Gravidute cu trombofilie -cap2-
Raspunsuri - Pagina 12
dangabriela spune:
Am luat rezultatele de la Coltea si sunt ok, inclusiv D-dimerii.Valoarea lor este 133 ng/mL, iar intervalul de referinta este 200-255.Aseara am facut si eco, bebelul este bine dar inca f micut, ca un samburel si are activitate cardiaca.
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 6 +
cor-cora spune:
Terry, Goggy -va multumesc mult pentru raspunsuri

.
Mai am o problema.Sunt insarcinata in 17+ sapt si fac Clexan de 0,4 de cca 4 luni.Doza mi-au stabilit-o cei din Viena unde am facut fiv-ul.In prezent merg la Fundeni la DR Uscatescu,care in ciuda lucrurilor bune pe care le-am citit despre ea ,pana acum aproape ca nu s-a uitat pe rezultatul analizelor,le-a privit in fuga si mi-a comunicat prin doamna Viorica asistenta ca raman tot pe 0,4.Pe buletinul de analize nu sunt trecute si valoriile normale(intervalul de referinta) si D DIMERI mi-au iesit 512 n gl.Nu este o valoare prea mare???Poate ma putei ajuta va rog.
letzy81 spune:
Danny felicitari pt bebe sanatos!
Am fost si eu ieri la echo,bebita e bine se misca de zor.Am fost si la Fundeni si mi-a repetat si hemoleucograma+sideremia cand a vazut rezultatul celor facute de mine in Ploiesti.Se pare ca am o anemie feripriva.S-a cam speriat dr Uscatescu cand a vazut rezultatul.Tot repeta hemoglobina 10...Dr ginecolog in schimb nu a parut surprinsa si mi-a dat Maltofer 2/zi.Eu stiu ca mai toate gravidutele au usoara anemie.Fierul este scazut cu 5 unitati.
Celelalte analize de coagulare au iesit bine si am ramas cu aceeasi doza.
Mie nu-ma facut niciodata Dimerii si nici nu mi-a zis sa-i fac.Eu stiam ca mai am ceva de intrebat dar la fata locului am uitat complet!
sper sa-mi aduc aminte data viitoare.
Rezistenta pe arterele uterine a scazut la 0,5.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
18+
letzy81 spune:
Cora tu la Fundeni iti faci D dimerii?
Sa stii ca si cu mine dr U la fel se poarta.Eu m-am obisnuit cu ea desi prima oara nu prea mi-a placut.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
18+
cor-cora spune:
Letzy 81- da la Fundeni fac Dimerii.Probabil ca luna viitoare ii voi face in alta parte unde voi avea si un interval de referinta alaturi de rezultat.
balanta_tm spune:
cora, se intampla ca uneori la Fundeni sa mai greseasca analizele. Mie anul trecut imi iesise la Fundeni Anticoagulantul Lupic pozitiv, iar la Timisoara, la doua laboratoare mari, mi-a iesit negativ.
Daca ti se pare importanta analiza D-Dimerilor si nu ai unitate de masura pe buletinul de la Fundeni, nici valori de referinta, eventual repet-o la un laborator din Bucuresti si daca iese peste limite, mai mergi o data la Fundeni.
15+ 
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
cor-cora spune:
Balanta -multumesc
Asa voi face pentru linistea mea.Felicitari pentru baietel
.Dupa doua pareri diferite,maine voi stii ce culoare sa pun la carucior!
danny1 spune:
cora,eu nu am facut niciodata D-dmerii.doza de clexane mi-o fixeaza gine si uscatescu in functie de IR.la IR cu siguranta se uita usca.asa e stilul ei si e f ocupata.cum ti-a iesit IR?
mami de
, premiata la concursul de dans
23+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
letzy,sa auzim numai de bine!
mami de
, premiata la concursul de dans
23+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah