Gravidute cu trombofilie -cap2-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui terry75

Letzy, ma bucur daca reusesti sa nu te mai stresezi! In scurt timp o vei simti zilnic, in special cand te intinzi si esti relaxata! Eu il simt si cand sughite( bineinteles ca m-am speriat pana am inteles de ce simt loviturile atat de ritmic)Multa bafta!

Mutatie MTHFR A1298C heterozigota, 3 sarcini oprite in evolutie: 4s, 6s, 6s si o sarcina extrauterina

Multumesc Terry!
Cat mai este pana la marea intalnire?Va fi cezariana,nu?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Letzy, sunt in saptamana 33, iar termenul final este 1 august. Nu pot astepta pana atunci pentru ca nu vreau sa se declanseze nasterea fara sa opresc administrarea de Clexane( va fi cezariana). Sper sa reusesc sa-l tin pana ajunge in zodia Leu. Nu vreau sa-i schimb zodia in care i-a fost dat sa se nasca decat daca nu am de ales! Poate e o prostie, dar eu asa gandesc acum! Bebele meu misca doar cand stau intinsa, in special seara si dimineata. Acum il simt in fiecare zi, dar la inceput nu l-am simtit si cred ca e ceva normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Fetelor, cele care ati avut probleme, de unde ati primit concediu medical? De la cabinetele particulare dau medicii concedii in cazul in care observa probleme?

eu am fost toata sarcina in concediu....mi-a dat medicul ginecolog d ela cabinetul particular, cu acest concediu medical dat de ginecolog a trebuit sa merg la medicul de familie sa il vizeze. dupa ce se depasesc 90 de zile de concediu medical iti da in continuare ginecologul dar trebe sa mergi si la comisie....

29+

Mergi la inceput

terry intr-adevar mai ai foarte putin....doamne ajuta sa ajungeti cat mai aproape de termen si sa fie totul bine!
as vrea sa te intreb ceva: tu mai iei aspirina de 100mg?
eu am fost azi la eco, ne-a zis ca suntem bine, are bebe 1500 de grame...o problemuta e ca am destul de putin lichid amniotic...maine ma interneaza pentru vreo 2 zile ca sa imi faca mai multe investigatii
pupici pentru toate!

29+

Mergi la inceput

Terry vroiam sa te mai intrb daca tie ti-a modificat doza de clexanne?eu fac de 0,4 dar tare mi-e teama ca ma trece pe 0,6.Adevarul este ca as sta mai linistita cu o doza mai mare dar acum am luat dozele pt iunie si tare mi-e teama ca iar incep sa disper ca nu gasesc.Am cam luat aproape 4 kg si stiu ca si asta poate influienta doza.
Tu mai lucrezi acum Terry?
Miercuri fac echo si am ceva emotii ca nu am vazut bebele de 3 sapt.Apoi dupa alte 3 sapt facem morfofetala.
Da Doamne sa fie totul bine!
Didiloo iti pumnii sa fie totul bine!
tuturor

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

18+

Mergi la inceput

letzy mie mi-a marit doza de clexane, de la 0.4 la 0.6 cand am trecut de 60 de kilograme. cred ca abia astepti sa fie miercuri...va fi bine!
pupici

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy80 spune:

letzy, stiu ca suntem in s18 amandoua, tu cum iei vitaminele?
mie mi se tot reduc si imi e teama sa le scot din 'dieta'
Iau acum aspenter, clexane de 0,4(MTHFR hetrozigot doar)ac folic 1/zi,o data la doua zile elevit,...utrogestan deloc(l-am scazut treptat)magneB6 mi s-a spus sa nu-l mai iau..., la fel si femibion sau medyn forte numai iau din s17.
Si eu am pus 4 kg, voi avea un baietel! Simt ceva pocnituri dimineata in burtica,nu zilnic, iar la morfofetala merg in s22,sper sa nu gaseasca nimic rau..
IR-urile sunt 0,4 si 0,5, dar medicul a zis ca si multi altii ca nu au nici o importanta pana in s24..nu stiu ce sa zic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

oxy, nu mai retin cine este ginecologul tau. Dr Cioata?
Si eu am MTHFR si medicul cu care am facut FIV mi-a spus ca Femibion si acid folic (5mg) voi lua toata sarcina (din sapt a-13-a am trecut de la Femibion 800 la Femibion 800+DHA).
E adevarat ca fiecare medic recomanda ce crede el ca e mai bine.

14+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Oxy eu iau asa:Medym 1/zi(nu am de gand sa renunt la el,pana sa primesc altele luam o zi da una ba ca sa-mi ajunga),Cetebe 1/zi(dr Uscatescu imi daduse vit C 1gr/zi),Magne+B6 2/zi,Aspenter 1/zi,Omega3 1/zi,Ac folic 1/zi si Clexanne 0,4.
Mi-am facut analizele uzuale,hemoleucograma+sideremie+sumar de urina si astept rezultatul sa vedem daca luam si fier.
Didiloo eu de la inceputul sarcinii am avut 63de kg,am slabit vreo 2 in prima parte a sarcinii iar ultima data aveam 65.Cam mult pt 1.60.
Off nu mai am rabdare pana maine!Mai intai merg la servici,termin la 13 apoi avem programare la 16.Noroc ca suntem aproape de Bucuresti.
Joi mi-am luat liber ca trebuie sa ajung si la Fundeni ca nu am mai fost de 6 sapt.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor unde ati gasit clexane de 0,4??
am reteta dar e de negasit

Mergi la inceput