Gravidute cu trombofilie -cap2-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata burtici!
Sa stii ca nici eu n-am simtit-o pe Diana zilnic, asa e la inceput, la mine trecea si cate o saptamana fara s-o simt, nu-ti mai spun ce ape ma treceau in perioada aia Totul va fi ok, stai linistita
Eu mi-am facut programare pt eco pe data de 15, azi m-am simtit chiar bine, nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu...
Ieri mi-am luat Clexane pe 2 luni compensat 100% si mai am ramase vreo 15 fiole de data trecuta, deci deocamdata sunt acoperita.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

kitzy,se poate lua pt 2 luni deodata?

mami de , premiata la concursul de dans 22+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Letzy, intr-adevar sunt foarte bucuroasa de cele doua fetite. Amandoua au avut greutate mica la nastere (prima 2,840 iar a doua 2,640). Cea de-a doua avea la sapte luni da sarcina 1,700 conform ecografului, iar in ultimele doua luni a pus doar 900 g. Cu doua saptamani inainte sa nasc am aflat ca sora mea geamana are trombofilie din cate am inteles eu ereditara. Are, dupa cum spuneam, mutatiile MTHFT heterozigote.Atunci am inceput sa ma gandesc ca poate si eu le am dar stiam ca dureaza destul de mult analizele si nu mai aveam timp sa le fac. Din fericite totul a fost bine pana la urma. Cand am nascut ma intreba un asistent ce greutate a avut primul copil si cand i-am spus ca 2,840 m-a intrebat el pe mine de ce a fost asa mica?! In loc sa imi spuna ei mie de ce a fost asa mica... Nu si-au facut nici o problema pe perioada sarcinii, desi tot timpul imi spuneau ca nu am uterul marit pentru varsta respectiva a sarcinii. Si nici eu nu stiam despre boala asta, asa ca numai Dumnezeu ne-a ajutat sa fim bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Danny da, se poate scrie reteta si pe 3 luni, dar cu criza asta cred ca nici o farmacie nu-ti da pe 3 luni si pe 2 luni e cu semnul intrebarii, depinde de fondurile fiecarei farmacii. Eu am avut noroc.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

letzy ma bucur ca te-ai mai linistit si ti-a dat micuta ta de stire ca e bine!
in legatura cu clexane...si eu am luat compensat 100% pe luna acesta...sper sa gasesc si luna viitoare.o sa incerc si eu sa iau pe 2 luni...bine ar fi daca mi-ar da, ca as fi mai linistita.
antoemma sa-ti traisca fetitele si sa creasca mari si sanatoase!
kitzy succes la eco pe 15....abia astept sa merg si eu, mai am un pic, pe 7 il vad pe bebe meu la eco!
pupici

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Letzy, si eu am trecut prin momente de panica cand nu l-am simtit pe bebe si am decis sa mai fac o investitie : mi-am cumparat de la ANGEL, aparatul de ascultat zgomote fetale ( Angelsounds). L-am comandat de pe internet cu aprox 250 ron. Acum recunosc ca nu-l mai folosesc, dar atunci mi-a fost util.Se aud bataile inimii si miscarile pe care tu nu le percepi pentru ca nu te atinge.( se aude cum inoata).Citeste despre el pe internet si hotaraste singura daca merita sa-l cumperi.Sunt convinsa ca totul e bine, dar suntem prea speriate ca sa realizam singure acest lucru! Sanatate si multa bafta pentru toate mamicile, viitoarele mamici si aspirantele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Va multumesc mult !
Azi cand am stranutat mai tare a facut cateva piruiete mititica de m-a dus in al 9lea cer!
Terry chiar ma gandeam la tine ca mai ai atat de putin!
Cat despre Angelsaunds i-am povestit sotului despre el dar nici nu vrea sa auda.Zice ca o stresez pe bebita degeaba.Oricum eu sper sa devina si ea mai activa.Eu i-am povestit ca o asteapta o bataita daca ma mai supara

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, cele care ati avut probleme, de unde ati primit concediu medical? De la cabinetele particulare dau medicii concedii in cazul in care observa probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Letzy, ma bucur daca reusesti sa nu te mai stresezi! In scurt timp o vei simti zilnic, in special cand te intinzi si esti relaxata! Eu il simt si cand sughite( bineinteles ca m-am speriat pana am inteles de ce simt loviturile atat de ritmic)Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Fetelor, cele care ati avut probleme, de unde ati primit concediu medical? De la cabinetele particulare dau medicii concedii in cazul in care observa probleme?

Eu stiu ca concediul medical il da medicul de familie dupa recomandarea medicului ginecolog(o scrisoare medicala).Sau daca persoana a fost internata in spital primeste la externare concediul.Nu stiu prea multe ca nu m-am lovit de problema asta.
Eu ma rog sa fiu in stare sa merg cat mai mult la servici ca altfel...dar daca as avea vreo problema clar bebita e cea mai importanta.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

17+

Mergi la inceput