Gravidute cu trombofilie -cap2-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eu am nr de tel al asistentei,dna Viorica dar nu prea raspunde.
Oricum nu ii e greu sotului sa intrebe.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

intrebam pt. ca eu am scris numerele de tel. cu interioare la un alt subiect (asteptand o minune in viata noastra/trombofilia) si daca vreti pot sa le scriu si aici.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

letzy,sper sa se ridice,ca asa e cel mai bine.si eu simt cateodata cum mai apasa jos,in burtica.
si sotul meu se impacienteaza cand e f activ bebele,zice ca va fi agitat dupa nastere.
sincer,am uitat cum era cu fetitza.

mami de , premiata la concursul de dans 24+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Fetelor sper sa ma lamuriti cu programul dnei.Uscatescu. Eu am sunat miercuri la cabinet si o asistenta mi-a zis ca Uscateasca e acolo toata saptamana.
Eu vroiam sa merg luni, dar m-ati bulversat cu "pana luni sau dupa marti"

MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Buna fetelor

Ma primiti si pe mine la voi?
Am 5 sapt si 3 zile conform eco (5 si 6 conform calcule) si mutatia MTHFR A1298C heterozigot. Pana acum la eco am vazut doar sacul si m-a chemat peste 2 sapt iar.
Pt mutatie iau aspenter si magneB6 (cate 1).

Ce analize trebuie facute ca sa vad daca trebuie sa trec la Clexane ? ieri doc nu mi-a dat decat analizele uzuale si eu am uitat sa o intrreb de asta :(

_

www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor, eu sunt suparata si speriata! Ieri am fost la eco, bebele e bine, a crescut , i-am auzit inimioara , dar dr a descoperit un hematom si se pare ca am si un fibrom uterin de 2 cm de care habar nu aveam.Mi-a marit doza de utrogestan la 4 /zi si in plus i-au multe vitamine, mi-a zis sa stau linistita sa nu fac efort, dar eu mor de frica, va dati seama!Vreau sa va intreb daca a mai avut cineva problema asta si daca voi luati si vitamina E , ca la cat eram de ametita aseara nu am inteles bine daca e vb de vitamina E sau D??!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +

Mergi la inceput

dangabriela,,si eu am acum un hematom.si la sarcina trecuta am avut,3 si s-au absorbit.sapt aceasta o sa vad cum stau si cu cel mai nou.eu stiu ca hematoamele se pot absorbi sau elimina.despre polip,nu stiu cum afecteaza el sarcina......ia-ti concediu,nu risca nimic si stai acasa.

mami de , premiata la concursul de dans 25+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

ametelile sunt de la utrogestan daca le-ai luat oral.cred ca era vb de vit E.asta se mai da in sarcina,nu am auzit sa se dea D,desi nu e exclus.

mami de , premiata la concursul de dans 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buna seara fetele
Ma primiti si pe mine??
Avem un test pozitiv
Puteti sa-mi spuneti voi cand ati inceput sa faceti clexane?
Eu am facut analizele ptr trombofilie si mi-a iesit MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot,restul sunt bune
Acum iau cardiaspirina si acid folic
Clexane voi face din a 6 a sapt, nu e prea tarziu?? avand in vedere ca am pierdut 3 sarcini la 7-8 sapt

Daca puteti sa ma lamuriti va multumesc
Multituturor

S-a intamplat minunea
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eu n-am somn !
Iony eu am facut Clexanne inca de cum am aflat ca sunt insarcinata,la inceputul sapt 5.
La celelalte sarcini ai luat aspenter?
Oricum pe langa ce iei tu incearca sa faci rost si de Medym sau Femibion,
Uite schema de tratament pe care mi-a dat-o dr Uscatescu inainte de sarcina si pe care o urmez si acum(la care s-au mai adaugat altele):
Aspenter 1/zi,Omega3 1/zi,Magne+B6 2/zi,Ac folic 1/zi,Vit C(mi-a recomandat de 1g dar eu am luat doza mult mai mica pt ca citisem pe forum ca vit C in doze mari poate fi abortiva) si vit E(pe care eu nu am vrut sa o iau.
Acum in sarcina mai iau si Clexanne de 0,4,Medym forte iar pt anemia care o am cpr cu fier.
Nu stiu daca e de ajuns Aspirin cardio pt tine dar avand in vedere faptul ca ai perdut 3 sarcini incearca sa nu risti.
Multa bafta!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Mergi la inceput