Gravidute cu trombofilie -cap2-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ruxandrada cred ca sectretia aceea maronie este datorita implantarii embrionului.Cam la cate sapt s-au oprit in ev sarcinile anterioare?
Eu ca sa stau linistita as trece pe 0,4.
Eu iau aspenter,omega,magneziu de cand am aflat ca sunt insarcinata.Dr Uscatescu mi-a zis sa iau aspenterul(asta de cand m-a trecut pe clexanne)O zi da una ba dar eu il iau continuu,nu am vrut sa risc.
Multa bafta!
Felix eu la inceput ca si tine imi era frica sa iau vit C un gram cat mi-a zis dr U pt ca citisem ca in doze mari poate fi abortiva.Asa ca am luat din aceea pt copii,de 180 sau 250 nu-mi mai amintesc.
Cat despre doza de Clexanne eu sunt de la inceput pe 0,4 desi am intrat in sarcina cu 63 de kg iar acum sigur am sarit de 67(mai slabisem vreo 2 in primul trimestru).Copilul e in grafic,monitorizarile coagularii la fel deci nu mi-a schimbat doza.Peste 2 sapt asjung iar la Fundeni.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Terry multa bafta!
Mai ai atat de putin,iti tin pumnii si te rugam sa ne anunti si pe noi cum decurge nasterea sa ne mai ridici moralul!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetelor va multumesc mult de informatii
Puteti sa-mi dati si mie e-mailul d-nei doctor Uscatescu?

S-a intamplat minunea
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Letzy,multumesc! Bafta si tie! Sper sa mai am timp dupa ce nasc sa intru pe forum sa va povestesc! Acum suntem destul de speriati de ce ne asteapta si nu ne-am hotarat cand sa programam cezariana. Eu am vrut la 38 de sapt, dar doctorul a spus ca mai discutam. Mi-e frica sa nu se declanseze nasterea si sa nu apuc sa intrerup Clexanele. Dupa ce am trecut de 7 luni am inceput cumparaturile pt bebe! E o experienta frumoasa, care te apropie mai mult de copil, te face sa realizezi mai puternic existenta lui si doresc tuturor fetelor de pe forum sa ajunga aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Terry, multa bafta!
Iony, iti tinem pumnii!
Letzy, multumesc mult pentru sfat! Aseara am facut tot de 0,2, dar din seara asta o sa trec pe 0,4, chiar daca nu imi raspunde doamna Uscatescu. Nu vreau sa risc nimic. Celelalte sarcini s-au oprit la 7 saptamani; prima avea embrion cu inimioara, a doua se pare ca a fost neembrionata, sau samburelul a murit repede si nu a mai putut fi vizualizat...
As mai avea o rugaminte la voi: puteti sa-mi recomandati un ginecolog din Bucuresti care are mult, mult habar de trombofilie? Va multumesc anticipat.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Letzy, Terry ms de raspunsuri.
Terry chiar mi-ai dat un pont bun, colacei am si eu pe laterale, e o idee buna si mi le pot face si singura acolo
Pe data de 6 ma duc iar la eco, am un pic de emotii, sper sa fie totul in regula.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Salut fetelor! Am trecut sa va spun ca traiesc .

Va multumim mult!

Promovarea concursurilor de pe alte site-uri este interzisa conform regulamentului.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Dragele mele,
Vin si eu cu o intrebare.

La mine la analizele facute la Fundeni la 7 saptamani a iesit resitenta la proteina C activata 0.72 (off cut 0.8)+ acele analize de cuagulare care nu erau in parametri. La analizele de 14 saptamani s-au normalizat cele de coagulare mai putin fibrinogenul - singurul care era ok la 7 saptamani, acum este 517 fata de 331 dar am inteles ca el oricum creste pe sarcina). rezistenta la proteina C activata a iesit 0.7 (cut off 0.8).

Acum sunt pe Aspirin cardio, Omega 3, acid folic, vitamina C, Magne B6. Am facut mutatiile Factorului V si II.

Intrebarea mea este: cand se ia decizia de a se introduce Clexane, mai excat in functie de ce?

Multumesc frumos.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

liana.berbec
Din cate stiu eu la valorile astea de Proteina C se da aspenter (aspirin cardio). Uscatescu ce ti-a zis? Mie mi-a dat recomandare de fraxiparina la 0,5 cut off 0,8... deci destul de mare diferenta. Initial dr ginecolog ma trimisese sa fac analizele ca sa stie cat aspenter sa imi dea... Ca sa fii tu linistita mai bine suna la Fundeni la asistenta sau trimite-i mail lui Uscatescu. Dar parerea mea este ca e suficient ce tratament ai.
si sarcina usoara si un bebe sanatos!

31+ cu Eric Nicholas
AMR 8+ pana vine mic si iubit

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna fetelor,
Stie cineva daca dr U. este in tara ?
Luni , marti o gasesc la spital ?

Mergi la inceput