Gravidute cu trombofilie -cap2-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Iony, scrie-i d-nei dr. un mail cu tot istoricul tau, spune-i de sarcinile pierdute. Eu cred ca-ti va recomanda sa incepi injectarea cu clexane. Sarcina usoara!!! De clexane m-am apucat imediat dupa punctia ovariana, am facut FIV.

Talida, sarcina usoara! Daca ai facut pachetele de analize de la Synevo (profil trombofilie ereditare II si profil sindrom antifosfolipidic) probabil va mai fi nevoie sa faci homocisteina. O sarcina cu mutatii eu cred ca ar trebui supravegheata atat de un ginecolog cat si de un hematolog cu experienta in astfel de sarcini.

Dangabriela, ce ai facut? Ai fost la Usca?

Letzy, iei si acum omega 3? Am vrut sa continui si eu cu el dupa punctie dar m-a speriat ca pe biomarinul pe care il da Tutunaru scrie ca "Uleiul de peste in cantitati mari trebuie administrat la pacientii cu tratament anticoagulant sub supraveghere medicala" si mi-a fost frica sa mai iau orice fel de omega.

Felix 6 fix

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Iony, eu am luat de cand mi-a iesit testul poz.chiar in acea zi.si cred ca asta ne-a salvat.ai grija....

mami de , premiata la concursul de dans 25+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Da Felix iau si acum ca dr Uscatescu nu mi-a zis sa renunt la el.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna fetelor! Nu am mai scris de ceva timp, pentru ca am fost f ocupata! Nu am ajuns la Uscatescu, urmez in continuare tratatmentul prescris de ginecolog si confirmat de hematologul Avram ( Coltea).Va rog totusi sa-mi dati si mie PM cu mailul d-nei Uscatescu!!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fetelor, cand nu va mai puteti face injectiile in burtica unde la faceti? In mana? Trebuie sa-mi invat husbandul sa mi le faca sau macar sa-mi faca pliul ca ma intep eu

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Buna, fetelor!
Puteti sa ma ajutati si pe mine, va rog?
Am aproape 38 de ani, am pierdut o sarcina anul trecut, in decembrie ( a doua, dupa o alta oprita in evolutie in decembrie 2005) si, la recomandarea ginecologului, mi-am facut analizele de trombofilie si am ajuns si la doamna Uscatescu. Sunt "bogata" in autoimune: tiroidita autoimuna, sindromul ovarelor polichistice si MTHFR C677T si A1298C genotip heterozigot. Din februarie anul acesta urmez tratamentul dat de doamna Uscatescu- Omega 3, Aspenter, Acid folic, Magneziu, Vitamina E, la care se adauga Euthyrox si Siofor pentru celelalte doua afectiuni. Doamna mi-a recomandat Clexane de 0,2 imediat dupa ovulatie; la monitorizare mi s-a spus ca as fi ovulat pe 13 iunie, iar ieri mi-am facut un test de sarcina care a iesit slab pozitiv( a doua liniuta e pala, dar eram in z30). De aseara am o secretie maronie, fluida, nevascoasa, fara cheaguri si fara dureri, redusa cantitativ, care tinde sa dispara ( deci m-a tinut aproape o zi). I-am scris doamnei Uscatescu, sa o intreb ce tratament sa fac in continuare , dar nu mi-a raspuns; din cate am citit din ce ati scris voi, Clexane-ul de 0,2 e insuficient, ar trebui de 0,4. Ce ma sfatuiti? Sa trec pe 0,4 pana ajung la dumneaei? Iau in continuare Omega 3 si Aspenter? La acidul folic stiu ca nu trebuie sa renunt, dar cu celelalte sunt in dilema... E o sarcina pretioasa pentru mine, avand in vedere ceasul biologic care bate...
Va multumesc din suflet si tin pumnii stransi pentru toate!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ruxandra, din cate am citit eu, pana in 6o de kg se da de o,4. Eu am 56 si am inceput din start cu o,4. Poate iti raspunde Usca pana maine.

Dangabriela, ai PM.

Letzy, ma voi duce la dr. cu cutia de omega pe care o am. Poate imi zice si mie sa iau, ca tare bine m-am simtit de la el.

Fetele, eu am fragilitate vasculara mare. Stiu ca se recomanda vitamina C dar mie mi-a fost frica sa iau. Voi luati?

Felix 6 fix

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Kitzy eu am 20 de sapt si le fac tot in burtica.Am incercat in picior,in pliu dar m-am invinetit toata asa ca am renuntat.Eu am un strat de grasime consistent pe burtica si cred ca mai merge.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, multumesc mult!
Eu am 49 de kilograme (deocamdata), asa ca ma inscriu in categorie. Daca nu imi raspunde pana la sfarsitul saptamanii, o sa incerc sa fac un drum la Fundeni.
Tin pumnii!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Kitzy,eu am 35 de saptamani si de aproximativ 2 luni imi fac injectiile in lateralul burtii, spre sold ( in " colacei"). Acolo pot sa strang pielea si acum si mi se pare destul de comod. Am intrebat hematologul la care merg daca e ok si mi-a spus ca da!

Mergi la inceput