Prietene la bine si la greu - 13
Raspunsuri - Pagina 5
ariadna33 spune:
la multe lunite Maria Ema si Gabriel! Sa fiti sanatosi si sa va fericiti parintii!
Lumi, imi pare rau ca Annabelle a trecut prin asemenea stari neplacute dupa vaccin, si noi la 6 luni am avut emotii cu Emi ca mi-a facut temperatura in noaptea aceea 38... a plans saracutul si a vomitat... dar pana dimineata si-a revenit, dar l-am tinut sub supraveghere...
Gabitza, ma bucur ca Dragos a inceput sa pape si ca nu s-a confirmat nimic rau la analize... incet-incet se vor obisnui, vei vedea! Tu esti o mamica foarte calma si asta le face bine
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
smaranditza, eu stiu ca sticla e ok! de aceea acum blenderele mai bune se fac cu recipient din sticla... eu am luat halba de bere pt ca era din sticla si avea forma si marimea ideala pentru blender.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Ancutza_Bro spune:
buna dimineata (pt cine e buna)
eu vreau o branula in vena (pt cafea of course) am sperat ca daca a spart gingiuta si a iesit dintisorul o sa mai facem pauza la plans, da' stiti voi vorba aia : "speri mata, da' speri degeaba" , ei, la mine se potriveste de minune...am avut iar o noapte alba, plans, tinut in brate, leganat, Nurofen, gel de dinti, etc etc
but, enough about me!
valeu, Monis sa stii ca nu m-am gandit asa departe...nici nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa fie la fundul lor la 40 de grade...
a'propos de vara si caldura... citisem undeva ca trebuie sa ii ferim de razele UV imbracandu-i cu hainute ce le acopera cam tot corpul ... pai si eu vroiam sa o las la bulanasele goale...voi ce si cum stiti legat de treaba asta?
legat de Baselu' si armata lui de cretini, nu pot sa spun decat sa incerce ei sa creasca un copil cu 6 mil pe luna (noi abia ne taraim cu banii pe care-i avem si el vrea sa imi ia 7 mil din indemnizatie...7 mil nu-s de ici de colo, lumea si-a facut rate bazandu-se pe niste banuti) ma apuca jalea
Licuriciule cand pui mana pe ceva dulce imagineaza-ti biciul Dianei pe spatele tau
Lidiutza pe unde umbli dragutza?
RamoC eu te inteleg, stiu si eu ce-i aia durere de dinti, toata viata am suferit din cauza problemelor stomatologice, la mine in familie e genetic, maica'mea, taica'miu si frati'miu au toti probleme cu dantura...ma rog la DD ca Sabina sa semene cu tati din punctul asta de vedere
Dana.n m-ai terminat cu rochiile tale si de la botez si de la cununie...sunt superbe ,ca sa nu mai zic de modelul care le-a purtat
Lumi sper sa-si revina pisicuta si sa pape
Cuscri deci pauza vine abia dupa ce apare si al doilea dintoc ? eu speram altceva
gata forumeala deocamdata, trebuie sa papam fructele
pupam pe toata lumea
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
douradoudou spune:
fetele de la mine de la odfisee se duc la un meeting parca la cotroceni dar nu stiu exact detaliile..eu nu sunt in rom dar si eu sufar pt voi..si cand ma gandesc ca sunt atat de multe care au muncit si extra ...si pt ce..??..am citit si eu din cand in cand despre rom stiri si nu-mi vine sa cred in ce hal e pe acolo..sotul mereu ma intreaba daca in rom este dictator sau presedinte..anyway..eu va ofer un cafeu cu vanilie pt cine vrea si niste croissants..si am o rugaminte: nu mai ziceti placinta ca morrrrrrrrrr..spuneti-i altfel ..nu stiu inventati voi un cuvant dra nu am omorati de pofta..va pe toate dar mai ales pe fulgusori..azi o sa va mai citesc din urma si revin...nu am avut net 2 zile de aceea am cam disparut
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!
V-as da eu cafea,da mai bine o asteptam pe Lavi,asa ca eu ofer niste iaurt si capsunele.
Pisicutza mea inca mananca putin,e destul de vesela,doar ca "vorbeste" mai putin...
Smaranditza,castronelele de sticla sunt mai bune decat orice plastic.
Monis,imi pare rau pt insomnii...sper sa te relaxezi cumva si sa te poti odihni mai bine.
