Prietene la bine si la greu - 13
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Buna dimineata tuturor,
Multumesc pt gandurile frumoase, ma simt perfect, mi-am revenit.
Acum plec afara si ne auzim mai tarziu!
O zi cat mai frumoasa si sarbatoritilor zilei, la multe lunite, sa fie sanatosi si sa creasca mari!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Vroiam sa va intreb daca au zis oficial ca scad si alocatiile pt copii cu 15%. Am vazut ca bat toba cu indemnizatiile, dar nu am vazut ceva concret si cu alocatiile. Parca Base a spus ca nu scad alocatiile pt copii si pt handicapati. Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Shtephy, ma bucur mult ca te simti mai bine acum.
Simina, tare dulce e Maya!
La capitolul "curiozitati lingvistice" am si eu o intrebare pentru tine: de ce scrii "ami place" in loc de "imi place" ("ai dau" in loc de "ii dau")?
Tina, cred ca de vreo doua ori am citit ca ti-ai notat un rezumat dar inca nu l-ai trimis. Tu sper ca nu stai sa notezi pe hartie ce si cui sa raspunzi. Asa credeam eu initial (la inceputul Odiseei) ca face Krelia, cand ne trantea cate-o placintuta "pomelnic". Dupa aia am inteles jmekeria
: deschidea doua ferestre deodata. In una citea din urma si in una scria mesajul. Asa fac si eu acum.
coque, felicitari pt inceperea silabiselii.
Referitor la tarc: eu am patut portabil insa e cam ingust si nu se poate intoarce lejer, precum piftia, pe toate partile.
Daca ai nevoie doar de un loc de joaca "safe", mai bine iei un tarc. Daca vrei si loc de joaca si patut portabil (in cazul in care calatorit mai mult), atunci e mai ieftinache varianta patutului.
Diana, spor la mesterit costumatii.
Si eu ma gandeam sa incep tot azi diversificarea cu fulgi de orez si lm. Saptamana trecuta doar am facut achizitiile necesare, iar astazi, dupa ce ne-am intors de pe drumuri, ma gandesc sa dam startul la marea D, pt ca Timi mananca mai nou tot la o ora-o ora jumate, nu nshpe treziri noaptea.
Licuriciule, esti mortala. Am ras de numa' la postarile tale. Felicitari pentru rechinasa!
Ce credeai, ca vine vara, si ea presteaza numai rasuciri fatza-verso?
Se pregateste donshoara sa faca furori pe plaja, ca doar azi-maine se deshide sezonul estival.
Si Timi al meu sta pe burta, se impinge in picioare si ridica funduletul in sus, dar cu gurita roade salteaua.
Dupa ce ti-ai dat cu sama ca as fi profa?
Dankutza, tare dulce si finuta e Pinky a ta. Ma topesc dupa ochisorii si gurita ei.
Eu zic sa nu te mai stresezi cu incadrarea ei in diverse grafice, din moment ce nu s-a nascut "in grafic". Daca a luat ceva in greutate si nu a stagnat luna asta, daca e vioaie si ti se pare ok, cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Si eu am fost o matza slaba cand eram mica, sugeam 20 de ml lapte la o masa, maica-mea dispera de grija si mai ales rusine cand ajungeam la medic si o intreba daca imi da ceva de mancare sau mananc scobitori?
Si uite ca in timp mi-am revenit...si inca prea mult... , incat acum nu stiu cum sa mai scap de kilo-tonele adunate.
lili, ai dreptate in privinta exemplului personal pentru copii. Cred ca mama este intaiul si cel mai important pedagog din viata copilului.
mitzi, felicitari pentru dintisor. Si eu il tot pandesc pe Timi al meu, mai ales ca e cam marait in ultima vreme.
Lumi, imi pare rau pentru necazurile trase in urma vaccinului. Sper ca sunteti mai bine acum.
MA cam ia cu fiori cand ma gandesc ca trebuie sa-l facem si noi cat de curand.
Fetele, am si eu o intrebare: e ok sa manance bebe din castronele de sticla?
Eu am cumparat saptamana trecuta un castronel de bebe BPA free, dar aseara, in timp ce mancam cu sotul inghetata din castronelele noastre de sticla (primite din 1900 toamna, nu mai stiu de la cine... ), am inceput sa ma intreb daca or fi sau n-or fi "safe" pt bebe?
