Gravidute cu trombofilie -cap2-
Raspunsuri - Pagina 8
didiloo spune:
of antoemma...intr-adevar e un efort destul de mare sa mearga 3 ore pana la bucuresti. si eu am ambele mutatii mthfr heterozigote si dna dr. mi-a dat sa iau clexane tocmai pentru a sscapa de hematom...am inceput cu clexane de 0.4 si dupa un timp cand a vazut ca nu se micsoreaza am facut 2 pe zi de 0.4 si atunci au inceput incet sa se resoarba...doamne ajuta sa fie bine sora ta. sa stea cat mai mult in pat, sa se odihneasca. bine ar fi dac aar raspunde dna uscatescu la mail.
28+
didiloo spune:
aaaa...si am uitat si la mine era dezlipita placenta pe o treime dn suprafata. eu sper sa fie bine!
28+
letzy81 spune:
Eu cel putin Aspenterul l-as lua zilnic sa nu mai zic ca mi-as face si Clexanne de capul meu!
Am si eu o mare nedumerire,luni am simtit bine miscarile lui bebe,marti la fel,ieri mai putin si azi nu sunt sigura daca am mai simtit.
Voi ati patit asa ceva?Sa fie doar paranoia?
Tocmai miercuri ma duc la echo...
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
17+
letzy81 spune:
Off si da,eu m-as duce de urgenta la Dr Uscatescu!
Din pacate sunt atat de putini ginecologi care dau Clexane in sarcina!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
17+
didiloo spune:
letzy eu zic sa nu-ti faci probleme ca nu l-ai simtit pe bebe o zi, inca nu il simti foarte bine si eu la inceput nu-l simteam mereu...intr-o zi asa griji mi-am facut ca nu il simt, ca am tot mancat ciocolata sa-l stimulez
, probabil au zile cand sunt mai activi sau mai putin activi, dar cum sunt inca micuti nu-i simtim atat de bine.
28+
letzy81 spune:

N-am stiut de ciocolata,ma duc sa caut pt maine ca in seara asta maxim o inghetata vafa!![]()
Multumesc mult!Am tras mai devreme o repriza de plans
!
17+
antoemma spune:
Letzy, eu am doua fetite, una de 5 ani si una de aproape 3 luni. Si eu aveam zile in care abia simteam vreo miscare si incercam sa beau ceva dulce (chiar si cola) sau ma asezam in pat pe spate ca asa simteam cel mai bine miscarile. Tin minte ca si pe la 6 luni erau zile in care o simteam doar seara si eram foarte ingrijorata, dar a fost totul OK. Oricum, mi-a fost frica pana cand am nascut, pentru ca la ultimul control facut in maternitate m-au pus la un aparat ca sa vada ritmul cardiac si abia au reusit sa-l perceapa. Aparatul era foarte vechi si neperformant dar eu am tras o spaima...
danny1 spune:
letzy,nu-ti fa griji.nici noi nu suntem in fiecare zi atat de energici,nici ei nu sunt robotei.uneori dorm mai mult.si e f mic.uneori chiar dacse misca,nu-l simti.
de ciocolata nu stiam.si acu 2 zile mancasem un aintreaga.de atunci misca bebele de credeam ca iese din burtica.o fi de la ea?sau e bucuros ca ne-am intors acasa.![]()

mami de
, premiata la concursul de dans
22+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
letzy81 spune:
Va multumesc mult!
Mai m-am linistit ca a dat mititica(acum sper sa ramana fetita
)ceva semne in dimineata asta.Azinoapte mi s-a parut ca o simt ca mai am obiceiul si adorm si pe burtica si probabil o ingramadeam toata.
Dar ieri m-am panicat tare si m-am pus pe plans de numai stia sotul ce sa faca.Vroia sa mergem la spital dar eu am medicul in Bucuresti si nu am vrut sa merg in Ploiesti.Dar daca insista un pic sigur ma duceam de ziceau aia ca nu-s sanatoasa.
Voi cum stati cu proviziile de clexanne?
Eu am pt toata luna iunie dar peste 2 sapt incep cautarile!
A reusit cumnatul meu(farmacist) sa-mi faca rost dar acum zice ca nu stie daca poate in continuare.
17+
letzy81 spune:
Antoemma sa-ti traiasca fetitele!
Cred ca esti o mamica implinita!
17+