Lauriciu,deci domnul sot te ai lasa si pe forum fara sa se supere,ati ajuns la un compromis. Vezi ca e si el de gasca?
Diana,abia astept sa vad costumele de fulgusor si superman!
Shtephy,multumim pt gandurile bune. Ce mai fac strumfii? Mai povesteste-ne de voi! Ma bucur ca manuta se reface,in curand ii vei putea imbratisa cu ambele maini.
Monica,ma bucur ca-ti place in Georgia si e fain ca poti gasi atat de multe produse naturale! Maria ce mai face?
Miany,mai vino si spune-ne ce mai faceti...sper ca sunteti in vacanta,sau ocupati cu ceva,si asta e motivul absentei. Ce mai face David?
Dymomo,tu ce mai faci? Nu ne mai povestesti ce face Danut?
Mitzi,ce mai face familia de feline?
Andre,super faza cu lingurita `magica`,voi cumpara si eu una cand vom incepe diversificarea.Vazut puzici cu frumoasele italience!
Ionela,ma bucur ca le-a placut cadoul. Imi pare rau de brunetelul cu buze senzuale ca a suferit dupa vaccin,si noi tot pe-acolo suntem....Pupam baiatul,sa-i treaca repede.
Ramonika,voi ce mai faceti? Hai si ne mai povesteste de Ruxi!
Ralu,ma bucur ca te-a lasat Matei sa dormi mai bine.Probabil sufera si el,saracutul,vin dintisorii....
RamonaC,ce mai face Domi? Sper ca te-ai mai relaxat putin in privinta lui tati si luptati amandoi pt `incalzirea` relatiilor!
Dozz,ma bucur foarte mult ca te simti mai bine.Ce mai fae papusica ta?
Dankutza,asa e Pinky,mai delicata,sunt sigura ca va intra si ea la recuperari,la un moment dat!
Lylyana,si mie mi-a spus pediatra ca trebuia sa stea fata in picioare,dar nu ma consum....
Lilisor,voi ce mai faceti? Mai lasa treburile si arunca un rand-doua si la noi!
Coque,ce mai face Capisonelul nostru drag?
Many,sper ca te simti mai bine,si bagi niste plimbari cu cuscra ta!
Tina,acum ca stati la curte,cred ca numai pe afara stati,va invidiez!
Crissa,ce mai face grasunelul de pe malul marii?
Kreliutza,pupam Albastrelul,sa nu mai fie ragusit!
Lalu,pai ce faci,inca mai petreci? Ce mai face Ari? Pt hemangiom unde veti merge?
Shtrumfy,ce mai fa fetele frumoase?
Ancutzica,sa inteleg ca vara asta avem petrecere de casa noua?
Lavi,mai lasa nuntile si mai treci pe la noi cu ceva vesti despre voi!
Dana,ma bucur ca e fratele tau acolo si mai iei si tu o pauza mica!
Na_bo,voi ce mai faceti?
Cristinica,voi de ce absentati?
Mihamora,va pup si pe voi,mai trimite-ne si noua cate o raza de soare din Spania!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Ariadna,e mai bine...nu a vomat,dar a facut febra si a avut niste crize de plans...bine ca Emi si-a revenit repede!
La multe lunite Ema si Gabriel!
Floricica,nu scandura,esti trestioara,ca si Monis!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
am si eu o rugaminte la voi toate: haideti sa injuram nenominal guvernantii, sa n-o dam in discutii politice. plsssssss ca si asa avem destule motive de nervi, nu cred ca are sens sa ne mai facem altii in plus privitor la diverse personaje politice care au facut sau nu diverse imbecilitati
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
ariadna33 spune:
nenominal ii injur si-i blestem, sa se aleaga praful de ei! asa cum dau ei in familia mea, asa le doresc sa ii loveasca acolo unde-i doare mai tare! cu totul si cu totul nenominal!
ariadna33 spune:
ca sa aiba fie-sa bani sa conduca jeepane, ca mergea la acelasi club cu mine si e o tupeista ordinara!
ralu_seby spune:
Deci ce sa mai spun...ca mie nici nu mi-a intrat pana acum indemnizatia...doar alocatia copilului...normal ca aveam planuri cu acei banuti...in ce tara de cacao traim, am ramas cu un gust amar. Si atunci cum puii mei te mai astepti sa creasca natalitatea??
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)