Pfiii, am framantat la placinta asta de dimineata (cu intreruperile de rigoare, pardon, de papa, schimbat, dragalit, adormit).
laurairina13 spune:
Naiba sa-l ia pe bou ala de la conducere!! Cand ma gandesc ca jumate de tara l-a votat in nestire...daca ar mai fi fost inca cateva sute de mii de voturi si era altu la carma. Cand ma gandesc ca operata dupa cezariana si tot m-am dus sa votez pe altu
...Nu stiu de era mai bine cu altu, dar asa de rau cum ne va fi..nu cred..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laviniablaga spune:
niatza...si de la mine...in sfarsit!
Va pup pe toate...raportez noapte nedormita...cu rares vorbaret pana la 4 dimineata...si premiera premierelor...a zis taaaaaaa---taaaaaaaaa........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
shtephy, pai o luasem lejera... nu larga... si am mai dat jos cam 2 kg... si daca mai face Mihnea febra... o sa intru in unghiul mort pentru cei cu strabism Glumesc. Nu sunt asa slaba mama... Am 57 kg... avem noi gazele pe aici pentru care ma pot declara elefantica. Cum slabesc nu stiu. Mananc si ceva dulciuri ( dar nu ma omor dupa ele)la mine cred ca se aplica faza cu alaptatul. Deci e pe deplin meritul lui Mihnea
Licurici, pai lasa, nu mai fi trista, sigur ai sa dai jos curand. Cat despre paine... eu nu prea ma ating de ea. o mai strang de pe masa in urma sotului. A ajuns si el doar sa guste paine de raul meu. S-a ingrasat si il omor la masa cu : papa grasunel, papa. Asa ca painica merge cu ghionturi. Eu nu sunt un exemplu la capitolul kg. Am ajuns la cat am ajuns dar nu mai vreau sa dau jos , chiar daca nu sunt manechin si multa lume s-ar simti foarte grasa la greutatea mea.
Nu aveti atlassib in mangalia. poate doar un partener ceva.
ralu"fug la o tzitzi mica" poate fi folosit si de altii? sau e cu drepturi de autor?
Andre, cum nu am citit in urma.... am ramas socata: cum adica nu va lasa cu pantalon si rosu preotul? Beeeei... ce a ajuns si biserica asta!!!!!!
floricik, deci, tu esti intre gazelute
Smara, sticla e ok, singura problema e ca se sparge si bebe se poate taia. Daca poti evita aceasta problema... cred ca sticla e cea mai ok
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
lavi, deci primul cuvant a fost tata? Ufff... cred ca tati e super fericit.... eu ma matai la el de vreo sapt cu mamamamamama... si se uita la la PORSCHE la mine
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria lavi, deci primul cuvant a fost tata? Ufff... cred ca tati e super fericit.... eu ma matai la el de vreo sapt cu mamamamamama... si se uita la la PORSCHE la mine ![]() Mami fericita de ![]() Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
E fericit rau de tot...mai ales...ca el de vreo luna se tot ruga de rares sa zica tata, iar la schimb primea numai zambete...de zis mama, oricum nu ma asteptam sa zica, fiindca stiu ca e mai greu pentru bebici sa il articuleze pe "m"...dar oricum eu sunt bucuroasa...ca a facut-o constient...a repetat de vreo 5 ori la rand taa-taa taa-tata si apoi un tia-tia...stau acum geana cu aparatul sa il filmez...dar nu stiu daca reusesc....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
nenorocitii! iau de la gura copiilor si batranilor ca sa aiba ei bani de furaciuni! inghti-i-ar pamantul sa-i inghita!
am muncit ca o sclava 12 ore pe zi ani in sir ca sa-mi fac un loc si sa stau linistita sa-mi cresc copiii, acum trebuie sa-i las si sa ma intorc la serviciu! ca pentru ei legea e doar un instrument electoral, atat! ma uitam la batranii astia care au iesit in strada, bietii de ei.... sa muncesti o viata intreaga ca sa vine o gloata de hoti si sa le ia si din putinul care-l au... nu pot sa cred in ce tara traim si de cine suntem condusi...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi