Gravidute cu trombofilie -cap2-
Raspunsuri - Pagina 13
andreiutasg spune:
Buna fetele,
Stiti cumva daca dna.Uscatescu este saptamana viitoare la Fundeni?
Multumesc anticipat
MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
felix76 spune:
Helloooo!
Ma primiti si pe mine in club? Ieri am aflat ca mi s-a dublat beta. Sunt in al noualea cer!!! Am facut FIV cu Kovacs la Budapesta. Fac clexane de 0,4 de a doua zi de la punctie iar cu dr. Uscatescu m-am conversat pe mail. Deocamdata am mai facut rost de clexane si la ea ma gandesc sa ma duc in sapt 7 cand ma duc sa vad si inimioara la echo.

![]()

mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
cor-cora spune:
Danny-Ir-urile le-am facut la morfofetala de 12 sapt si erau 0,60 respectiv 0,61.Ideea este ir-urile sunt marite in prima parte a sarcinii si devin relevante abia dupa sapt 24.
danny1 spune:
eu cred ca de aia nu ti-a schimbat doza.IR sunt ok pt varsta ta.le-ai facut cam repede,da.
mami de
, premiata la concursul de dans
23+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
felix76 spune:
Cor-cora, multumesc pentru primire! 

As avea si eu o rugamine, imi puteti recomanda un medic in Bucuresti care se ocupa de sarcinile cu trombofilie?
Mersic,
Felix
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
dangabriela spune:
Fetelor eu sunt bulversata! Vin de la medicul meu ginecolog si sunt un pic dezamagita! In primul rand m-a suparat atitudinea ei cand a aflat ca mi-a iesit ureaplasma si ca sunt insarcinata! Dar nu mi-a dat nimic pt asta.Apoi desi aveam eco facuta ieri la medlife, a vrut sa fie sigura si mi-a facut si ea alta eco, sa se convinga ca ii bate inimioara!
Despre Laiden m-a intrebat daca am fost la hematologie pt analize, dar nici nu prea s-a uitat pe ele, i-am spus eu ca mi-au iesit bine D-dimerii.Mi-a dat in continuare Aspenter.
Ce m-a nedumerit a fost ca mi-a prescris utrogestan 200mg, de 3 ori pe zi dar pe cale orala , desi in prospect zice ca pt sustinerea sarcinii se administreaza vaginal si in plus ca nu e recomandat in caz de tromboflebita.Mai mi-a spus ca , chiar daca imi provoaca ameteli, greturi sa le i-au in continuare asa, oral. As vrea sa stiu daca voi luati asa ceva si in ce mod!! ( Imi vine sa schimb dr, pt ca am plecat de acolo deprimata si nu la asta ma asteptam)!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +
mada23 spune:
Felixuleeeeeeeeee..
felicitariiiii si aici ma bucur din suflet, sarcina minunata cu bebe sanatos si papacios 

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota