Copilasi de Iulie - August 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Robi daca-i multa cioco vin si io!!!
Meii a mea nu face pp deloc noaptea, cred ca de vreo doi ani, desi bea foarte multa apa dupa amiaza si in special inainte de culcare....si nici nu se scapa pe ea....da' mie mi se pare ca face cam rar...
Da' stam cam pe uscat,n-avem nici o sarbatorita prin zona...Carmencitaaa nu erai si Lenutza parca?.....io dau un ceai cu miere in cinstea surorii si cumnatului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, vazui ca's plingeri pacilea ca e cam pe uscat vinerea asta de sarbatoare, asa ca iote de la mine tot ce doresc duamnele, poftiti ca baru-i deschis si la discretie - io am doo Elene, mama mea (sa-mi traiasca mult si cu sanatate ) si nepoata mea cea mare !! Asa ca poftiti, intrati, avem di tati !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si LA MULTI ANI aricelului Tudorel, , sa creasca mare si sanatos si sa se bucure de viata lunga si linistita alaturi de cei dragi ! [ !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Cuscreeloo noroc cu tine...hai sa-ti traiasca mama si nepoata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar.

Gabitza, sa-ti traiasa mare feciorul cel mic si sa-i vezi pe amandoi barbati!

La multi ani cu numele de Costel si Lenutza! Io's oleaca trista, bunica era Elena...

Gata trainingul - de fapt mai e si maiine, da' plecam la Tg de Jiu... De acu' incepe numaratoarea inversa: joia viitoare am simulare de examen - 3 ore - o sa fiu zombi. Si am vreo 70 de probleme de facut (contra cronometru) pana in 14 iunie...

Cori - mult spor! Si multa putere!
Alice - sa-ti traiasca! Cam rarutz in ultima vreme, sunteti ok?
Daria - spor la mariri de salarii! Noi avem 2 TV-uri in casa da' numa ala de la noi din dormitor mai e functional. La baieti in camera n-am de gand sa iau prea curand...
Roxa, spor cu mutatul!
Sanatate tuturor, mici si mari!
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Tudor!
Distractie placuta maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mey..si ploua,ploua..pana azi a fost super ok, cazare super..peste cam nu prea..nu simt ca am cupil..toata ziua ori pe balta in barca ori pe mal la pescuit ..broaste..da ati citit bine..
de azi dimineata insa toarna.Luca este singur in camera la DVD player..

La multi ani celor ce-si serbeaza ziua!
La multi ani Tudorel!!!

Robi felicitari...eu ma repet pt enurezisul noctur socrul meu foloseste acupunctura..
Irina dar ce-a avut Raducu?
Simo nu am mai reusit sa ne gasim la tel..cand eu ..cand tu..Noi suntem si vom ramane prinsi ..forever...intre 2 lumi..Dupa rezidentiat daca nu se leaga aici vindem tot si plecam poate in UE...si mai sper ca Luca sa poata studia in Europa si sa ne mutam si noi dupa el
'Rox spor la treaba!!..nu va invidiez..

ma duc la papa bun..peste evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu si Philip am fost la alergat azi si am castigat medalii amandoi:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Felicitam medalioshii frumosi...l-am admirat si pe Nick ...a crescut mare,deja si-a dat drumul la piciorushe,superb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

A reusiiit

Andreea&Philip, sunteti extraordinari !!!

Leeloo, asteptam pozici, daca vremea la voi a fost ca la noi, ati avut o petrecere pe cinste

Si cateva poze daca nu ne=ati vazut demult
http://family.webshots.com/album/574091854FvzPIA?start=60

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput