Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
vladimirescu spune:
Rebiana, imi pare rau de problema ta cu litiaza biliara ! Sanatate multa!
Eu am facut acum vreo 15 ani operatie laparoscopica si mi-au scos colecistul (aveam 2 bile mari in el din piatra). Am stat 1 zi la terapie intensiva si a 2-a zi mi-au dat drumul acasa. E o operatie usoara, mai usoara ca cezariana. In citeva zile te misti normal ca mai doare f putin. N-o sa ai voie in schimb o vreme sa ridici copiii in brate, din pacate... Dar daca e sa ai vreo operatie, asta e cea mai usoara din toate, asa ca ai curaj!
Scuze, nu am citit tot din urma, mai am de recuperat citeva pagini...
honeybaby spune:
Oana - l-am vazut si eu pe Eric. Dulce rau
Fetelor multumim de complimente.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Am venit din baie direct aici ca iar uit.
Delia ce mi-a placut poza in care dormeau toti copii in pat iar Jodie era cu suzeta in gura ca un bebe mic. In urmatoare poza, pac, in fusta, dres si pantofiori ca o domnisoara . Super tare @@
Acum pun pozele in 2 locuri
http://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/Bebeluna/bebelunici%20-%20prima%20luna/
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
bluekidoo spune:
Banc
O tanara vine la doctor cu un bebelus in brate.
-Domnu' doctor, cred ca e bolnav. Desi mananca bine, a pierdut 300g in
ultima saptamana.
-Nici o grija, rezolvam, zice doctorul.Suge la piept sau ii dati lapte praf?
-De la piept, domnule doctor
-Aha, atunci va rog sa va dezbracati ca sa va examinez.
Tipa isi da bluza jos, arunca si sutienul. Doctorul ii palpeaza sanii, o mulge, examineaza indeaproape sfarcurile si, in cele din urma, nedumerit, pune gura si suge de la ambii sani.
Apoi, radios, pune diagnosticul:
-Bineinteles ca slabeste copilul, dumneavoastra nu aveti lapte, doamna!
-Normal, zice tipa. Eu sunt matusa lui, dar oricum, imi pare bine ca
am venit cu el azi!
==========Din Armata=========
1. Fruntasul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca a fost gasit cu o persoana de sex feminin la gardul unitatii in loc sa fie in pat...
2. Sergentul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca imitand vocea locotenentului Ionescu a urlat ca un bou...
3. Instructia domnului medic militar Ionescu, cu tema "Cum raman sanatos" se amana pe motiv de boala...
4. Bagati la tartacuta, regulamentul nu poate fi incalcat absolut niciodata, cu exceptia situatiilor prevazute de regulament!
5. Sa nu mai prind picior de soldat nebarbierit prin unitate!
6. Mai rahat, nu mai misca in formatie ca te mananc!
7. O mana criminala a dat cu piciorul si a spart chiuveta!
8. Am auzit un zambet in formatie!
9. Bateti trei pasi si incepeti sa cantati cu stangul!
10. Sa nu mai prind televizorul mergand noaptea prin camera!
11. Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, si va puteti nota. Uite asa ca mine...
12. Aveti grija la pragul ala de sus. Daca va dati cu capul de el ramaneti prosti pe toata viata. Si eu m-am dat de trei ori, de aia stiu.
13. Unuia i se face morala in fata plutonului:
- Aveti in fata un magar si un porc... (urmeaza mustruluiala si la sfarsit)... treci la loc in formatie magarule!...
14. La instructia de front, dom' plutonier ordona: "Pluton, alinierea in front cate unul! Pentru verificarea bocancilor, ridicati piciorul drept!" Unul dintre soldati ridica, din greseala, piciorul sting, la care dom' plutonier, vazand si un bocanc stang ridicat, striga imediat:"Ba, care ai ridicat amandoua picioarele?"
15. Sergentul catre soldati: "Trebuie sa tineti dusmanul tot timpul in ochi... Ce te holbezi asa la mine soldat!?...."
16. Dupa dus: "V-ati parfumat ca niste curve! Numai nevasta-mea si fiica-mea se parfumeaza asa.!!..
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
CoriMami spune:
Nu se poate, aici este concurs de Miss!
Maya imbracata in marinareasa...e frumoasa-frumoasa, dar m-a distrat poza in care se vede ce mari ii sunt dresurile.
(nici noi nu gasim dresuri mici-mici, alea cu care am pozat-o in rochitza le-am primit "de bogdaproste" gata uzate de la un bebelus, in rest am 7 feluri de dresuri pt ea, noi dar prea mari)
Si Asteropi cu rochitzele alea shic si pantofiorii aia eleganti...hmmm, si freza cu breton, pai pe cine sa mai aleaga Eric, sau Geo?? (ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin).
Am spalat, hranit , culcat copilul si acum ma delectez cu un ceai Rooibos si ma gandesc la botez, ca e duminica viitoare si am muulte de pregatit.
ps: Delia, ti-am admirat pozele frumoase cu cei 3 copilasi dulci, dar mi-ar place o poza cu Jane in wrap
Pupici
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
ellanik spune:
Cori si eu ma tratez cu Rooibos.Mmm ce bun e!Petala deci a trecut cu bine peste vaccin.Ciorapei exact pe masura gasesti la ZaraKids
Oana pup frumosul!
Asteropi,shucara rau fii-ta!Are freza ca a lui Geo...inflacarata cu motz.
Rebiana sotul meu si-a scos piatra cu laser tii minte in noiembrie si a plecat dimineata si a venit seara acasa nou noutz.Intereseaza-te.A propos am iesit si noi seara afara.In marsupiu.Boier Bibescu a dormit tun.
Irinabobe am vazut ca intrebai de efectul vaccinului...trebuie sa ai rabdare ca cica dureaza ceva pana apare semnul adica acolo....ce ii coace.Poate sa dureze si o luna-doua.
Bey gagici nu va mai stresati cu temperaturi luate.Eu am luat o singura data temperatura maimuticii si asta pt ca eram curioasa cum functioneaza suzeta-termometru.Si nu va mai stresati cu luatul in greutate ca bebicii sunt ok toti.Primul semn ca sunt bine e daca are pofta de supt/mancat apoi daca se odihneste si daca zambeste....si daca ia in greutate...eu pe al meu il simt la coloana ...m-a cocoshat de tot.Asteropi baiat bine crescut ia ochioasa ta.vezi ca socroshenia de mine are pretentia sa lasi fetii parul lung ca asa-i mishtoc.
Pup restul gastii.
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
andira spune:
Hai sa va zic si eu inscriptie tare pe tricou de motociclist (mi-a zis-o sotul, a vazut-o la unu').
Stiti textele alea cu "if you can read this, you are too close" - ei, motociclistul avea un tricou pe spatele caruia scria "if you can read this, the bitch fell off" .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Oana - ce baiat mare ai! si ce-i povesteai de casca asa ochisorii?
Tare expresiv, si mi-au placut pozele cu el pe burtica, parca asa vezi cel mai bine fata bebelusilor...
Imi place leaganul, se misca singur - incontinuu asa?
andira spune:
Honey - am vazut si pozele tale, seamana cu tine leita, sau mi se pare mie?
O sa fie o frumoasa si o cocheta, din cate vad. Foarte frumoase hainutele, de unde le-ai luat?
PS - m-a amuzat teribil poza aia cu "baitza... unde e tzatzaaa"
andira spune:
Si pt ca am senzatia ca vorbesc singura, de nebuna pe aici, va salut si ma duc la culcare .
Azi am reusit performanta sa-i fac o caciulita lu' fii-mea in cateva ore, pt 3-6 luni, in dungi portocalii, roz si albe.
Va pun poze zilele astea, mi-a placut asa mult ca vreau sa-i fac si cu verde in loc de roz, sa vad cum iese.
Noapte buna!