Gravidute cu trombofilie -cap2-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, ati avut cumva sangerari vaginale sub tratament cu aspenter, la inceputul sarcinii (saptamana 6)? Oare trebuie intrerupt tratamentul sau trebuie inlocuit/completat cu Clexane? Nu stiu daca am inteles bine: Kitzy ai avut astel de probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

antoemma si eu am avut sangerari chiar in saptamana 6, care apoi s-au mai repetat de cateva ori, la mine au fost cauzate de hematom.Luam si aspirina de 100 iar dupa ce mi s-a desoperit hematomul am inceput sa iau si clexane. dar cel mai bine iti spune un medic....
letzy intr-adevar incet- incet trece timpu, noi nu ne grabim, doar sa se dezvolte bine bebe si sa vina pe lume sanatos si la vreme. sa ne spui si noua ce anlize ti-a mai dat sa faci.
eu pe 7 iunie merg la eco si o sa vad atunci ce imi mai zice. ma gandesc ca imi va opri si aspirina...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

mai fetelor voi cum ati reusit sa convingeti mmedicul sa va dea clexane ? ca eu am mtfhr, 3 sarcini pierdte si mi s-a dat doar aspenter, femibion, omega3, etc...
doctorita avram de la coltea da oare clexane pt fetele cu mthfr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eu am fost la Fundeni la dr Uscatescu,mi-a dat scrisoare medicala pt medicul de familie iar medicul de familie imi da reteta lunar.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

17+

Mergi la inceput

Aveti cumva idee cat ar trebui sa fie INR-ul sub tratament cu aspenter? Sora mea are INR-ul 1,17, iar intervalul optim apare la Synevo 0,85-1,15 cu Trombostop 2-4.. Oare este prea mic? Restul indicatorilor par a fi in interval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Antoemma eu am sangerat in saptamana 5, eram inca pe Aspenter, mi s-a pus diagnosticul de iminenta de avort si a doua zi am si inceput tratamentul cu Clexane si de atunci n-au mai fost probleme. Mie dr mi-a spus ca daca iau Clexane sa nu mai iau Aspenter.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 8+

Mergi la inceput

Kitzy, exact asa i-a recomandat hematologul si surorii mele, dar ginecologul a zis sa nu inceapa asa devreme injectiile si sa continue tot cu aspenter. Maine se va externa din spital si va merge la hematolog cu rezultatele analizelor. Probabil va incepe Fraxiparine pentru ca nu gaseste in oras Clexane. Tu stii daca o sa mai iei pe viitor aspenter?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu stiu, n-am mai discutat cu ea pe tema asta. Deocamdata o sa merg pe Clexane pana nasc, dupa-aia nush.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

jasmine mie medicul ginecolog a hotarat sa-mi dea clexane

28+

Mergi la inceput

Fetelor, va spuneam ca sora mea a avut ceva sangerari si a fost internata in spital. Acum s-a externat pentru ca s-a oprit sangerarea si a fost la hematolog dar nici acesta nu a vrut sa ii dea Clexane pentru ca a zis ca daca este o usoara dezlipire a sacului ovular (asa cum s-a vazut la ecograf), dandu-i Clexane risca sa ii provoace un hematom?! Nu mai stiu ca sa inteleg pentru ca vad ca unele dintre voi au primit Clexane tocmai pentru ca sa dispara hematoamele. Ea are mutariile MTHFR heterozigote si proteina S la limita de jos, si acum i-a spus sa ia doar un aspenter la doua zile. A pierdut anul trecut doua sarcini la 8 saptamani, oprite in evolutie. Mai ia Medyn forte, vit E, duphaston, no-spa... Nu stiu, sa fie tratamentul asta suficient? Ar vrea sa mearga la dr. Uscatescu dar nu stie daca ar trebui sa faca acum asa un efort, tinand cont ca nu e din Bucuresti si ar avea de mers cam 3 ore cu masina. Si vad ca la mail-uri nu raspunde...

Mergi la inceput