Prietene la bine si la greu - 13

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

monis, ma gandesc ca noi suntem printre putinele fericite care mai au unde sa se intoarca la serviciu, dar cele care au fost deja anuntate ca nu mai e loc pentru ele... Doamne, astia chiar nu se gandesc ca lasa atatea familii pe drumuri? ca-si vor pierde casele? ca au contractat niste credite pentru a asigura o locuinta copiilor? facandu-si calculele si bazandu-se pe o situatie financiara legala?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetele din Bucuresti...am inteles ca se va face meeting si Desprecopii va finanta tot ce se poate, vor face pancarde faine...voi ce ziceti? veti merge acolo? eu tare mult mi-as dori sa fiu acolo, din pacate imi este imposibil

Monis , am crezut ca te-am suparat

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

beeei Ancutzule!> Monis nu se supara pe noi!> Aici nu se supara nimeni pe nimeni. Ba gresesc... ne suparam toate pe altii care ne fac zile fripte ( a se citi guvern... etc.)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

pe hotnews este un articol care spune ca vor scadea indemnizatiile si alocatia de nou nascut de 230 ron cu 15 %
(de alocatia lunara de 200 ron nu zice nimic)

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm

Pana la urma se pare ca va fi asa cum ma asteptam si parea cel mai logic in haosul asta, scade procentual si nu suma fixa.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm

dar mi se pare praf in ochi

nu cred ca sunt off topic, daca da, dati cu rosii caci si asa nu mai conteaza la neuronul meu insangerat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ba Ancutza, zice la sfarsit ca scade si alocatia cu 15%.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Smarandita - pai din castronelele de sticla e cel mai fain, mai bune decat orice plastice, bpa free sau ba. Ia zi, ati inceput diversificatul?

Lavinia - felicitari pentru tata .

Ancutza - eu nu cred ca o sa-l tin decat la umbra vara asta, deja am inceput sa evit soarele ca e f puternic.

Lumi - serios vorbesti cu statul in picioare? . Am mai auzit de copii care s-au ridicat repede, dar asta cu varsta batuta-n cuie pt diverse lucruri chiar mi se pare ciudata.

Alexa - bine ai trecut pe la noi si burtica

Ionela - il pup eu pe Mihnea vorbaret!

ma duc sa respir adanc si sa fac supa copilului. va imbratisez pe toate si sper sa ne descurcam cumva

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Ba Ancutza, zice la sfarsit ca scade si alocatia cu 15%.

Filmulete

acum am citit...baba chioara

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello gagici!
Am citit tot, pe bucati,nu-s in stare de cozonacel (Alexa la d-astia nu poftesti, da? ) dar vreau sa o felicit pe Lumi pt cel pe care l-a copt ea. Ce face Annabelle in dimineata asta?
Mai vreau s-o felicit pe Sabinuta pt dintoc ,sper sa apara si nr. 2 repede si sa treaca chinurile. Si la noi a vazut many_bani in parc ca se iteau dintocii sub gingie si copila e tare nevricoasa si urla noaptea la o ora fix. Asa ca vreau sa o rog peAndre sa pregateasca o perfuzie cu frapucine special pt mine si sa o anunt ca voi pune pufuletii pe drum curind
Mai vreau sa o mai pup si pe RamoC ca sa-si adune curajul pt dentist, peShtephy default , pe Ali si Dozz ca sa se faca bine si pe Diana pt ca e ... Diana
Despre discutiile politice, sint de acord cu Monis,nu cred ca rezolvam nimic acuzind pe unii sau pe altii, eu cred ca problemele tarii asteia minunate in care s-a intimplat sau am ales sa traim sint mult mai grave si din pacate nu mai tin de anumite persoane ci de o boala grava a intregii societati. Zic din pacate pt ca persoanele pot fi inlaturate, societatea se vindeca mai greu si cu un efort colectiv greu de sustinut. Dar asta este o cu totul si cu totul alta discutie care nu isi are locul aici. Sint sigura insa ca ne va uni o solidaritate impotriva greutatilor, asa, ca in vremuri de razboi.
Va pupicesc pe toate cu drag.

Mergi la inceput