipi pe el....doar noaptea....doarme f adanc...Acum doua zile i-am scos si lui primul dinte...l-am dus la dentist pentru ca se misca de vreo 3 saptamani si incepuse sa-i creasca celalalt in spatele celui de lapte. L-a pastrat o zi sa-l arate bonei iar azi nopate a venit zana maseluta Aceeasi nostalgie si la noi...si mirare...cand a trecut timpul
Acu' ma innebuneste cand vine o data ziua lui. A vazut o bicicleta cu rampa (o chestie mica si scumpa) si ii trebuie neaparat.