Prietene la bine si la greu - 13

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

si pe toate tarfele lui pe care le-a bagat pe functii sa ia decizii pentru noi!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lumi, eu saptamana asta zic pas la nunti...nu am...mai am saptamana viitoare una.

Referitor la indemnizatii eu nu am ce sa mai comentez...pentru ca se pare ca oricum cu toti nervii mei nu s eva rezolva nimic.. Sunt ingandurata ca sotului i se va reduce salariul cu 25%...CFR-ul cand e vorba sa li se taie din leafa e inclusa in bugetari, iar cand e vorba sa li se creasca salariile bugetarilor, e considerata companie nationala....care traieste din venituri proprii...Eu de indemnizatie oricum beneficiez doar de cei 600 ron...insa cum inca nu i-am primit nici pe aia, datorita unor functionari care isi fac treaba cu partea dorsala....nu ma mai mira nimic in tara asta. M-as intoarce si eu la serviciu, dar mi se rupe sufletul cand ma gandesc la micutul meu!

Mergi la inceput

nu mai sunt in stare nici sa le gatesc masa de pranz... noroc ca am piureuturi la congelator mai multe sortimente...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Acum citesc in urma, dar probabil ca voi scrie doar pe ici pe colo... ca "e cam depasite"

ava, super filmuletul cu bebeii... m-am topit toata

Shtephy, citisem eu pe diagonala ca ai scapat de greutatea de pe manuta. URAAA. sper sa te recuperezi foarte repede!

coque, e scump tot capisonel al tau. bun ca vorbeste pe limba noastra. Nici al meu nu vb , dar scoate niste sunete pe diferite tonalitati. E teribil cand ii pun compresa rece pe fruntica. face un eeeehhhhh lung de ne-a dat pe spate si pe mine si pe tati

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

eu cred ca ar trebui sa ne unim toate mamicile si sa dam statul in judecata (eu una daca aud de asa ceva, ma bag)...nu-mi imaginez din ce bani voi trai de-acum incolo, la noi un salar se ducea tot pe rate si utilitati, si apoi din 6 mil cum sa traiesti? haine, mancare, LP, Pampers, Servetele, Cosmetice, Detergenti, Farmaceutice, Benzina, etc etc

edit: scuza-ma te rog Monis dar simt ca nu o s-o scot la capat daca modifica astia legea.
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

monis, tare ai dreptate ca nu merita sa ne stricam subiectul cu politica... dar tare ma mananca limba/degetele sa injur si eu olecuta...

Lui Mihnea i-a scazut febra... sper sa nu revina... acum omoara catelul de plus ( il smotoceste de numa'.... oare daca era viu ce se intampla????)In timp ce il bate ca pe el pe Cuti... ii tot spune angu, ingu, gu, pfuuuu... mor de ras

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

eu cred ca ar trebui sa ne unim toate mamicile si sa dam statul in judecata (eu una daca aud de asa ceva, ma bag)...nu-mi imaginez din ce bani voi trai de-acum incolo, la noi un salar se ducea tot pe rate si utilitati, si apoi din 6 mil cum sa traiesti? haine, mancare, LP, Pampers, Servetele, Cosmetice, Detergenti, Farmaceutice, Benzina, etc etc

edit: scuza-ma te rog Monis dar simt ca nu o s-o scot la capat daca modifica astia legea.
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

uite aici Ancuta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145

sa nu mai deranjam aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Ziua buna fetelor!
Nu am mai intrat de ceva zile din lipsa de timp,ceva necazuri cu masina(ne costa de ne usuca),si o stare psihica extrem de proasta...acum cu vestile guvernatorilor nostri cred ca voi intra direct in depresie...nici nu am dormit cu gandul la bani...ce ne-or coace nenorocitii astia?
M-am saturat de tara asta pana peste cap.Daca as avea mai mult curaj as emigra in Canada.Astazi de dimi spuneau astia la stiri ca in ultimii 5 ani au fost 200 miliarde euro la bugetul de stat si acum nimic....
Am citit foarte putin din cap trecut iar aici inca nu...
Noi suntem bine,papam binisor,stam in carut acum si colindam cand e frumos afara mai toata ziua,si cam asta este...cu tranzitul eu incerc sa reglez dupa cum vad ca e kk...daca e moale bag fulgi de orez seara mai multicel,daca e tare inroduc dimi suc de para pe linga mar si morcov si nu mai dau fulgi seara.Am reusit sa cumparam dovleac si cartof dulce pe care le-am fiert pt banditel.
Urez si eu LMA fulgusorilor care au implinit 6 lunitedar si celorlati puiuti la care s-a mai adaugat cate o lunita.Sa fie sanatosi cu toti si toate mamicile lor.
all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna ziua,

Gata plimbarica de la ora 10, am papat si acum bebe se joaca in centrul de activitati, iar mami e pe forum.
Am observat ca Robert de cateva zile nu mai papa ca inainte, adica sta max 5 min la san.Azi papa si cu lapticul in gurita a inceput sa faca "buuu" si sa isi bage si mana in gura, era foarte dulce dar ma oftica ca nu mai papa asa de bine. In plus nu mai cere el de mancare, ii dau eu la 4 ore.

Ma duc sa recuperez cele 6 pagini pe care le am de citit si revin.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

nu strica nimeni nimic aici Ariadna si restul fetelor.
Ziceam doar de nenominal in sensul in care toti sunt praf, dar toti. Si ma gandeam sa nu ne amaram si mai rau. Atata tot

Daca intra aia cu 600 de lei voi fi si eu impuscata in cap in mod direct si total. Probabil ca va trebui sa ma intorc urgent la serviciu si cu copilul voi face nu-stiu-ce .

de injurat, injur si eu, nu se aude?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput