Gravidute cu trombofilie -cap2-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Dna Dr Uscatescu a fost saptamana asta si mie mi-a zis ca nu mai pleaca in concediu. Deci este toata vara, teoretic. oricum la 6 dimineata era in plina activitate si era deja plin de lume si la 3-4 dupa amiaza era la fel de plin. Nu stiu cand are timp sa manace sau sa mai faca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Dna Dr Uscatescu a fost saptamana asta si mie mi-a zis ca nu mai pleaca in concediu. Deci este toata vara, teoretic. oricum la 6 dimineata era in plina activitate si era deja plin de lume si la 3-4 dupa amiaza era la fel de plin. Nu stiu cand are timp sa manace sau sa mai faca ceva.

Merci mult de tot !

Mergi la inceput

Revin cu o rugaminte

BHCG 7.55 in ziua 24 a cm este mic rau ??
E cazul sa merg luni la dr U ?
Sau sa nu mi fac iluzii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

JadeJador,
Daca este peste 5 beta e sarcina. Ziua 24 e foarte devreme ca sa faci beta in general. Cand l-ai recoltat? Repeta-l maine la Bios Diagnostic cu taxa de urgenta (59 lei) si vezi daca a crescut. Asta daca nu vrei sa stai tot weekendul in corzi.

Liana

15+

Mergi la inceput

Azi am recoltat la Medlife
Nu stiu ce sa fac daca sa l repet la alt laborator , ca ma gandesc sa nu intru in ceata mai rau
Initial vroiam sa repet luni tot la Medlife , dar pana luni mai e asa de muuult

Oare sa incep sa iau niste progesteron ?
Aspenter este exclus (sunt alergica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

JadeJador, sora mea a avut BHCG 8 in ziua 24 si e insarcinata. I-a dat endocrinologul sa faca si analiza asta printre altele pentru ca ea nu se gandea ca e insarcinata. Eu am citit ca intre 5 si 25 nu e concludent si trebuie repetata, dar e foarte posibil sa fii si tu insarcinata. Bafta.

Mergi la inceput

JadeJador,
In ceata nu cred ca vei intra. teoretic ar trebui ca maine sa fie mai mare de 7.5 cat l-ai avut. Ai recoltat ieri sau azi? daca ai recoltat ieri merita sa repeti, daca ai recoltat azi mai bine asteapta pana luni.

Liana

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

JadeJador,
In ceata nu cred ca vei intra. teoretic ar trebui ca maine sa fie mai mare de 7.5 cat l-ai avut. Ai recoltat ieri sau azi? daca ai recoltat ieri merita sa repeti, daca ai recoltat azi mai bine asteapta pana luni.

Liana

15+

Azi am recoltat
Totusi cred ca voi repeta luni
Merci de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Jadedor, eu cred caesti graviduta. Astzai ne vei spune ca a crescut valoarea.

Fetele, o intrebare: as vrea sa ma duc zilele astea la medicul de familie sa imi iau trimitere ca sa merg la d-na. dr. Uscatescu. Ce trebuie sa scrie pe ea? Hematologie CC Iliescu sau Fundeni? Mersic!

Felix 6+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

felix76,
Pe trimitere mie mi-a scris hematologie Fundeni.

Felicitari pentru reusita. Am vorbit noi la telefon vara trecuta, nu stiu daca iti mai aminesti.

Liana

16+

Mergi la inceput