Gravidute cu trombofilie -cap2-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Am luat rezultatele de la Coltea si sunt ok, inclusiv D-dimerii.Valoarea lor este 133 ng/mL, iar intervalul de referinta este 200-255.Aseara am facut si eco, bebelul este bine dar inca f micut, ca un samburel si are activitate cardiaca.

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Terry, Goggy -va multumesc mult pentru raspunsuri.
Mai am o problema.Sunt insarcinata in 17+ sapt si fac Clexan de 0,4 de cca 4 luni.Doza mi-au stabilit-o cei din Viena unde am facut fiv-ul.In prezent merg la Fundeni la DR Uscatescu,care in ciuda lucrurilor bune pe care le-am citit despre ea ,pana acum aproape ca nu s-a uitat pe rezultatul analizelor,le-a privit in fuga si mi-a comunicat prin doamna Viorica asistenta ca raman tot pe 0,4.Pe buletinul de analize nu sunt trecute si valoriile normale(intervalul de referinta) si D DIMERI mi-au iesit 512 n gl.Nu este o valoare prea mare???Poate ma putei ajuta va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Danny felicitari pt bebe sanatos!
Am fost si eu ieri la echo,bebita e bine se misca de zor.Am fost si la Fundeni si mi-a repetat si hemoleucograma+sideremia cand a vazut rezultatul celor facute de mine in Ploiesti.Se pare ca am o anemie feripriva.S-a cam speriat dr Uscatescu cand a vazut rezultatul.Tot repeta hemoglobina 10...Dr ginecolog in schimb nu a parut surprinsa si mi-a dat Maltofer 2/zi.Eu stiu ca mai toate gravidutele au usoara anemie.Fierul este scazut cu 5 unitati.
Celelalte analize de coagulare au iesit bine si am ramas cu aceeasi doza.
Mie nu-ma facut niciodata Dimerii si nici nu mi-a zis sa-i fac.Eu stiam ca mai am ceva de intrebat dar la fata locului am uitat complet!sper sa-mi aduc aminte data viitoare.
Rezistenta pe arterele uterine a scazut la 0,5.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Cora tu la Fundeni iti faci D dimerii?
Sa stii ca si cu mine dr U la fel se poarta.Eu m-am obisnuit cu ea desi prima oara nu prea mi-a placut.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

18+

Mergi la inceput

Letzy 81- da la Fundeni fac Dimerii.Probabil ca luna viitoare ii voi face in alta parte unde voi avea si un interval de referinta alaturi de rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cora, se intampla ca uneori la Fundeni sa mai greseasca analizele. Mie anul trecut imi iesise la Fundeni Anticoagulantul Lupic pozitiv, iar la Timisoara, la doua laboratoare mari, mi-a iesit negativ.
Daca ti se pare importanta analiza D-Dimerilor si nu ai unitate de masura pe buletinul de la Fundeni, nici valori de referinta, eventual repet-o la un laborator din Bucuresti si daca iese peste limite, mai mergi o data la Fundeni.

15+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Balanta -multumescAsa voi face pentru linistea mea.Felicitari pentru baietel.Dupa doua pareri diferite,maine voi stii ce culoare sa pun la carucior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cora, multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

cora,eu nu am facut niciodata D-dmerii.doza de clexane mi-o fixeaza gine si uscatescu in functie de IR.la IR cu siguranta se uita usca.asa e stilul ei si e f ocupata.cum ti-a iesit IR?

mami de , premiata la concursul de dans 23+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

letzy,sa auzim numai de bine!

mami de , premiata la concursul de dans 23+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput