Gravidute cu trombofilie -cap2-
Raspunsuri - Pagina 6
danny1 spune:
felicitari kitzy!
fetelor,pe mine ma innebunesc ecografiile(bdp,cc,co).la toate dimensiunile ne iese o intarziere de aproape o sapt,cu exceptia femurului care e peste.stiu ca un copil nu e cozonac sa creasca dupa carte.doct zice ca suntem super,mai ales acu ca rezistenta e ok si aceasta dif era inca de la inceput.o fi un copil subtirel si lungel.
voi sunteti chiar in grafice sau mai mari?
eu va pup,sper sa va regasesc cu bine ca plecam in concediu pana in 2 iun.aveti grija d evoi si de bebei.paaaaaaaa
mami de
, premiata la concursul de dans
20+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
letzy81 spune:
Danny m-am uitat si eu pe echo de miercuri si sunt numai prescurtari in engleza....nu inteleg prea multe.Oricum concluzia e ca Soricica e mai mare cu 5 zile fata de UM(dupa ovulatie cu 3 zile mai mare) si au mai scazut si RI,pe stanga=0,51,pe dr o,60.Ginecoloaga zice ca e bine cu toate ca la 15 sapt nu sunt relevante RI.La Fundeni merg dupa 1 iunie.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
15+
letzy81 spune:
Ce mai faceti?
Nimeni nu da niciun semn?
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
16+
oxy80 spune:
Buna fetelor, azi am intrat in s17 si nu credca am simtit nici o miscare a bebelui pana acum ;luni merg la eco, cu emotiile obisnuite.....
Voi ati simtit deja miscarile? la cate sapt?
Va pup
kitzy spune:
Oxy eu pe la 16 am simitit ceva, da nu eram sigura si pe la 18 am fost sigura ca e bb. Dar sunt persoane care simt abia dupa 20 de saptamani. Stai linistita ca sigur e bine, poate doar mai lenes ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
7+
letzy81 spune:
Oxi eu simt de cateva zile niste miscari foarte fine dar nu sunt sigura ca e bebe.Insa sigur am simtit o singura data luni destul de bine si sigur el a fost si de atunci ma lasa astept....
Si iar a intrat paranoia in mine si mai am 2 sapt pana la urmatoarea echo.Offf grea asteptare!
Si eu am intrat de luni in 17 sapt!
16+
letzy81 spune:
Am uitat sa va intreb,voi la cate sapt faceti ecografie?
Eu fac la 3 sapt,ginecoloagei mele i se pare oricum destul de des.
16+
tamaryllis spune:
Fetelor, am reusit si eu sa iau azi reteta pt clexane gratuit. Mi-a scris ginecologul o scrisoare cu nr exact de doze si dupa un tel la casa de asig. de sanatate, medicul de familie s-a convins si mi-a dat reteta. Acum sa vad daca gasesc clexane.
7+
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
didiloo spune:
buna!
Letzy la inceput eu mergeam chiar mai des de 2 saptamani la eco, acum merg cam odata pe luna.
si eu am reusit sa scot clexane gratuit...la mine a fost mai greu sa-i conving la farmacie sa-mi dea mai mult de 3 milioane, dar de luna trecuta am reusit. maine o sa merg si eu la medic sa-mi scrie reteta pt. iunie...sper sa si gasesc clexane.
Voi ce analize faceti?
28+
letzy81 spune:
Eu mi-am mai facut o urocultura iar pe 10 iunie sper sa ajung la Fundeni sa vedem ce mai facem.
Si eu trebuie sa ajung pe la medicul de familie pt reteta.
Didiloo mai atat de putin!
16+