Gravidute cu trombofilie -cap2-
Raspunsuri - Pagina 4
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie Buna ziua fetelor, Tocmai ce am facut un subiect nou cu o intrebare despre Clexane si abia acum am vazut acest subiect. Vroiam sa stiu...ce analiza de sange se face pentru a depista daca este nevoie de facut Clexane? MCRISSA mi-a spus o data dar nu mai tin minte cum se numeste....va multumesc mult. S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
Trebuie sa faci analizele ptr trombofilie
Dupa ce vei avea rez se va putea discuta asupra tratamentului

asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
kitzy spune:
Cum spune si Iony trebuie sa-ti faci profilul de trombofilie si in caz ca iese ca ai asa ceva, se da Clexane.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
5+
danangie spune:
Va multumesc ptr raspunsuri.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
Ana_Perianu spune:
Fetelor
Am o mare dilema: e o fata la odiseea mea care a fost la eco si i-a zis medicul ca bebe are retard 5 zile si ca are o problema la cordonul ombilical (parca nu e bine vascularizat)
Ecografistul a trimis-o de urgenta (adica pt azi) la medic
Evident m-am sesizat si am rugat-o sa se uite pe eco sa vada daca are si rezistenta pe artere uterine
Le avea trecute si erau ambele peste 0,7 (parca una 0,76, una 0,72)
Mie mi s-a parut enorm, in conditiile in care eu fac clexane 0,6 cu 0,8 si daca ma duc cu rezistenta 0,61 cu 0,63 dr U se panicheaza
Ei, fata cu pricina a fost azi la medic si i-a zis ca lasa, nu-i bai ca e fetita mica, ca si ea e mica si ... o sa fie bine.
De IR ... nimic.
Stiu ca imi bag nasul unde nu trebuie dar mie mi-e teama ca ar putea sa aiba probleme si voiam sa va intreb daca voi nu credeti ca valorile ei sunt deja valori de tratament.
Mi-am permis sa-i scriu un PM sa-i scrie dr U (nu e din Buc) si sa mearga la eco peste maxim 2 sapt dar ... nu stiu daca va lua in seama un sfat necerut, in conditiile in care dr ei i-a zis ca totul e ok
Si eu ar trebui sa ma linistesc insa nu pot sa nu ma gandesc ca eu la sarcina anterioara aveam ultima oara retard de 5 zile iar cand m-am dus peste 2 sapt deja fetita mea murise ... Si ca medicul meu desi vazuse retard n-a stiut sa-mi zica ce sa fac ...
Ce parere aveti ?
letzy81 spune:
Si eu cred ca ai dreptate Ana.Din pacate sunt multi ginecologi care nu stiu cu ce se ''mananca'' trombofilia si putini sunt cei care dau clexanne sau alt anticoagulant.
Este bine ca ai avertizat-o si sa speram ca o sa fie bine.
Dr Uscatescu pleaca dupa 19 pana pe 1 iunie.
Rocris ma bucur ca te gasesc optimista si gata de lupta!
Eu am deja emotii pt echografia de miercuri!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
15+
danny1 spune:
ana,ai facut f bine.si mie mi-a spus doct ca o rezistenta mare duce mai intai la retard de crestere si apoi,daca nu se iau masuri la moarte.eu cred ca si fata aceea are trombo,dar nu stie.cred ca se pot forma si hematoame care duc la un infarct uterin al bebeului.doct mea i-ar da clexane,cred.
mami de
, premiata la concursul de dans
19+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Ana_Perianu spune:
Haideti ca m-am mai linistit ... se pare ca s-a uitat gresit pe eco si de fapt are IR 0,47/0,6
Mai aveam putin ma duceam dupa ea sa o aduc la Fundeni
Hm, deci ziceti ca pleaca dr U ?
Eu nu am mai fost de vreo 2 sapt si inseamna ca nici nu mai ajung pana nu se intoarce
mada23 spune:
Buna fetele ma alatur si eu voua, sunt in 5.1s,de joi ar trebui sa vad inimioara si sa incep tratamentul, voi cum procurati clexane, am sunat pe la farmaciile de aici din galati si nici o sansa, v-ati facut stocuri? in alt oras merge sa te duci cu retea ? ![]()
Deocamdata iau aspenter, mg-b-uri,omega3, acid folic, pregnyl, arefam.
multumesc mult
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
letzy81 spune:
Mada sarcina usoara si bine ai venit!
Cu Clexanne cam greu,eu am reusit sa-mi fac rost si pt luna viitoare pe urma mai vedem.Eu am fost nevoita sa-mi iau cu bani pt ca in Ploiesti nu am mai gasit.Poti lua din alt oras/judet problema e ca nu-l poti lua compensat/gratuit.Eu asa am procedat.
Bafta multa la cautari!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
15+
mada23 spune:
Letzy ...mersic mult, tot mai speram ca pot lua fara banuti, stau prost tare cu banii in perioada asta , dar asta e pana la urma bb e cel mai important.
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

a doua minuni : pepenasul
ALESSIO si dovlecelul