INSEMINARE 66

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

havin - asa am avut si eu dupa ultima IA (a-5a),am fost la un consult si mi-a spus ca nu e bine,se manifesta asa din cauza stimularii si mi-a luat secretie si papanicolau.Acum astept rezultatul si vedem apoi spre ce tratament ne indreptam.Mai rau este ca nu am mai facut stimulare,astept rezultatul analizelor.
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

havin, poate fi o implantare tirzie si atunci nu are cum sa iasa in urina deja; temperatura ti-e tot ridicata sau nu o iei?

cred ca un test de singe te-ar lamuri

sau cauta pe net despre ceea ce se cheama implantation bleeding, poate gasesti indicii pina la testul de singe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Mi-am cumparat un Sure check si am sa-l fac maine la prima ora sa vedem care-i treaba.

Mergi la inceput

din cite stiu eu, dupa implantare ia citeva zile sa fie depistabila in urina cantitatea de hcg; sure check e foarte recomandat de toata lumea

multa multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

havin ...repeta testul poate ca ai ceva in burtica

buburneak

Mergi la inceput

havin...ai facut testul...?

restul fetelor

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancaella spune:

Buna fetelor! Felicitari celor care au reusit si le doresc din tot sufletul sa fie cu reusita celor care asteapta BB!
Ma alatur si eu aspirantelor la BB prin inseminare - in curind.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

l-am facut Alina si cum ma asteptem este negativ dar ma ingrijoreaza ca nu a venit menstruatia cum trebuie.Am sa fac o pauza nu am sa mai iau nimic,ma apuc de o cura de slabire si apoi vad incotro o mai iau,mai ales ca nici de la serviciu nu pot sa mai plec plus situatia financiara....dar asta e eu vasi va doresc numai reusite

Mergi la inceput

havin, nu-ti pierde optimismul; o sa fie bine pina la urma, ia-o cu calm si liniste si o sa vezi ca o sa fie bine

si eu am facut azi dimineata hcg ca speram ceva ceva, dar a iesit <0.1, e nasoala senzatia dar asta e; fiecare final e un nou inceput

eu nu pot sa fac stimulare inca pt ca am un chist remanent de la un ciclu anovulator de acum 2 luni, cred ca o sa incerc o inseminare pe ciclu natural, pina se absoarbe chistul si pe urma mai vedem

vream sa va intreb cine a folosit pt sustinere utrogestan intravaginal? cite ci cum? eu tot duphaston luam, dar dupa 6 luni as face o pauza si ma gindeam sa folosesc utrogestan local mai ales ca stiu ca multi recomanda local celui oral pt ca acolo e nevoie de progesteron

Mergi la inceput

havin ...imi pare rau dar nu te lasa coplesita de durere ,lupta in continuare ...numai asa o sa ai rezultat

ancaella bine ai venit

buburneak

Mergi la inceput