Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
ellanik spune:
Andira ..misto faza cu tricoul motociclistului!
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Si Geo are caciulita noua Andira.facuta de bunica pt ca mamica se pricepe mai bine la sudoku in parc.Am pus pozici noi.
Asteropi ia poze sa-i mai treaca dorul de fii-miu fiicei tale.Uite-l cat e de fermecator manca-i-as bucile fetzei.
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Mai dar voi dormiti toate????Cand sa ma conversez si eu...n-am cu cine!
Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
bobita2010 spune:
Miria Cristina - nu te agita cu laptele prea rece - si noi mai mancam lapte si nu-i bai ca ai asteptat 30-40 min - cel putin asa a spus pediatra noastra, cat despre tusit, ni se mai intampla si noua - tuseste de vreo 2 ori la rand, prima oara m-am speriat, acum mi-a trecut , asta e , al meu isi mai drege si vocea, sau cateodata doar are senzatia de tusit isi tuguieste buzele, apoi ii trece = atata timp cat mananca, nu are nas infundat au altele - e ok
A, si mai am o rugaminte - de unde ai luat hainutzele - poate ca ai scris tu in urma, dar n-am rabdare sa caut acum
In ceea ce priveste temperatura, nici eu nu am luat-o pana acum, poate incerc maine, dar nu in funduletz ca nu ma lasa inima
REbiana, daca mergi la operatie - multa, multa sanatate
mami de Matei (23.03.2010)
cenia spune:
Salutare
da eu cu cine sa ma mai conversesz daca sunteti e celalat tarm al oceanului?
fetelor imi pare rau de schimbarea legilor, aiurea. eu aici eram uimita tare ca nu da nik la copii, nici macar asigurare medicala, trebuie sa platesti tu tot. doar daca esti sarac iti plateste statul vaccinele si laptele praf si apoi ceva mincare pt bebei. asta e capitalismul si mi-a venit greu sa ma obisnuiesc, aveam impresia ca e datoria statului sa se ingrijeasca si de micii cetateni!
dar sunt asociatii non profit care se ocupa cu ajutorarea mamicilor, am vazut ca string haine, pampersi, pt a fi donate, deci nu e la nivel national, ci societati de binefacere.
noi am facut binecuvintarea, am terminat, gata, suntem fete mari!
noi avem inregistrat serviciul de binecuvintare pe site-ul biserici, cine se plictiseste il poate vedea aici: http://vimeo.com/11624969
v-am zis ca noi nu suntem ortodocsi.
am scapat de durere la coloana , azi m-a luat iar.
eu as fi optat la ultima fata sa nu ii mai fac vaccinele, deja cunosc mamici care nu au facut nici un vaccin la copil. mi-e frica de ele si cunosc cazuri cu efecte adverse. eu am facut din nou toata schema de vaccinuri la baiat cind am venit in America, ca nu corespondea cu ce avea in ROmania, deci nu va faceti griji daca aminati vaccinele, sau nu le faceti. zic si eu ca sa va ridic moralul.
pt febra provocata de vaccinuri, aizi zice sa dai paracetamol inainte de vaccin ca sa contracarezi febra. e o idee buna sa dai inainte de vaccin si nu dupa.
o sa pun si poze dar deocamdata am putina treaba.
see ya
bobita2010 spune:
Am uitat sa va spun in ceea ce priveste piciorusul nostru, vineri dam gipsul jos, si gata am terminat cu ele, ca saracutzul de cand s-a nascut a tot schimbat gipsurile si trecem pe ghetute speciale
cu D-zeu inainte sa fim sanatosi
vreau sa va spun ca moatza mea a inceput sa manance la 3.5 si chiar 4 ore (de vreo 2 zile) - ne facem baietzei mari si parca nici somnul nu mai este asa agita, dar peste noapte nu doarme pe spate si pace, daca vreau sa-l trezesc il pun pe spate si gata , in schimb cand pe stanga, cand pe dreapta , iar ziua stau de paza si il las sa doarma si pe burta ; doarme pe spate f. putin in reprize scurte si in carucior cand iesim afara
pentru fata cu gemenutze , nimeni si nimic nu o poate consola pe biata mama (si eu am un inger, ma gandesc la el mereu dar ii multzumesc lui D-zeu ca ne-a dat minunea pe care o avem acum) , mai ales ca le si dorea atat de mult, poate doar cea mica sa fie o mare luptatoare si sa-i aline un pic durerea
Doame ajuta!
pe toata lumea
kossir spune:
Seara buna,
Multumim fetelor de urari si de complimente, sunteti niste dragute Nu vreau sa nominalizez sa nu uit pe cineva .
Mai da ce copilasi dragalasi avem noi aici. Asteropi este domnita eleganta, Maya e dragalasha si seamana cu mamiii, la fel bebe Geo, bucatica rupta Ella si e un dulce de nu se mai poate si s-a schimbat mult in ultimul timp, iar de bascute, shepcute, beretute, caciulite........ Erik e serios el asa si frumushel si el seamana cu mamica lui .
De fapt mi-e greu sa gasesc cuvinte pentru toti. Unul mai frumos ca altul. Si mamici mandre si imbracati care mai de care
Dayanara da aia era rochita de la aniversarea de o luna. I-a ramas mica demult.
Rebiana sanatate multa. Poate "ratezi" operatia asta . Doamne ajuta.
Child noi avem pozele pe webshot. Am sa incerc sa le pun si pe picasa, doar ca stau prost cu timpul . Merci de site. Eu facusem comanda in alta parte, iar acum mi-au dat raspunsul. Cica l-au trimis. Doar ca acum am vazut multe detalii, eu nici nu stiu la ce am facut comanda . Stiu doar ca e wrap si e rosu, dar o fi elastic, rigid .
Oana si Miria frumoase hainute aveti voi acolo. Ma gandesc sa fac si eu comanda in vara? Ma uit si eu pe site cand am ceva timp
Va pupic noapte buna!!!!!!
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Freedelia pe unde umbli?
Parca a avut botezul fetelor, nu? Ce poze ati vazut voi, cele vechi, sau am pierdut eu ceva?
Castelanaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/kosscar
EVAMIKA spune:
Salutare!Revin si yo dupa o saptamana de absenta.In primul rand multumesc fetelor pt condoleante si cuvintele frumoase...din pacate oamenii dragi noua dispar atunci cand nu te astepti iar noi suntem luati de iuresul vietii si uitam uneori sa ne vedem cu cei dragi.....asa ca mi-am facut curaj si am fost cateva zile acasa la parinti si a fost super...m-am odihnit si m-am relaxat un pic, iar mama m-a rafatat cu tot felul de bunatati....e pt prima data cand parasesc Bucurestiul dupa ce am nascut si chiar simteam nevoia sa ies un pic.I-am cumparat piticei o scoica ptr masina dar nu pare prea incantata...dc doarme sta in ea, dc e treaza urlaaaa:( :(...nush cum s-o conving sa stea in ea...Sincer mi-e teama sa stau cu ea in brate in masina mai ales la drum lung si am zis ca scoica e mai safe...
Am reusit sa frunzaresc cat ati butonat zilele astea.....despre CM si mie mi-a venit si-mi venea sa-mi dau palme....speram ca dc alaptez sa vina mai tarziuufff...luni merg la doctor sa vad dc e totul ok.
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#
bobita2010 spune:
Cenia am vazut buburuza - ca tot n-am somn - f. cumintzica si linistita sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea